Oorverwarmer kopen? De 5 beste getest

Je kunt het je vast wel indenken, het is koud buiten en je hebt koude oren. Niet iedereen kan daarvan genieten en wil daar wat aan doen. Als je oorverwarmers op je oren zet dan heb je lekkere warme oren. Oorverwarmers zijn er in veel verschillende soorten en maten waardoor er voor iedereen wel een juiste is. Hieronder worden de 5 beste oorverwarmers getoond.

Hoe werkt een oorverwarmer?

Oorverwarmers werken door ze op je oren te zetten, de warmte blijft dan in de oorverwarmers. Doordat de warmte in de oorverwarmers blijft blijven jouw oren ook lekker warm. De oorverwarmers kun je bij ieder weertype dragen, het hoeft niet per se ijskoud te zijn. Je kunt ze ook al gebruiken als het wat guurder weer is, warme oren hebben is veel fijner.

Waar koop je een oorverwarmer?

Oorverwarmers kun je op heel veel plaatsen kopen, de meeste winkels hebben wel oorverwarmers. Denk dan aan winkels die kleding verkopen maar ook winkels waar ze schoenen verkopen, als je in de juiste tijd van het jaar gaat dan hebben ze die zeker te koop. Meestal zijn ze er niet het hele jaar, als het wat kouder begint te worden dan zijn oorverwarmers er weer in overvloed. Wees er dan snel bij want als jij ze nodig hebt dan zijn er nog meer met jou die dat nodig hebben, het is dus snel uitverkocht.

Voor wie zijn ze geschikt?

Oorverwarmers zijn voor iedereen, of je nu heel jong bent of heel erg oud. Als jij er niet van houdt om koude oren te hebben dan zijn oorverwarmers de ideale oplossing voor jou, je kunt ze namelijk in alle maten en kleuren krijgen. Het maakt dus niet uit of je een baby bent en een knalroze band wilt, of dat jij een oudere meneer bent die een hele simpele zwarte oorverwarmers wilt. Het is voor iedereen mogelijk om met lekkere warme oren de straat op te kunnen, dat is toch wel een heel groot voordeel.

Wat zijn de kosten van een oorverwarmer?

De prijs voor oorverwarmers zijn niet super hoog, tenzij je ze natuurlijk van een duur design merk koopt. Daar betaal je dan voor maar dan werken de oorverwarmers nog steeds hetzelfde. Je kunt zelf bepalen wat je ervoor wilt betalen, op die manier kun je kijken wat je wilt en welke prijs echt het maximale is. Als je hele simpele wilt dan kun je erop rekenen erop rekenen dat je minder betaald dan wanneer je hele speciale wilt, je kunt dus een beetje met de prijs spelen op die manier.

Welke soorten oorverwarmers zijn er?

Er zijn veel verschillende soorten oorverwarmers, je hebt er die alleen je oren bedekken maar ook die je voorhoofd bedekken. Je hebt oorverwarmers die zijn gebreid maar ook oorverwarmers die van bont zijn, iedere stof die er is kun je oorverwarmers in kopen. Naast alle stoffen zijn oorverwarmers er ook nog eens in de meest gekke kleuren, je kunt kiezen voor een rustige kleur maar ook voor eentje die heel erg opvalt. Je kunt er zelf voor kiezen om er eentje in een leuk patroontje te nemen. Opzoek naar de beste enkelbeschermers? Klik hier.

De beste 5 oorverwarmers van 2023

1

Orange85 Fleece

foto van een Orange85 Fleece
9.2Expert Score
De beste oorverwarmer

Deze Orange85 hoofdband zorgt voor warme oren in de winter. De hoofdband is te gebruiken tijdens bijvoorbeeld het fietsen of wandelen. De dikke, warme stof zorgt ervoor dat u geen koude oren krijgt. De hoofdband is gemaakt van polyester en elastaan. Elastaan zorgt er voor dat de band rekbaar is. Hierdoor is de hoofdband door iedereen te gebruiken. De donkerblauwe kleur maakt de band geschikt voor zowel mannen als vrouwen.

Goede punt(en)
 • Gemaakt van top materiaal
 • Gaat relatief lang mee
 • Zeer gebruiksvriendelijk
2

Orange85 Oorwarmers Fluffy

foto van een Orange85 Oorwarmers Fluffy
8.4Expert Score
De tweede hoogste kwaliteit oorverwarmer

Fluffy oorwarmers van Orange85. De oorwarmers zijn extra groot en hebben een zwarte stevige band. Daarnaast is de oorwarmer opvouwbaar. Het materiaal van de oorwarmer is polyacryl en de fluffy warmers zijn beige van kleur.

Goede punt(en)
 • Gemaakt van goed duurzaam materiaal
 • Goede kwaliteit
 • Gebruiksvriendelijk
3

Starling Oorwarmers

foto van een Starling Oorwarmers
7.9Expert Score
Redelijke kwaliteit oorverwarmer

Heb je veel last van de wind op je oren wanneer je buiten bent op koude dagen? Neem dan de Blaze oorwarmers van Starling! De oorwarmers zijn bedekt met imitatiebont – zo heerlijk warm en zacht – en de diadeem en buitenkant zijn afgewerkt met leuke kleuren. Een goede bescherming voor je oren tegen de gure, koude wind!

Goede punt(en)
 • Gaat redelijk lang mee
 • Gemaakt van redelijk kwaliteit materiaal
 • Redelijke prijs kwaliteit verhouding
4

Facemask OorverwarmerFacemask Oorverwarmer Fleece Ski Masker Ski Sjaal Zwart Dames en Heren

foto van een Facemask OorverwarmerFacemask Oorverwarmer Fleece Ski Masker Ski Sjaal Zwart Dames en Heren
7.7Expert Score
Gemaakt van middelmatige kwaliteit

Voelen jouw gezicht en oren altijd zo koud aan in de winter? Wil je geen kou meer lijden? Dan is de facemask ideaal voor jou! Met de facemask van Premium Commerce ben jij beschermd tegen de kou. De facemask is stof- en winddicht!

Goede punt(en)
 • Gaat goed mee
 • Kwaliteit door keuze materiaal
 • Goede prijs kwaliteit verhouding
5

Facemask Oorverwarmer Fleece Ski Masker Ski Sjaal Rood Dames en Heren

foto van een Facemask Oorverwarmer Fleece Ski Masker Ski Sjaal Rood Dames en Heren
6.2Expert Score
Gemaakt van matige kwaliteit

De facemask houdt je gezicht en oren lekker warm! Het beschermt tegen vrieskou, regen en koude wind. Als je op wintersport gaat, dan weet je wat de kou met het gezicht doet. Hetzelfde geldt voor mensen die in de winter met de scooter of motor rijden. Voor dit probleem is de facemask dé perfecte oplossing! Met de facemask worden je neus wangen en oren tegen de kou beschermt. Het grootste deel van je hoofd blijft dus heerlijk warm en droog.

Goede punt(en)
 • Matige levensduur
 • Voordelige prijs
 • Matige prijs kwaliteit verhouding

   Beste review
   Logo
   Enable registration in settings - general
   Shopping cart