De 5 beste tochtrollen van 2022

Op zoek naar een tochrol? De keuze kan moeilijk zijn en we proberen je hiermee te helpen. Door middel van dit blog kunnen we je informeren wat de beste is/zijn en waar je op moet letten bij je keuze.

Het product tochrol kan ervoor zorgen dat je projectje gaat lukken. Er zijn diverse mogelijkheden als het gaat om je keuze en dit kan het moeilijk maken. Een tochrol wordt gebruikt door consumenten en ook soms door bedrijven. Dit blog helpt zowel bedrijven als consumenten met de keuze.

Wat is een tochrol?

Bij regenachtig weer, en dan met name in de herfst, kan het voorkomen dat je last krijgt van tocht in je huis. Dit is heel onaangenaam en ongezond. Om ervoor te zorgen dat je in het vervolg geen last meer hebt van tocht in huis kan je ervoor kiezen om een tochtrol aan te schaffen.

Hiermee stop je kieren onder de deur en onder je ramen. Zo krijgt tocht in huis geen kans meer en de warme lucht blijft binnen. Dit is prettig want als je kieren onder je ramen of deuren hebt kan deze warme lucht naar buiten ontsnappen.

Een tochtrol aanschaffen, hier let je op!

Bij de aankoop van een tochtrol zijn er een aantal punten om even op te letten. Ze zijn namelijk in een groot aantal verschillende uitvoeringen te koop.

 • Het design. Voor ieder interieur is er wel een leuke tochtrol te vinden. Je hebt ze in allerlei leuke kleuren en met leuke prints. Mocht je nog iets anders willen, ze zijn ook te koop in diervorm zoals een hond, beer of schaap. Voor iedereen is er dus een leuke tochtrol te vinden die prima bij je interieur past.
 • De prijs. Prijzen van tochtrollen kunnen nogal van elkaar verschillen. Gemiddeld betaal je er tussen de 5 en 20 euro voor. Heb je een wat lager budget dan is het verstandig om naar de prijs te kijken.
 • Het materiaal. Tochtrollen zijn in diverse materialen te koop. Je hebt ze van kunststof, rubber, hout en zelfs van stof. Het is maar net wat je zelf het mooist vindt.
 • Dubbel of enkel. Een dubbele tochtrol kan je onder een deur bevestigen zonder dat je deze met schroeven hoeft vast te maken. Hierdoor blijft hij keurig zitten waar hij hoort. En hij houdt dubbel zo goed vocht tegen.
 • De afmetingen. Niet iedere tochtrol heeft dezelfde maat. Let er daarom bij aankoop goed op of de maten kloppen. Je kan ook kiezen voor een tochtrol die zelf op maat te maken is. In de meeste gevallen hoef je er dan alleen maar een stuk af te knippen.

Dit maakt de tochtrol zo onmisbaar!

Tocht in huis wil je natuurlijk niet hebben. Met een tochtrol kan je dit probleem oplossen zonder dat dit veel moeite kost. Je hoeft ze in de meeste gevallen alleen maar neer te leggen of onder een deur te schuiven. Door te kiezen voor een tochtrol bespaar je heel makkelijk energie. En omdat je een tochtrol in alle kleuren en maten kan kopen wordt je interieur er ook nog mooier van!

De producten die we hebben geselecteerd hebben een prachtig design. Dit is een van de meerdere factoren waarop wij hebben gekozen. Of ben je op zoek naar een vacumeermachine?

Belangrijkste criteria bij het selecteren

Duurzaamheid

Een van de 3 categorieën waarop we hebben geselecteerd is Duurzaamheid. Deze categorie is heel belangrijk bij het selecteren omdat het je keuze makkelijker maakt.

Design

De tweede categorie die we hebben geselecteerd is Design. Deze categorie is belangrijk voor je keuze. Verschillende aanbieders preseteren anders in deze categorie.

Leveringstermijn

De derde en laatste categorie waar we hebben op geselecteerd is Leveringstermijn. Bij Leveringstermijn is het goed om nauwkeurig te weten hoe belangrijk dit is.

De beste 5 tochrol

1

Rori – Dubbele tochtrol

9.5Expert Score
De hoogste kwaliteit tochrol

Deze dubbele tochtrol snijd je eenvoudig op maat van jouw deur! Schuif de tochtstopper onder de deur, markeer het stuk dat te ver komt en snijd dit stuk eraf. Het voordeel van een dubbele tochtrol is dat er geen schroevendraaiers of lijm aan te pas komt. Je hoeft hem alleen onder de deur te schuiven, daarna kan je de deur vlot bewegen op elke vloer. Bovendien heb je een dubbele barrière tegen de koude luchtstromen!

Goede punt(en)
 • Kwaliteit door het beste materiaal
 • Gemaakt van duurzaam materiaal
 • Snelle levering
2

Tochtstopper

foto van een Tochtstopper
8.7Expert Score
Top kwaliteit tochrol

Dit hoogwaardige product is een elegante blikvanger, ontworpen om een comfortabele woonsfeer in uw huis te creëren.. Deze decoratieve deur tochtstrip van Floor&Door zorgt ervoor dat er niet langer koude lucht onder de deur doorstroomt en is tegelijk een deurvastzetter. Met deze tochtband voor de deur bespaart u geld door de verwarmingskosten in de koudere maanden te verlagen.. Deze deurstoppers voor binnen zijn voorzien van stevige naden en van goede kwaliteit.

Goede punt(en)
 • Redelijke service
 • Goede kwaliteit
 • Snelle levering
3

Tochtrol Deur Slang

foto van een Tochtrol Deur Slang
7.9Expert Score
Derde beste tochrol uit de test

Dit hoogwaardige product is een elegante blikvanger, ontworpen om een comfortabele woonsfeer in uw huis te creëren.. Deze decoratieve deur tochtstrip van Floor&Door zorgt ervoor dat er niet langer koude lucht onder de deur doorstroomt en is tegelijk een deurvastzetter. Met deze tochtband voor de deur bespaart u geld door de verwarmingskosten in de koudere maanden te verlagen.. Deze deurstoppers voor binnen zijn voorzien van stevige naden en van goede kwaliteit.

Goede punt(en)
 • Redelijke levensduur
 • Gemaakt van redelijk materiaal
 • Redelijk gebruiksvriendelijk
4

Orange85 Tochtrol

foto van een Orange85 Tochtrol
7.2Expert Score
Een tochrol van middelmatige kwaliteit

Deze Orange85 tochtrol houdt tocht buiten de deur. Door deze rol onder aan de deur te bevestigen is er geen ruimte meer voor het doorlaten van tocht. De rol is voorzien van klittenband. Bevestig de klittenbandstrip op de deur om vervolgens de rol te bevestigen. De rol is ook geschikt om aan de onderkant van de deur te bevestigen. De zachte stof geeft geen krassen op de vloer. Deze tochtrol wordt per 2 stuks verkocht. U ontvangt een grijze en een zwarte rol. De lengte van de rol is 80 cm. Let op: op de verpakking staat 82 cm, maar de lengte is 80 cm.

Goede punt(en)
 • Een van de populairste op de markt
 • Redelijk van kwaliteit
 • Gewicht
5

FINN – Tochtstopper velvet

6.1Expert Score
Matige kwaliteit tochrol

Last van tocht in je woning? Tochtstopper Finn is de ideale uitkomst! Je hebt geen tochtstrip meer nodig. Met deze vervanger voor de klassieke tochtstrip voor de (voor)deur ga jij sfeervol de koude dagen in. Deze zachte, lichtgewicht tochtstopper in de vorm van een kussen houdt de tocht afkomstig uit kiertjes in- en om het huis tegen en is soepel van vorm. De tochtstopper plaats je tegen de kier van een deur of raam aan. Zo wordt de koude lucht geblokkeerd. Geen koude winters meer, want deze tochtrol stopt onmiddellijk de koude luchtstromen die je huis proberen binnen te dringen. In 5 trendy kleuren leverbaar.

Goede punt(en)
 • Redelijk design
 • Gemaakt van matig materiaal
 • Snelle levering

   Beste review
   Logo
   Enable registration in settings - general
   Shopping cart