Zitpoef kopen? De 5 beste getest

Het perfecte plekje om te zitten: de zitpoef

Iedereen wilt graag een lekker plekje om te zitten. Als je een zitpoef hebt, ben je er zeker van dat je een heerlijke plek hebt om te zitten. Je kunt een zitpoef in vele soorten en maten kopen, waardoor er ook eentje is die bij jouw huis past. Naast dat hij bij jouw huis past, is het natuurlijk belangrijk dat hij lekker zit.

Verschillende vormen en maten

Een zitpoef is eigenlijk een stoel, een stoel waar geen harde delen in zitten. Het is dus zo dat je er letterlijk in neer kunt ploffen. Dat is het zeker wel waard om op zoek naar te gaan. Er zijn veel soorten te koop, van groot tot klein. Je kunt daardoor zelf bepalen welke je wilt. Misschien wil je wel een grote zitpoef hebben waar je helemaal in past, of een kleinere als je de ruimte daarvoor niet hebt.

Kleurrijke opties

Zitpoeven zijn er in alle kleuren die jij je kunt bedenken. Als je een knalroze wilt, is dat zeker een optie. Natuurlijk kun je ook voor een wat rustigere kleur gaan. Je kunt de kleur aanpassen op wat je zelf wilt. Als je hem op je slaapkamer wilt hebben, kun je er het beste voor kiezen om een lichte kleur te nemen. Misschien wil je er wel juist eentje op de kinderkamer en wil je een wat fellere kleur.

Budget en prijs

De kosten die je krijgt bij het kopen van een zitpoef zijn heel erg verschillend. Je kunt het zo duur maken als dat je zelf wilt. Ook kan je een dure design zitpoef nemen, daar betaal je dan uiteraard voor. Je kunt ook eentje nemen die niet van een duur merk is, daar zal je dan al snel minder voor betalen. Maak voor jezelf een bedrag dat je maximaal wilt uitgeven en blijf daarbij in de buurt.

Waar is een zitpoef te koop?

Je kunt zitpoeven op veel plaatsen kopen, denk bijvoorbeeld aan een woonwinkel. Daar zul je ze dan vinden bij de banken en stoelen, eigenlijk is het ook een soort van een stoel. Als je daar gaat kijken dan kun je precies zien wat je kunt verwachten van de zitpoef. Maakt het voor jou niet zo uit en weet je toch welke je wilt hebben? Dan kun je er ook voor kiezen om de zitpoef online te bestellen. Bekijk bijvoorbeeld de Carmenset op onze website.

Aankooptips

Bij het kopen van een zitpoef let je er vooral op dat je de juiste koopt. Let op de maat, zodat hij niet te groot of te klein is. Je kunt beter een te grote hebben dan een te kleine, als je een te kleine hebt dan zit dat niet lekker. Je wilt juist een zitpoef hebben zodat je lekker kunt zitten, in een grote kun je lekker wegzakken

De beste 5 zitpoef van 2023

1

Hoppa Zitpoef 

9.4Expert Score
Best geteste zitpoef

Robuust, stabiel: het frame is gemaakt van robuuste MDF-platen volgens E1-standaard, de dekselplaat is extra dik, de kruk kan niet gemakkelijk vervormen. Bij SGS-test wordt maximaal 300 kg gedragen.

Goede punt(en)
  • Hoge kwaliteit
  • Gaat relatief lang mee
  • Gebruiksvriendelijk
2

Nancys Opvouwbare Zitpoef 

8.6Expert Score
De tweede hoogste kwaliteit zitpoef

Met hoogwaardig materiaal is deze opvouwbare zitpoef van Nancy’s gemaakt en is zeer comfortabel, praktisch en duurzaam. Altijd al opzoek geweest naar een opbergbox met voetenbank die er ook nog is mooi uitziet? Dan ben je bij Nancy HomeStore aan het juiste adres!

Goede punt(en)
  • Redelijke service
  • Hoogste kwaliteit
  • Goede prijs kwaliteit verhouding
3

Poef Tweezits Modulair Bankje Zitpoef Zitje Stoel Zitbank Zitstoel Armstoel Loungestoel Loungebank Lounger Zitmeubel Stof Patchwork

foto van een Poef Tweezits Modulair Bankje Zitpoef Zitje Stoel Zitbank Zitstoel Armstoel Loungestoel Loungebank Lounger Zitmeubel Stof Patchwork
8Expert Score
Gemaakt van redelijke kwaliteit

Wat is een betere aanvulling op je woonkamermeubilair dan een zeer comfortabele, modulaire poef? Onze poef is een perfecte keuze om in het grootste comfort te ontspannen en te genieten van je vrije tijd.

Goede punt(en)
  • Gaat redelijk lang mee
  • Zeer redelijk kwaliteit
  • Gebruiksvriendelijk
4

Fluwelen Poef

foto van een Fluwelen Poef
7.4Expert Score
Gemaakt van middelmatige kwaliteit

Fluwelen poef met grote glanzende gouden ring. Materiaal: velours van 100% onderhoudsvriendelijk polyester, glanzende goudkleurige metalen ring Zitting bekleed met koudschuim RGW 32 kg/m³, glijders van kunststof Fluwelen kruk van velours met goudkleurig metalen onderstel – een stijlvol en onderhoudsvriendelijk zitmeubel.

Goede punt(en)
  • Populair product
  • Redelijk van kwaliteit
  • Redelijke gebruiksvriendelijk
5

Pad geknoopte zitpoef Lokken lichtgrijs

foto van een Pad geknoopte zitpoef Lokken lichtgrijs
6.9Expert Score
Een zitpoef van matige kwaliteit

Dit gevlochten vloerkussen is grof-geweven en is als handig als voetenbankje of zitkussen. De poef is tevens een decoratief element in elk modern interieur. Samenstelling Bekleding: 100% polyester Vulling: 30% EPE schuim, 30% polystyrene bolletjes, 40% poly rayon vezels

Goede punt(en)
  • Leuk ontwerp
  • Matige kwaliteit door keuze materiaal
  • Matige prijs kwaliteit verhouding

      Beste review
      Logo
      Enable registration in settings - general
      Shopping cart