Trilzaag kopen? De 5 beste getest

Bij sommige klussen heb je geen grote zaag nodig, je kunt het dan prima met een kleinere zaag af, zoals een metaalzaag. Je hebt geen groot apparaat nodig om power te leveren. Je kunt doormiddel van een trilzaag heel erg veel power leveren om bijvoorbeeld de tegels van de vloer af te halen. Met een wat kleiner apparaat in je hand werkt een stuk fijner dan wanneer je met een groot onhandig apparaat moet werken.

Met of zonder accu?

Je kunt kiezen voor een trilzaag met of zonder accu, beide heeft zijn voordelen. Als je een trilzaag koopt die op netstroom is kom je nooit met het probleem te zitten dat hij leeg kan raken, wel is het zo dat je altijd een stopcontact in de buurt moet hebben voor stroom. Als je een trilzaag op accu hebt dan heb je het voordeel dat je hem overal kunt gebruiken waar je wilt, het kan wel zo zijn dat de accu leeg kan zijn. Dan zou je hem weer moeten opladen.

Waar koop je het?

Een trilzaag kopen is niet heel erg moeilijk want die verkopen ze bij zo goed als alle bouwmarkten, als je erheen gaat zullen ze zeker wel een trilzaag op voorraad hebben. Mocht je liever online een trilzaag kopen dan is dat natuurlijk ook een hele goede optie, online zal de keuze ook groter zijn. Als je precies weet welke je moet hebben dan is dat een prima optie, hij wordt dan aan je deur bezorgd waardoor je er zelf de deur niet voor uit hoeft.

Wat kost er een?

Wat een trilzaag gaat kosten is lastig te zeggen, het hangt van veel dingen af. Welk merk je bijvoorbeeld gaat nemen, maar ook of je er eentje op een accu of netstroom wilt. Je bepaalt zelf wat het ongeveer gaat kosten, als je een duur merk met een sterke accu gaat nemen dan betaal je daar meer voor dan wanneer je een basic merk neemt die een wat minder sterke accu heeft.

Wie maakt er gebruik van een trilzaag?

Eigenlijk kan iedereen gebruik maken van een trilzaag, als je weet hoe het werkt kun je er gebruik van maken. Wel is het belangrijk dat je weet wat je doet, het verkeerd gebruiken van de trilzaag kan gevaarlijk zijn. Je kunt er verwondingen mee oplopen, dat kun je voorkomen door ervoor te zorgen dat je weet wat je moet doen.

Waar let je op bij het kopen van een trilzaag?

Je let bij het kopen van een trilzaag erop dat je wel de goede koopt. Als je een krachtige wilt die op netstroom gaat dan ga je daarvoor. Weet je van tevoren al dat je veel op plaatsen komt waar geen stroom is dan doe je er verstandig aan om er eentje te kopen die op accu is. Let goed op de prijs-kwaliteit, het zou jammer zijn als je een dure trilzaag koopt die uiteindelijk zijn geld niet waard is.

De beste 5 trilzaag van 2023

1

BLACKDECKER MT300KAQS Multitool

foto van een BLACKDECKER MT300KAQS Multitool
9.2Expert Score
Beste trilzaag uit de test

De BLACK+DECKER MT300KA-QS Oscillerende Multitool met Superlok sleutelvrije accessoirewissel. Eenvoudiger dan elke vergelijkbare machine. Sneller klaar met uw klus en zonder gebruik van een inbussleutel. Robuuste body, ontworpen voor een lange levensduur en comfortabel gebruik. Slank ontwerp van de handgreep en voorzien van softgrip voor de perfecte balans tijdens langdurig gebruik. 10.000-22.000 t.p.m. variabele snelheid biedt de optimale controle tijdens elke klus. De schuuraccessoire heeft geïntegreerde stofafzuiging, voor een schonere werkomgeving. Inclusief handige opbergkoffer en verschillende accessoires.

Goede punt(en)
 • Hoge kwaliteit
 • Lange levensduur
 • Enorm gebruiksvriendelijk
2

VONROC Oscillerende Multitool 

8.4Expert Score
Top kwaliteit trilzaag

Deze complete VONROC multitool set wordt geleverd met maar liefst 61 accessoires, start dus direct met je project! Deze tool is het ideale hulpmiddel tijdens een verbouwing of renovatie en zeer geschikt voor klussen als zagen, schrapen en schuren, zowel in huis als tuin.

Goede punt(en)
 • Gaat lang mee
 • Gemaakt van het beste materiaal
 • Zeker gebruiksvriendelijk
3

Powerplus POWX1347MC Oscillerende multitool 

8Expert Score
Redelijke kwaliteit trilzaag

Deze multitool is een echte allrounder. Met de vele opzetstukken kan je enorm veel klusjes in en rondom het huis uitvoeren, zoals schuren, zagen, ruimen, polieren, ruwen, snijden, afkorten, graveren enzovoort.

Goede punt(en)
 • Gemaakt van redelijk duurzaam materiaal
 • Gemaakt van redelijk materiaal
 • Redelijk gebruiksvriendelijk
4

Makita DTM51Z accu multitool

foto van een Makita DTM51Z accu multitool
7.5Expert Score
Middelmatige kwaliteit trilzaag

Oscillerende Multi Tool dat kan: schuren, schrapen, snijden, zagen en renoveren. Extra veelzijdige machine vanwege het brede verbruiksartikelen assortiment voor diverse bewerkingen.

Goede punt(en)
 • Populair product
 • Redelijk van kwaliteit
 • Goede prijs kwaliteit verhouding
5

DeWALT DCS356NT 18V LiIon accu multitool body in TSTAK

foto van een DeWALT DCS356NT 18V LiIon accu multitool body in TSTAK
6.7Expert Score
Matige kwaliteit trilzaag

De DeWalt DCS356 18vDe DeWalt DCS356 18v oscillerende multitool met 3 snelheden en een borstelloze motor voor een lange levensduur en een compact ontwerp. De snelheidskeuze in drie fasen geeft je meer controle bij het snijden, schrapen of schuren. Met de gereedschapsloze meswissel kan je snel en efficiënt werken zonder dat je zich zorgen hoeft te maken dat je het meswisselgereedschap verliest.

Goede punt(en)
 • Redelijk design
 • Voordelige prijs
 • Matige gebruiksvriendelijk

   Beste review
   Logo
   Enable registration in settings - general
   Shopping cart