De 5 beste fietsliften 2022

Op zoek naar een Fietslift? De voorkeur kan moeilijk zijn en we proberen je hiermee te helpen. Door middel van dit bericht kunnen we je informeren wat de beste is/zijn en waar je op moet letten bij je voorkeur.

Alles over de fietslift

Een fietslift in huis halen heeft een groot aantal voordelen. Deze is niet alleen handig als je reparaties aan de fiets uit wil voeren of als je een band moet plakken. Het kan ook heel handig zijn om ruimte te besparen. Zo hou je in je hobbyhok of in je garage plaats over voor andere dingen.

Een fietslift aanschaffen, hier let je op!

Er zijn tegenwoordig een groot aantal merken die fietsliften op de markt gebracht hebben. Wil je zelf een fietslift kopen dan kan een keuze maken door het grote aanbod wel eens lastig worden. Bij de aanschaf van een fietslift zijn er een aantal punten om op te letten.

 • Het gebruiksgemak. Dit is echt een belangrijk punt bij de aanschaf van een fietslift. Er zijn fietsliften te koop die je achterop de auto kan bevestigen. Dit kan heel makkelijk zijn als je graag je fiets mee wilt nemen op vakantie.
 • De draagkracht. Over het algemeen is deze bij de gemiddelde fietslift 20 kg. Er zijn ook modellen te koop die veel meer draagkracht hebben.
 • Het veiligheidssysteem. Er zijn een groot aantal fietsliften die beschikken over een veiligheidssysteem of een vergrendelingssysteem. Deze zijn wel iets duurder in aankoop maar hierdoor kom je niet voor onaangename verrassingen te staan.
 • Het belastbare gewicht. Wil je een fietslift die je ook mee kan nemen op vakantie, dan zou het kunnen dat je meer dan een fiets wilt vervoeren. Het is daarom slim om voor een wat duurder model met een wat groter belastbaar gewicht te kiezen.
 • Wel of niet inklapbaar. Heb je maar een beperkte ruimte dan kan het prettig zijn om een fietslift te kopen die inklapbaar is. Deze kan je dan makkelijk opbergen zonder dat de lift veel ruimte inneemt. Dit soort liften zijn ook veel makkelijker mee te nemen.

Dit maakt de fietslift zo veelzijdig

Met een fietslift is het veel makkelijker om je fiets te repareren of als er een band geplakt moet worden. Heb je weinig ruimte dan kan je ervoor kiezen om je fiets aan de muur te hangen. Zo hou je meer plaats over voor andere dingen.

Tussen de verschillende fietsliften zitten vaak heel grote prijsverschillen. Het is daarom verstandig om aanbiedingen in de gaten te houden. Zo kan je voor heel wat minder geld toch een goede, degelijke fietslift kopen. De prijzen variëren van een paar tientjes tot enkele honderden euro’s.

Onze keuze naar de beste Fietslift is gebasseerd op diverse factoren. Als voorbeeld kijken wij enorm naar de kwaliteit, materiaal, levensduur en gebruiksvriendelijkheid van de producten. Deze verschillende criteria zijn cruciaal bij het bepalen van onze voorkeur.

De producten die we hebben geselecteerd hebben een prachtig design. Dit is een van de diverse factoren waarop wij hebben gekozen.

Waarop hebben wij geselecteerd

Kracht

Een van de 3 categorieën waarop we hebben geselecteerd is Kracht. Deze categorie is heel cruciaal bij het selecteren omdat het je keuze prettiger maakt. Of ben je op zoek naar een groentemolen?

Kwaliteit

De tweede categorie die we hebben geselecteerd is Kwaliteit. Deze categorie is cruciaal voor je voorkeur. Verschillende producenten preseteren anders in deze categorie.

Levensduur

De derde en laatste categorie waar we hebben op geselecteerd is Levensduur. Bij Levensduur is het goed om precies te weten hoe cruciaal dit is.

De beste 5 Fietslift

1

Century Goods™ Fietslift

foto van een Century Goods™ Fietslift
9.2Expert Score
Hoogste kwaliteit Fietslift

Je fiets netjes opbergen, en tegelijkertijd optimaal gebruik maken van de ruimte in jouw garage? Dan is de Century Goods™ fietslift voor jou!

Goede punt(en)
 • Kwaliteit door het beste materiaal
 • Lange levensduur
 • Zeer gebruiksvriendelijk
2

Mirage Fietslift Superlifter

foto van een Mirage Fietslift Superlifter
8.8Expert Score
Top kwaliteit Fietslift

De Superlift van Mirage is eenvoudig te installeren en tilt met gemak alles tot 57 kg van de grond. Zo creëer je ruimte en overzicht in uw garage of schuur. Inclusief automatische rem.

Goede punt(en)
 • Lange levensduur
 • Gemaakt van het beste materiaal
 • Gemakkelijk en gebruiksvriendelijk
3

Benson Fietslift 

8.2Expert Score
Derde beste Fietslift uit de test

De Edge fietslift is ideaal voor het opbergen van vrijwel ieder soort fiets. De fiets kan eenvoudig ingehangen en omhoog gelift worden zodat de vloer netjes vrij blijft. Geschikt voor plafondmontage tot 4,20 meter hoogte. De haken zijn voorzien van rubber om daarmee beschadigingen te voorkomen.

Goede punt(en)
 • Gemaakt van redelijk duurzaam materiaal
 • Zeer redelijk kwaliteit
 • Gebruiksvriendelijk
4

M-wave Fietslift

foto van een M-wave Fietslift
7.6Expert Score
Vierde beste Fietslift uit de test

Deze fietslift is gemakkelijk en snel aan het plafond bevestigd met het meegeleverde montage materiaal. Door aan het snoer te trekken wordt de fiets omhoog gehesen. Door deze manier kan je jouw fiets gemakkelijk opbergen op een ruimtebesparende manier en met de rubberen haken bescherm je de fiets tegen lak beschadigingen.

Goede punt(en)
 • Populair product
 • Redelijk in kwaliteit
 • Gewicht
5

Bicycle Gear Fietslift

foto van een Bicycle Gear Fietslift
6.9Expert Score
Vijfde beste Fietslift uit de test

Deze fietslift is voor reparatie en onderhoud van uw fiets. De rubberen bevestigingshaken geven bescherming tegen krassen op de fiets. De fietslift wordt geleverd inclusief bevestigingsmateriaal om de lift aan het plafond te bevestigen. Het maximale hefgewicht dat de fietslift kan dragen is: 20 kg.

Goede punt(en)
 • Matige levensduur
 • Gemaakt van matig materiaal
 • Snelle levering

   Beste review
   Logo
   Enable registration in settings - general
   Shopping cart