De beste voetpompen van 2022

Op zoek naar een voetpomp? De beslissing kan moeilijk zijn en we proberen je hiermee te helpen. Door middel van dit blog kunnen we je informeren wat de beste is/zijn en waar je op moet letten bij je beslissing.

Het product voetpomp kan ervoor zorgen dat je projectje gaat lukken. Er zijn diverse mogelijkheden als het gaat om je beslissing en dit kan het moeilijk maken. Een voetpomp wordt gebruikt door consumenten en ook soms door bedrijven. Dit blog helpt zowel bedrijven als consumenten met de beslissing.

Wat is een voetpomp?

Een voetpomp is een product die door verschillende merken wordt aangeboden. Een voetpomp kan op verschillende manieren worden gebruikt maar de hoofdfunctie is duidelijk. Omdat er verschillende merken zijn adviseren we je om goed te onderzoeken welke het beste is. Gelukkig geven we met dit blog een review van de beste, waardoor je altijd de beste beslissing maakt.

Alles over de voetpomp

Er zijn van die situaties waarin je zit te springen om een voetpomp. Dit kan zijn omdat je een fietsband op moet blazen of bij een dagje strand om de rubberboot te kunnen gebruiken. Zodra je ergens lucht nodig hebt en er is geen stroomvoorziening in de buurt ben je afhankelijk van een voetpomp.

Een voetpomp aanschaffen, hier let je op!

Zodra je een voetpomp aan wilt schaffen zijn er een aantal dingen om even op te letten. Om zeker te weten dat je de juiste voetpomp aanschaft is het daarom een goed idee om hier even bij stil te staan:

 • De maat van het ventiel. Wil je een voetpomp kopen om een fietsband mee op te kunnen pompen, dan is het nodig om de juiste maat van het ventiel te weten. Er zijn ook voetpompen te koop die passen op verschillende formaten ventielen.
 • De drukmeter. Er zijn voetpompen te koop die voorzien zijn van een drukmeter. Hierdoor zie je precies hoeveel lucht in het op te blazen object zit. Zeker als je de pomp gaat gebruiken om banden op te pompen kan een drukmeter erg handig zijn.
 • Het gewicht. Ga je vaak de deur uit met de pomp dat is het prettig als deze niet al te zwaar is. Dit geldt ook voor het gebruik en dan met name voor mensen die niet heel sterk zijn.
 • Het model. Voetpompen zijn in een aantal verschillende modellen verkrijgbaar. Kies voor een pomp die voldoet aan het doel waar je hem in de meeste gevallen voor zal gaan gebruiken.
 • De kracht. Dit is de maximale druk die ontstaat als je iets oppompt. In de meeste gevallen heeft een voetpomp een druk van maximaal 10 bar. Voor het oppompen van bijvoorbeeld een fietsband is een maximale druk van 6 bar in de meeste gevallen voldoende.

Dit maakt de voetpomp zo makkelijk

Een lekke band is meer dan vervelend. Zeker als dat gebeurt op een moment waar je niet de beschikking hebt over een mogelijkheid om de band op te blazen bij een tankstation. Een voetpomp meenemen in de auto is daarom een slimme keuze. Of ben je op zoek naar een waterslanghaspel?

Mocht het gebeuren dat je midden in de polder met een lekke band staat, dan heb je in ieder geval de mogelijkheid om deze weer op te pompen. Ook in een hobbyschuur is een voetpomp onmisbaar. Het is een handig stuk gereedschap wat door iedereen gebruikt wordt.

De producten die we hebben geselecteerd hebben een prachtig design. Dit is een van de verschillende factoren waarop wij hebben gekozen.

Belangrijkste criteria bij het selecteren

Levensduur

Een van de 3 categorieën waarop we hebben geselecteerd is Levensduur. Deze categorie is heel cruciaal bij het selecteren omdat het je keuze prettiger maakt.

Design

De tweede categorie die we hebben gekozen is Design. Deze categorie is cruciaal voor je beslissing. Verschillende merken preseteren anders in deze categorie.

Verpakkingskwaliteit

De derde en laatste categorie waar we hebben op gekozen is Verpakkingskwaliteit. Bij Verpakkingskwaliteit is het goed om nauwkeurig te weten hoe cruciaal dit is.

De beste 5 voetpomp

1

BBB Cycling AirBoost Fietspomp

foto van een BBB Cycling AirBoost Fietspomp
9.3Expert Score
Best geteste voetpomp

De BBB Cycling AirBoost 2.0 fietspomp BFP-28 is een compacte vloerpomp voor snel en praktisch gebruik.. met drukmeter die is geschikt voor alle soorten ventiel. Op de drukmeter worden zowel bar als PSI weergegeven. De drukmeter is maar liefst 3 inch en is dus duidelijk af te lezen. De maximale luchtdruk van de pomp is 11 bar / 160 PSI.

Goede punt(en)
 • Kwaliteit door het beste materiaal
 • Gemaakt van duurzaam materiaal
 • Goede prijs kwaliteit verhouding
2

BBB Cycling AirSteel Fietspomp

foto van een BBB Cycling AirSteel Fietspomp
8.5Expert Score
De tweede beste voetpomp

De BBB Cycling AirSteel BFP-27 fietspomp is een extra lange vloerpomp met drukmeter die is geschikt voor alle soorten ventiel. Op de drukmeter worden zowel bar als PSI weergegeven. De drukmeter is maar liefst 3 inch en is dus duidelijk af te lezen. De maximale luchtdruk van de pomp is 11 bar / 160 PSI.

Goede punt(en)
 • Gemaakt van goed duurzaam materiaal
 • Goede kwaliteit
 • Snelle levering
3

Voetpomp

foto van een Voetpomp
7.8Expert Score
Gemaakt van redelijke kwaliteit

De Bestway voetpomp Air Step is geschikt voor het oppompen van onder andere een zwembad, kajak, luchtbed en opblaas figuren. De voetpomp is voorzien van een duurzame flexibele slang en drie ventielpluggen waardoor deze op bijna ieder opblaasbaar artikel aangesloten kan worden.

Goede punt(en)
 • Gaat redelijk lang mee
 • Gemaakt van redelijk materiaal
 • Redelijke prijs kwaliteit verhouding
4

Voetpomp Voor Luchtbedden etc.

7.3Expert Score
Een voetpomp van middelmatige kwaliteit

Voetpomp Voor Luchtbedden etc. Deze voetpomp heeft een inhoud van 2 liter en 20% meer luchtinhoud dan de normale versie. De voetpomp is geschikt voor opblazen en leegzuigen. Deze voetpomp heeft twee opzetstukken en past op alle Intex opblaasproducten.

Goede punt(en)
 • Gaat goed mee
 • Kwaliteit door keuze materiaal
 • Gewicht
5

Opblaas luchtpomp

foto van een Opblaas luchtpomp
6.7Expert Score
Vijfde beste voetpomp uit de test

Zwembaden opblaaspomp 5000 cc. Met deze voetpomp kunt u gemakkelijk meerdere soorten opblaas artikelen opblazen, zoals luchtbedden of zwembanden. De pomp heeft een opzetstukje voor verschillende ventielen.

Goede punt(en)
 • Matige levensduur
 • Matige kwaliteit door keuze materiaal
 • Gebruiksvriendelijk

   Beste review
   Logo
   Enable registration in settings - general
   Shopping cart