De beste 5 autoliften van 2022

Autolift

Op zoek naar een autolift? De beslissing kan moeilijk zijn en we proberen je hiermee te helpen. Door middel van dit blog kunnen we je informeren wat de beste is/zijn en waar je op moet letten bij je beslissing.

Tijdens het zoeken naar een autolift kan het zijn dat je beslissing moeilijk is. Wij proberen het door dit blog makkelijker te maken. Door middel van ons onderzoek hebben wij een beslissing gemaakt dit we in dit blog beschrijven.

Wat is een autolift?

Zowel particulieren als bedrijven maken tegenwoordig gebruik van een autolift. Hiermee kan je namelijk flink wat ruimte besparen. Kies je voor een autolift die voorzien is van de speciale state-to-the-art technologie dan kan die ruimtebesparing wel 80 % zijn. Dit komt omdat de beschikbare ruimte effectief wordt gebruikt.

We hebben de beste autolift geselecteerd op een aantal factoren. Denk hierbij aan prijs, kwaliteit, materiaal, levensduur en gebruiksvriendelijkheid. Deze factoren zijn enorm cruciaal om een goede beslissing te maken en daarom hebben wij zorgvuldig onderzoek gedaan naar de beste. Hierna zijn we tot een selectie gekomen die informatie geeft waarom het de beste is met een top aantal artikelen. Het kan soms moeilijk zijn om de bomen door het bos te zien dus proberen we je hiermee te helpen.

De producten die we hebben geselecteerd hebben een lange levensduur. Dit is een van de verschillende factoren waarop wij hebben gekozen.

Belangrijkste criteria bij het selecteren

Ben je van plan om ook gebruik te kunnen maken van de voordelen van een autolift maar weet je niet welke optie je moet kiezen? Met deze tips maak ook jij de juiste keuze!

Bemand/onbemand

Bemand of onbemand. Dit is de eerste keuze die je zal moeten maken. Hierbij dien je jezelf natuurlijk af te vragen hoe belangrijk het is voor de bestuurder om in de auto te moeten kunnen blijven zitten.

Maten

De maten. Om de juiste autolift aan te kunnen schaffen is het heel belangrijk om te weten voor welk soort voertuig de lift gebruikt gaat worden. Hierbij zijn de maximale lengte en breedte van groot belang.

Laadcapaciteit

De laadcapaciteit. Het spreekt voor zichzelf dat het ook belangrijk is om te weten welk gewicht de lift zal moeten tillen. De maximale laadcapaciteit kan per autolift verschillen per systeem. Over het algemeen varieert dit tussen de 2700 en 3500 kilo.

Transporthoogte

De maximale transporthoogte. Dit is de afstand waarover de lift de auto gaat vervoeren. Het is nodig om te kiezen voor een systeem wat aan deze eisen voldoet. Hierbij heb je in de meeste gevallen de keuze tussen een afstand vanaf 5 tot maximaal 50 meter.

Putdiepte

De putdiepte. Voor een autolift is het nodig dat er een put onder het systeem gegraven kan worden. De verschillende dieptes hiervoor liggen om en nabij tussen de 20 en 130 cm.

De beste 5 autoliften

Carpoint Schaarkrik 1500 KG TüV/GS

8.9Expert Score
Ideale autolift

Deze autolift is ideaal om te gebruiken. Uit ons onderzoek naar de beste autolift is deze autolift gekomen van Carpoint. Deze autolift is makkelijk te gebruiken en heeft een lange levensduur.

Bemand/onbemand
8.8
Maten
9.4
Laadcapaciteit
8.9
Transporthoogte
9.6
Putdiepte
8
Positieve punt(en)
 • Gemaakt van zeer licht materiaal
 • Gemakkelijke uitvoering voor gebruik
 • Gemaakt van sterk duurzaam materiaal
 • De laadcapaciteit is goed

De Carpoint schaarkrik is de ideale hulp bij het verwisselen van een wiel, onderweg of thuis. De Carpoint schaarkrik heeft een maximaal belastbaar vermogen van 1500 kilogram. Met de meegeleverde arm is de krik eenvoudig in hoogte te draaien. De hefhoogte van de krik 90-380mm.

VONROC Autokrik – Garagekrik – 2 ton – Max. 33 cm. – Incl. lange hef hendel

8.9Expert Score
Hoge kwaliteit autolift

Deze autolift is van hoge kwaliteit. De transporthoogte is perfect voor de meeste gebruikers waardoor het een van de populairste autoliften is op dit moment.

Bemand/onbemand
8.8
Maten
9.4
Laadcapaciteit
8.9
Transporthoogte
9.6
Putdiepte
8
Positieve punt(en)
 • Materiaal van redelijke kwaliteit
 • Transporthoogte is perfect
 • Populair op dit moment

Ideale autokrik voor het heffen van voertuigen child 2000 kg.

Compacte autokrik met een maximaal hefvermogen child 2000 kilogram. Dit draagvermogen is ruim voldoende voor het gecontroleerd heffen en laten zaken van motorvoertuigen. Deze garagekrik is geschikt voor het verwisselen van banden of het controleren van remschijven.

Schaarkrik – max. 1500 KG

8.9Expert Score
Redelijke kwaliteit prijs verhouding

Deze autolift wordt veel verkocht vanwege de redelijke prijs kwaliteit verhouding. Wij hebben er toch voor gekozen om deze met een 8.3 te beoordelen omdat er toch betere zijn.

Bemand/onbemand
8.8
Maten
9.4
Laadcapaciteit
8.9
Transporthoogte
9.6
Putdiepte
8
Positieve punt(en)
 • Gemaakt van zeer licht materiaal
 • Gemakkelijke uitvoering voor gebruik
 • Hoge gebruiksvriendelijkheid
 • Merk: All Ride
 • Kleur: Zilverkleurig (Metaal)
 • Maximale belasting: 1500 KG
 • Min. lift hoogte: ca. 10cm
 • Max. lift hoogte: ca. 38cm
 • Materiaal: metaal
 • Afmeting verpakking: ca. 42,5cm variety, 11cm hoog en 9,5cm diep
 • Gewicht incl. verpakking: ca. 2,5 KG
 • Keurmerken: CE, TüV en GS
 • Garantie: 6 maanden operation productiefouten

Carpoint Verrijdbare Garagekrik 2000KG

8.9Expert Score
Populair en gebruiksvriendelijk

Deze autolift van Carpoint is zeer gebruiksvriendelijk. Vaak zie je dit ook terug in de reviews erover zijn geschreven. Uit de specificaties zie je ook dat alles precies is ontworpen voor de consument.

Bemand/onbemand
8.8
Maten
9.4
Laadcapaciteit
8.9
Transporthoogte
9.6
Putdiepte
8
Positieve punt(en)
 • Gebruiksvriendelijk
 • Populaire uitvoering
 • Vanuit consument ontworpen

De Carpoint hydraulische garagekrik om snel en makkelijk een auto operation te krikken. De hefhoogte van de werkplaatskrik is van 130-330mm. De krik is maximaal belastbaar child 2000 kilogram. Eenvoudig met de pompstang onder iedere auto te rijden entryway de twee wielen aan de voorkant en de twee 360° draaibare zwenkwielen aan de achterkant van de krik.

FERM Garagekrik Max. 2000kg. – TJM1008

8.9Expert Score
Middelmatige kwaliteit

We hebben ervoor gekozen om ook deze autolift te benoemen ondanks de lagere beoordeling. Dit komt doordat deze autolift wel goed kan worden gebruikt maar meer in een iets specifiekere project.

Bemand/onbemand
8.8
Maten
9.4
Laadcapaciteit
8.9
Transporthoogte
9.6
Putdiepte
8
Positieve punt(en)
 • Redelijke kwaliteit
 • Gemakkelijke uitvoering

Deze TJM1008 FERM garagekrik is wonderful voor het gecontroleerd heffen en laten zaken van o.a. voertuigen. Met een max. hefvermogen van 2000 kg. zijn veel objecten geen probleem voor deze krik. Om overbelasting te voorkomen is de robuuste constructie uitgerust met een geintegreerd veiligheidsventiel.

   Beste review
   Logo
   Enable registration in settings - general
   Shopping cart