De 5 beste vispannen 2022 koopgids

Hiermee is het een stuk eenvoudiger om verse vis te bakken. Een vispan is namelijk net wat groter dan een gewone koekenpan en hij heeft een ovale vorm. Hierdoor is de pan ideaal om grotere stukken vis in te bakken.

Een vispan aanschaffen, hier let je op!

Wil je zelf thuis ook regelmatig vis bakken en lukt het niet om twee tongen in een koekenpan te proppen? In dat geval is een vispan kopen een goed besluit. Om een goede vispan in huis te halen zijn dit de dingen waar je even goed op moet letten:

 • De vorm. Een goede vispan is ruim van formaat en heeft een ovale vorm. Hierdoor is het mogelijk om grote soorten vis zoals forel in klaar te maken.
 • De bodem. Let er bij de aankoop van een vispan goed op of deze een vlakke bodem heeft. Door een vlakke bodem wordt de warmte gelijkmatig over de pan verdeeld. Dit zorgt ervoor dat de vis door en door gaar wordt.
 • Het handvat. Een goede vispan is voorzien van minimaal een stevig handvat. Hierdoor is de pan ook makkelijk te hanteren als je er grote zware stukken vis in hebt klaargemaakt. Er zijn vispannen waarbij je het handvat kan verwijderen. Deze pannen kan je meestal ook in de oven gebruiken.
 • Antiaanbaklaag. Het is prettig als een vispan voorzien is van een antiaanbaklaag. Hierdoor zal de vis die erin gebakken wordt niet snel aan de bodem van de pan blijven plakken. De pan is door een antiaanbaklaag ook veel makkelijker weer schoon te maken na gebruik.
 • Met of zonder deksel. Niet iedere vispan wordt standaard met een deksel geleverd. Toch kan dit voor sommige vissoorten en visgerechten wel handig zijn.

Dit maakt de vispan zo ideaal

Met een vispan kan je alle soorten vis op de juiste manier klaarmaken. Ook grotere vissoorten zoals kabeljauw, schol, tong en forel kan je prima bereiden in een vispan. Door deze pan de juiste afmetingen en vorm heeft is deze geschikt voor alle soorten vis.

Vis eten is gezond. Het wordt aangeraden om dit minimaal een keer per week te doen. Door gebruik te maken van een vispan wordt vis bakken een stuk makkelijker. Door het grote formaat kan je er ook grotere porties in een keer mee klaarmaken. Of ben je op zoek naar een voetpomp?

Dus je bent op zoek naar een vispan, maar je weet nog niet accuraat welke je wilt. Dat is heel bevattelijk. In dit bericht wordt er besproken wat een vispan accuraat is, en welke vispan het beste is. Dit doen wij zorgvuldig door onderzoek te verrichten naar alle voordelen en nadelen van het artikel.

Tijdens het zoeken naar een vispan kan het zijn dat je voorkeur moeilijk is. Wij proberen het door dit bericht beter te maken. Door middel van ons onderzoek hebben wij een voorkeur gemaakt dit we in dit bericht beschrijven.

Wat is een vispan?

Een vispan is een artikel die door diverse verkopers wordt aangeboden. Een vispan kan op diverse manieren worden gebruikt maar de hoofdfunctie is duidelijk. Omdat er diverse verkopers zijn adviseren we je om goed te onderzoeken welke het beste is. Gelukkig geven we met dit bericht een review van de beste, waardoor je altijd de beste voorkeur maakt.

Visliefhebbers hebben regelmatig vis op het menu staan. Dit is zowel lekker als gezond. Vis bereiden is echter niet altijd even simpel. Het wordt al een stuk makkelijker als je daarvoor een speciale vispan in huis hebt.

De producten die we hebben geselecteerd hebben een hoge kwaliteit. Dit is een van de diverse factoren waarop wij hebben gekozen.

Belangrijkste criteria bij het selecteren

Gebruiksduur

Een van de 3 categorieën waarop we hebben geselecteerd is Gebruiksduur. Deze categorie is heel significant bij het selecteren omdat het je keuze beter maakt.

Gebruiksmogelijkheden

De tweede categorie die we hebben uitgekozen is Gebruiksmogelijkheden. Deze categorie is significant voor je voorkeur. Verschillende verkopers preseteren anders in deze categorie.

Kwaliteit van verpakking

De derde en laatste categorie waar we hebben op uitgekozen is Kwaliteit van verpakking. Bij Kwaliteit van verpakking is het goed om accuraat te weten hoe significant dit is.

De beste 5 vispan

1

GreenPan Cambridge Keramische Vispan

foto van een GreenPan Cambridge Keramische Vispan
9.5Expert Score
De beste vispan

De PFAS-vrije GreenPan Cambridge Keramische Vispan – Ø 32 cm is multifunctioneel en geschikt voor alle warmtebronnen, dus ook voor inductie. De Thermolon™ Infinity keramische anti-aanbaklaag is versterkt met diamant en daardoor extra duurzaam. De anti-aanbaklaag warmt bovendien snel en gelijkmatig op voor perfecte bakresultaten.

Goede punt(en)
 • Hoge kwaliteit
 • Lange levensduur
 • Goede prijs kwaliteit verhouding
2

Haute Cuisine Stoneflex Vispan

foto van een Haute Cuisine Stoneflex Vispan
8.6Expert Score
De tweede beste vispan

Haute Cuisine Stoneflex Vispan – Ovaal – 38 x 29cm.

Goede punt(en)
 • Gemaakt van goed duurzaam materiaal
 • Gemaakt van het beste materiaal
 • Snelle levering
3

Satoshi – Vispan

7.9Expert Score
Redelijke kwaliteit vispan

Satoshi – Vispan 34cm met afneembare handgreep en anti- aanbak marmercoating – Gietaluminium – Geschikt voor inductie.

Goede punt(en)
 • Zeer redelijke service aan de klant
 • Zeer redelijk kwaliteit
 • Gebruiksvriendelijk
4

Woll Vispan

foto van een Woll Vispan
7.3Expert Score
Gemaakt van middelmatige kwaliteit

Deze fijne vispan is met de hand gegoten van aluminium en heeft een unieke kras- en snijvaste titanium non-stick coating. Met deze vispan kookt u energiebesparend, gezond en vetarm! De vispan heeft ook een handig afneembaar handvat en is geschik voor inductie!

Goede punt(en)
 • Redelijke service bij aankoop
 • Redelijk van kwaliteit
 • Gewicht
5

Sterk Vispan

foto van een Sterk Vispan
5.9Expert Score
Een vispan van matige kwaliteit

Deze vispan met antiaanbaklaag is ideaal voor dagelijks gebruik.

Goede punt(en)
 • Redelijk design
 • Matige kwaliteit
 • Snelle levering

   Beste review
   Logo
   Enable registration in settings - general
   Shopping cart