Struisvogellamp kopen? De 5 beste getest

Een lamp uitkiezen kan een hele uitdaging worden, er zijn namelijk heel erg veel soorten. Soms dan kun je niet beslissen welke je wilt. Als je een apart lamp wilt dan is een struisvogellamp echt wel een prachtig item voor jou. Met een struisvogellamp heb je zeker een lamp die de aandacht zal trekken.

Waar is een struisvogellamp van gemaakt?

De meeste struisvogellampen zijn gemaakt van ijzer om ervoor te zorgen dat ze sterk zijn, sommige zijn ook gemaakt van harde kunststof. Een lamp moet sterk zijn anders is de kans groot dat het kapot gaat. Het voordeel is dan dus ook dat het tegen een stootje kan, je hoeft dus niet bang te zijn dat het snel kapot zal gaan.

Waar koop je het?

Je kunt niet zomaar overal een struisvogellamp kopen, niet iedere winkel ziet er wat in. Als je een struisvogellamp wilt hebben dan zul je daar dus echt naar op zoek moeten, als je niet graag van winkel naar winkel gaat dan kun je het beste online kijken. Online kun je ze namelijk heel erg makkelijk vinden door het bij de zoekmachines in te toetsen. Je kunt dan heel makkelijk bestellen en de struisvogellamp wordt bij jou thuis bezorgd, het enige wat jij nog hoeft te doen is de struisvogellamp op te hangen.

Wat betaal je voor een struisvogellamp?

Doordat je een struisvogellamp niet overal kunt kopen zal hij wat meer kosten dan de gemiddelde lamp, dat is wel iets waar je rekening mee moet houden. Wel is het zo dat je dan natuurlijk een lamp hebt die niet veel andere mensen in huis hebben, dat is wel een prijs waard zou je zeggen. Wat je er precies voor zult betalen is lastig te zeggen omdat het van veel dingen afhangt, het materiaal bijvoorbeeld waarvan het gemaakt is.

Hoe sluit je een struisvogellamp aan?

Als je weet hoe je een lamp aan moet sluiten dan is de struisvogellamp ook heel makkelijk om aan te sluiten, als je niet weet wat je moet doen dan kun je het beter door iemand laten doen. Natuurlijk kun je zelf ook kijken hoe je het moet doen maar zorg altijd dat je weet wat je doet. Als je gaat klussen en je weet niet wat je doet kan dat heel erg gevaarlijk zijn, haal daarom altijd de stroom eraf voordat je een lamp op gaat hangen want dat maakt het al een stuk veiliger.

Waar plaats je het?

Je kunt een struisvogellamp overal plaatsen waar je wilt, of dat nu in de slaapkamer is of in de woonkamer. Als jij het mooi vindt om hem bijvoorbeeld in de gang op te hangen dan kun je dat prima doen, iedere keer als je er loopt zul je dan naar de lamp kunnen kijken. Misschien zet je hem wel liever op een kast in de woonkamer neer, ook daar zal de struisvogellamp heel erg mooi staan. Het hangt helemaal ervan af of je een hanglamp of schemerlamp hebt en waar je die graag wilt gaan plaatsen. Meer geïnteresseerd in een voetlamp? Klik hier.

De beste 5 struisvogellamp van 2023

1

Tafellamp Struisvogel E27 Orwell Gold

foto van een Tafellamp Struisvogel E27 Orwell Gold
9.4Expert Score
Beste struisvogellamp uit de test

Deze chique tafellamp is van het merk Countryfield. De struisvogel tafellamp heeft de kleur Orwell Gold en is een echte toevoeging aan uw interieur. De tafellamp beschikt over een E27 fitting en is geschikt voor een lichtbron van maximaal 60W. Aan de lamp zit een snoer van 180 cm inclusief een aan en uit schakelaar.

Goede punt(en)
 • Hoge kwaliteit
 • Gemaakt van duurzaam materiaal
 • Enorm gebruiksvriendelijk
2

Werner Voss Wandlamp Struisvogel Franz Josef Goud

foto van een Werner Voss Wandlamp Struisvogel Franz Josef Goud
9Expert Score
De tweede beste struisvogellamp

waanzinnig decoratieve sfeerlamp voor aan de muur

Goede punt(en)
 • Gemaakt van goed duurzaam materiaal
 • Gemaakt van het beste materiaal
 • Snelle levering
3

Karé Design Tafellamp Gouden Struisvogel H 67 cm

8.1Expert Score
Een struisvogellamp van redelijke kwaliteit

sfeerlamp in de vorm van een gouden struisvogel die komt piepen boven de lampenkap

Goede punt(en)
 • Zeer redelijke service aan de klant
 • Redelijke kwaliteit door keuze materiaal
 • Redelijke prijs kwaliteit verhouding
4

struisvogel met lamp E27

foto van een struisvogel met lamp E27
7.7Expert Score
Vierde beste struisvogellamp uit de test

Prachtige en rijk gedetaileerde (tafel)lamp in de vorm van een struisvogel. De finishing touch voor uw interieur.

Goede punt(en)
 • Gaat goed mee
 • Redelijk van kwaliteit
 • Gebruiksvriendelijk
5

Dierenlamp Struisvogels Franz Franzi

foto van een Dierenlamp Struisvogels Franz Franzi
6.4Expert Score
Een struisvogellamp van matige kwaliteit

Dierenlamp in de vorm van twee rennende struivogels met zwarte lampenkap. Een combinatie van een beeldsculptuur en lamp in één.

Goede punt(en)
 • Gemaakt van matig duurzaam materiaal
 • Voordelige prijs
 • Matige prijs kwaliteit verhouding

   Beste review
   Logo
   Enable registration in settings - general
   Shopping cart