De beste krabpaal van 2022 Koopgids

Katten houden van spelen en actie. Heb je zelf zo’n huistijger in huis dan heeft deze afleiding nodig. Dit is zeker het geval als de kat weinig tot niet buiten komt. In dat geval is het verstandig om een krabpaal te kopen.

Hiermee kan de gemiddelde kat zich urenlang vermaken. Een krabpaal in huis is nodig zodat de kat zijn of haar nagels kan scherpen. Je wilt natuurlijk voorkomen dat het beestje dat aan je bank gaat doen.

Een krabpaal aanschaffen, hier let je op!

Het is natuurlijk niet de bedoeling dat je kat nadat jij een mooie krabpaal gekocht hebt nog steeds je bank of gordijnen ziet als speelgoed. Daarom is het belangrijk om bij het aanschaffen van een krabpaal niet voor de eerste de beste te gaan. Dit is belangrijk om de juiste krabpaal te vinden:

 • Hoe krabt je kat? Het klinkt misschien raar maar het is echt een feit. Sommige katten geven er de voorkeur aan om horizontaan te krabben, anderen doen dat verticaal. Heb je een kat die graag horizontaal krabt, dan zal deze niet graag een krabpaal gebruiken. Hiervoor kan je beter een aantal kokosmatten in je huis neerleggen.
 • Het materiaal. Over het algemeen wordt bij krabpalen meestal sisaltouw gebruikt. Meestal is dit horizontaal gedraaid. Heb je een kat die liever in de lengte krabt, dan kan je beter kiezen voor een paal waar karton of hout in verwerkt is.
 • Stevigheid. De krabpaal moet stevig zijn. Deze mag niet omvallen als de kat erop springt of eraan gaat hangen. De kleine kittenkrabpaaltjes mogen er dan wel schattig uitzien, voor een volwassen kat zijn deze niet meer voldoende. Je kat kan deze met gemak omtrekken.
 • De hoogte. Katten houden ervan om zich zo lang mogelijk uit te rekken. Het is dus belangrijk dat de krabpaal hoog genoeg is en dat de nagels van de kat als deze zich uitrekt niet boven de bovenste plank uitkomen.
 • De plaats. Je zal er misschien niet zo snel aan denken en waarschijnlijk wil je de krabpaal in een hoek zetten. Het is beter om dit niet te doen. Katten houden er namelijk van om een krabpaal te hebben die precies in hun loop staat. Heb je meerdere katten? In dat geval is het slim om meer dan een krabpaal in huis te halen.

Dit maakt de krabpaal zo leuk in je interieur

Veel mensen willen liever geen krabpaal in huis omdat deze niet bij het interieur past. Dit is tegenwoordig niet meer het geval. Krabpalen kan je tegenwoordig in allerlei vormen, maten en kleuren kopen. Of ben je op zoek naar een lessenaar?

Het kan dus echt niet anders dan dat er voor jouw woonstijl ook een krabpaal bestaat die een aanwinst in je kamer is. Zo is niet alleen de kat blij met zijn nieuwe speeltje, maar jij ook met je mooie woonaccessoire!

Het artikel krabpaal kan ervoor zorgen dat je projectje gaat lukken. Er zijn diverse mogelijkheden als het gaat om je voorkeur en dit kan het moeilijk maken. Een krabpaal wordt gebruikt door consumenten en ook soms door bedrijven. Dit blog helpt zowel bedrijven als consumenten met de voorkeur.

Wat is een krabpaal?

Een krabpaal is een artikel die door verschillende merken wordt aangeboden. Een krabpaal kan op verschillende manieren worden gebruikt maar de hoofdfunctie is duidelijk. Omdat er verschillende merken zijn adviseren we je om goed te onderzoeken welke het beste is. Gelukkig geven we met dit blog een review van de beste, waardoor je altijd de beste voorkeur maakt.

We hebben de beste krabpaal geselecteerd op een aantal factoren. Denk hierbij aan prijs, kwaliteit, materiaal, levensduur en gebruiksvriendelijkheid. Deze factoren zijn enorm significant om een goede voorkeur te maken en daarom hebben wij zorgvuldig onderzoek gedaan naar de beste. Hierna zijn we tot een selectie gekomen die informatie geeft waarom het de beste is met een top aantal artikelen. Het kan soms moeilijk zijn om de bomen door het bos te zien dus proberen we je hiermee te helpen.

Alle producten die we hebben gekozen hebben een hoge kwaliteit. Hierdoor is onze voorkeur naar de beste krabpaal op gebasseerd.

De belangrijkste factoren waarop wij hebben gekozen

Duurzaamheid

Een van de 3 categorieën waarop we hebben geselecteerd is Duurzaamheid. Deze categorie is heel significant bij het selecteren omdat het je keuze gemakkelijker maakt.

Gebruiksmogelijkheden

De tweede categorie die we hebben uitgekozen is Gebruiksmogelijkheden. Deze categorie is significant voor je voorkeur. Verschillende merken preseteren anders in deze categorie.

Leveringstermijn

De derde en laatste categorie waar we hebben op uitgekozen is Leveringstermijn. Bij Leveringstermijn is het goed om precies te weten hoe significant dit is.

De beste 5 krabpaal

1

Cozytrix Katten krabpaal 

9.3Expert Score
Beste keuze krabpaal

Deze stevige krabpaal en speelboom is bekleed met zacht pluche van hoogwaardige kwaliteit en zal uw kat(ten) urenlang bezighouden.

Goede punt(en)
 • Gemaakt van top materiaal
 • Lange levensduur
 • Enorm gebruiksvriendelijk
2

Homestyle Budget Krabpaal 

8.4Expert Score
Hoge kwaliteit krabpaal

Een uitdagende krabpaal voor je (jonge) kat. Katten houden ervan om een krabpaal te gebruiken. Als je geen krabpaal in huis hebt, is de kans groot dat ze gebruik gaan maken van bijvoorbeeld je meubels. Naast krabben kan een krabpaal ook fungeren als slaap- en rustplek. De Krabpaal Pebbles van Homestyle Budget voorziet je kat in al deze behoeften.

Goede punt(en)
 • Gemaakt van goed duurzaam materiaal
 • Gemaakt van het beste materiaal
 • Goede prijs kwaliteit verhouding
3

Homestyle Budget Krabpaal 

8.3Expert Score
Gemaakt van redelijke kwaliteit

Een uitdagende krabpaal voor je (jonge) kat. Katten houden ervan om een krabpaal te gebruiken. Als je geen krabpaal in huis hebt, is de kans groot dat ze gebruik gaan maken van bijvoorbeeld je meubels. Naast krabben kan een krabpaal ook fungeren als slaap- en rustplek. De Krabpaal Pebbles van Homestyle Budget voorziet je kat in al deze behoeften.

Goede punt(en)
 • Gaat redelijk lang mee
 • Gemaakt van redelijk materiaal
 • Redelijke prijs kwaliteit verhouding
4

Ebi Classic Eco Highpost 

7.2Expert Score
Een krabpaal van middelmatige kwaliteit

Ebi Classic-Eco Highpost krabpaal met 1 stam, ABS koker is volledig verlijmd met sisal – bodemplaat en ronde schijf bedekt met pluche – Afmeting: 40 x 40 x 90 cm.

Goede punt(en)
 • Populair product
 • Gemaakt van sterk materiaal
 • Gebruiksvriendelijk
5

Beeztees Gina

foto van een Beeztees Gina
6Expert Score
Gemaakt van matige kwaliteit

De Beeztees Gina krabpaal voor echte krabbers. Deze moderne krabpaal heeft een sisalstam en is zowel op de bodemplaat als aan de bovenkant afgewerkt met pluche. De Beeztees Gina krabpaal is verkrijgbaar in vier verschillende kleuren, waardoor deze krabpaal past in ieder interieur.

Goede punt(en)
 • Redelijk design
 • Gemaakt van matig materiaal
 • Matige gebruiksvriendelijk

   Beste review
   Logo
   Enable registration in settings - general
   Shopping cart