De 5 beste tepelpompen van 2022

Tepelzuigers zijn vacuüm pompen die speciaal voor tepels gemaakt zijn. Door middel van een pompje worden de tepels vacuüm gezogen, waardoor ze extra groot en gevoelig worden voor aanraking. De tepelpomp is vooral erg populair bij mensen die graag aan BDSM doen, maar ook om te zorgen voor een tepelorgasme.

Wat is het precies?

Een tepelzuiger of een tepelpomp is eigenlijk precies wat het woord al zegt, het is een pompje die op de tepel kan worden gezet en dan vacuüm zuigt. De zuiger kan gemaakt zijn van verschillende materialen, zoals siliconen of ABS (plastic). Ook de modellen van de zuigers zijn verschillend. Waar het ene model een bolletje heeft die de tepel vacuüm zuigt, heeft de andere bijvoorbeeld weer een schroefje wat je steeds verder aandraait om het pompje vacuüm te zuigen. Sommige modellen zijn transparant zodat je kunt zien wat er gebeurt. Er zijn modellen die je handfree kunt gebruiken of die je ook onder de douche kunt gebruiken. De verschillende types hebben ook diverse opties. Er zijn zelfs tepelzuigers die je ook kunt gebruiken voor de clitoris.

Wanneer gebruik je hem?

Er kunnen verschillende redenen zijn waarom je een dergelijke seks speeltje wilt gebruiken. Bijvoorbeeld bij het voorspel, om nog meer opwinding te bewerkstelligen. Sommige mensen vinden het prettig om eerst een zuiger voor de tepels te gebruiken voordat ze gebruik maken van tepelklemmen. Wacht dacht je van een spannende bondagesessie, om hier de tepelpomp bij te gebruiken? Veel mensen die liefhebbers zijn van BDSM vinden de tepelzuigers een perfecte sextoy om te gebruiken bij hun sessies. Toch worden ze ook voor andere doeleinden gebruikt, bijvoorbeeld door vrouwen die het mooier vinden om grotere of hardere tepels te hebben. Of mensen die al heel lang ingetrokken tepels hebben. Het vacuüm zuigen van de tepel kan de tepel wat meer naar buiten laten komen.

Het voordeel van een tepelpomp

Sommige mensen houden van een stevige stimulatie van de tepels, anderen kiezen eerder voor de zachtere stimulans. Er zijn ook mensen waarbij het aanraken van de tepels ze helemaal niets doet. Ook dan kan de tepelpomp hier verandering in brengen. Begin eens met een heerlijke massage met massageolie, streel de tepels of bijt of knijp er zachtjes in. Of je dit nu wel of niet lekker vindt, probeer daarna eens een van de pompen voor de tepels. Als je tepels al gevoelig waren, zullen ze na het gebruik van deze sextoy nog gevoeliger worden. Als je juist weinig gevoel ervaarde bij de aanraking van de tepels, is dit na het gebruik van de zuiger voor de tepels misschien anders.

Tepelpomp

Op zoek naar een Tepelpomp? De beslissing kan moeilijk zijn en we proberen je hiermee te helpen. Door middel van dit bericht kunnen we je informeren wat de beste is/zijn en waar je op moet letten bij je beslissing. Of ben je op zoek naar een soldeerapparaat?

Het artikel Tepelpomp kan ervoor zorgen dat je projectje gaat lukken. Er zijn diverse mogelijkheden als het gaat om je beslissing en dit kan het moeilijk maken. Een Tepelpomp wordt gebruikt door consumenten en ook soms door bedrijven. Dit bericht helpt zowel bedrijven als consumenten met de beslissing.

Wat is een Tepelpomp?

Een Tepelpomp is een artikel. Dit artikel wordt door verschillende bedrijven verkocht. Doordat het artikel door verschillende bedrijven wordt verkocht is het significant dat je een goede beslissing maakt. Deze beslissing kan gebasseerd worden op verschillende criteria maar door ons onderzoek en dit bericht kan je een beslissing maken.

Onze keuze naar de beste Tepelpomp is gebasseerd op diverse factoren. Als voorbeeld kijken wij enorm naar de kwaliteit, materiaal, levensduur en gerbuiksvriendelijkheid van de producten. Deze verschillende criteria zijn significant bij het bepalen van onze beslissing.

De producten die we hebben geselecteerd hebben een sterk design. Dit is een van de verschillende factoren waarop wij hebben gekozen.

Belangrijkste criteria bij het selecteren

Zuigkracht

Een van de 3 categorieën waarop we hebben geselecteerd is Zuigkracht. Deze categorie is heel significant bij het selecteren omdat het je keuze prettiger maakt.

Materiaal

De tweede categorie die we hebben gekozen is Materiaal. Deze categorie is significant voor je beslissing. Verschillende bedrijven preseteren anders in deze categorie.

Levensduur

De derde en laatste categorie waar we hebben op gekozen is Levensduur. Bij Levensduur is het goed om nauwkeurig te weten hoe significant dit is.

De beste 5 Tepelpomp

1

Fifty Shades Nipple Suckers

foto van een Fifty Shades Nipple Suckers
9.2Expert Score
Hoogste kwaliteit Tepelpomp

Knijp en laat lucht vrij op de tepels om een zachte vacuüm te creeren dat de grootte en gevoeligheid verhoogt.

Goede punt(en)
 • Kwaliteit door het beste materiaal
 • Top service bij aankoop
 • Goede prijs kwaliteit verhouding
2

Tepelzuigers

foto van een Tepelzuigers
8.6Expert Score
Hoge kwaliteit Tepelpomp

Deze vibrerende tepelzuigers kun je dan ook zowel voor mannen als vrouwen gebruiken.

Goede punt(en)
 • Gemaakt van goed duurzaam materiaal
 • Gemaakt van het beste materiaal
 • Gebruiksvriendelijk
3

Tepelpomp Louzir

foto van een Tepelpomp Louzir
8.3Expert Score
Gemaakt van redelijke kwaliteit

mag niet ontbreken in de slaapkamer.

Goede punt(en)
 • Zeer redelijke service aan de klant
 • Gemaakt van redelijk kwaliteit materiaal
 • Gebruiksvriendelijk
4

Size Matters Tepelpomp

foto van een Size Matters Tepelpomp
7.1Expert Score
Middelmatige kwaliteit Tepelpomp

Goede punt(en)
 • Redelijke service bij aankoop
 • Redelijk van kwaliteit
 • Gebruiksvriendelijk
5

Zachte siliconen

foto van een Zachte siliconen
7Expert Score
Een Tepelpomp van matige kwaliteit

Goede punt(en)
 • Matige levensduur
 • Gemaakt van matig materiaal
 • Gemakkelijk en gebruiksvriendelijk

   Beste review
   Logo
   Enable registration in settings - general
   Shopping cart