De 5 beste polaroid printers 2022 koopgids

Door de nieuwste technieken is het tegenwoordig heel eenvoudig geworden om foto’s te maken. Soms maken we er zoveel dat we er een aantal vergeten. Dat is natuurlijk zonde. Heb je een gezellige avond met vrienden dan is er niets zo leuk als de gemaakte foto’s meteen afdrukken.

Zo kan je meteen een tastbare herinnering aan een gezellige avond meegeven als je vrienden weer naar huis gaan. Dit doe je heel eenvoudig met een polaroid printer. Hiermee kan je direct vanaf je mobiel foto’s afdrukken.

Een polaroid printer aanschaffen, hier let je op!

Ook voor jezelf kan meteen printen vanaf je mobiel met een polaroid printer heel makkelijk zijn. Zo hoef je nooit meer te wachten op een aanbieding om foto’s af te laten drukken of dagen te wachten voordat je eindelijk je afgedrukte foto’s in huis hebt. Bij de aanschaf van een polaroid printer let je op deze punten:

 • De resolutie. Dit is een heel belangrijk aspect. Hoe hoger de resolutie des te scherper zijn de foto’s.
 • Het formaat van de foto’s. Kijk eerst na hoe groot het formaat van de af te drukken foto’s is. De meeste polaroid printers kunnen foto’s uitprinten die ongeveer het formaat van een visitekaartje hebben. Er zijn ook modellen die grotere maten kunnen uitprinten.
 • Het gebruiksgemak. Zeker bij een polaroid printer is dit heel belangrijk. In de meeste gevallen werken deze met een mobiele app. Er zijn ook geavanceerde polaroid printers die meteen foto’s kunnen plaatsen op Facebook of Instagram. Over het algemeen zijn apps voor de polaroid printer heel makkelijk te gebruiken.
 • Het papier. Met een polaroid printer kan je niet zomaar op ieder soort papier afdrukken. Je hebt hiervoor speciaal papier nodig wat is voorzien van speciale lagen. Deze zorgen ervoor dat de kleuren goed tot hun recht komen.
 • Draadloos of met snoer. Over het algemeen hebben de nieuwste modellen polaroid printers draadloze verbindingsmogelijkheden. Er zijn ook een aantal modellen die nog steeds een snoertje nodig hebben om verbinding te maken.

Dit maakt de polaroid printer zo leuk

Met een polaroid printer kan je al je mooie foto’s meteen afdrukken. Leuk als je iemand een blijvende herinnering mee wilt geven of als je een leuk kiekje van je huisdier meteen in een lijstje in de kamer wilt zetten. Of ben je op zoek naar een projectieklok?

Een polaroid printer is leuk voor alle leeftijden. Het grote voordeel van dit apparaat is dat je zelf elke foto die je maar wilt meteen af kan drukken. Zo worden mooie momenten een tastbare herinnering.

Wat is een polaroid printer?

Een polaroid printer is een artikel die door diverse bedrijven wordt aangeboden. Een polaroid printer kan op diverse manieren worden gebruikt maar de hoofdfunctie is duidelijk. Omdat er diverse bedrijven zijn adviseren we je om goed te onderzoeken welke het beste is. Gelukkig geven we met dit bericht een review van de beste, waardoor je altijd de beste voorkeur maakt.

Onze keuze naar de beste polaroid printer is gebasseerd op diverse factoren. Als voorbeeld kijken wij enorm naar de kwaliteit, materiaal, levensduur en gebruiksvriendelijkheid van de producten. Deze verschillende criteria zijn van belang bij het bepalen van onze voorkeur.

De producten die we hebben geselecteerd hebben een hoge kwaliteit. Dit is een van de diverse factoren waarop wij hebben gekozen.

De belangrijkste factoren waarop wij hebben gekozen

Materiaal kwaliteit

Een van de 3 categorieën waarop we hebben geselecteerd is Materiaal kwaliteit. Deze categorie is heel van belang bij het selecteren omdat het je keuze fijner maakt.

Gebruik kwaliteit

De tweede categorie die we hebben uitgekozen is Gebruik kwaliteit. Deze categorie is van belang voor je voorkeur. Verschillende bedrijven preseteren anders in deze categorie.

Tijd van leveren

De derde en laatste categorie waar we hebben op uitgekozen is Tijd van leveren. Bij Tijd van leveren is het goed om nauwkeurig te weten hoe van belang dit is.

De beste 5 polaroid printer

1

Kodak Mini Shot Combo

foto van een Kodak Mini Shot Combo
9.3Expert Score
De beste polaroid printer

Point, shoot & print – Instantly Met onze Kodak Mini Shot 2 Retro kun je altijd en overal foto’s maken en afdrukken! Print ze direct vanaf de Kodak Mini Shot 2 Retro of verbind de camera/printer met elk mobiel apparaat via Bluetooth om snel en moeiteloos te printen vanuit de fotogalerie.

Goede punt(en)
 • Gemaakt van top materiaal
 • Lange levensduur
 • Enorm gebruiksvriendelijk
2

Kodak Mini Shot Combo 2 camera

foto van een Kodak Mini Shot Combo 2 camera
8.4Expert Score
Hoge kwaliteit polaroid printer

Point, shoot & print – Instantly Met onze Kodak Mini Shot 2 kun je altijd en overal foto’s maken en afdrukken! Print ze direct vanaf de Kodak Mini Shot 2 of verbind de camera/printer met uw telefoon via Bluetooth om snel en moeiteloos te printen vanuit de fotogalerie.

Goede punt(en)
 • Lange levensduur
 • Kwaliteit door keuze materiaal
 • Gebruiksvriendelijk
3

Polaroid Lab Instant Printer

foto van een Polaroid Lab Instant Printer
8.2Expert Score
Derde beste polaroid printer uit de test

Het Polaroid Lab is een nieuwe portable analoge direct-klaar printer die communiceert met je smartphone en zo een wereld aan creatieve fotografie ontsluit. Gebruik de geupdate Polaroid Originals App met geïntegreerde AR Viewer om leuke creatieve foto’s en collages te printen. Met de Polaroid Originals App kun je volop experimenteren met het maken van creatieve beeldcollages

Goede punt(en)
 • Gaat redelijk lang mee
 • Redelijke kwaliteit
 • Redelijk snelle levering
4

Fujifilm Instax Mini Liplay

foto van een Fujifilm Instax Mini Liplay
7Expert Score
Vierde beste polaroid printer uit de test

De Instax mini LiPlay – Black is een compacte digitale instant camera. De nieuwe mini LiPlay past met gemak in je fanny pack, neemt geluid op en kan elke foto zo vaak printen als je wilt. Ook de foto’s die op je telefoon staan! De hybride mini LiPlay is niet alleen een camera, maar ook een printer. Het beste van twee werelden! Met de app print je de foto’s van je telefoon uit op instax film. Je favoriete herinneringen, gewoon analoog.

Goede punt(en)
 • Een van de populairste op de markt
 • Kwaliteit door keuze materiaal
 • Snelle levering
5

Kodak Mini Shot Combo 3 camera

foto van een Kodak Mini Shot Combo 3 camera
6Expert Score
Vijfde beste polaroid printer uit de test

Point, shoot & print – Instantly Neem uw Kodak Mini Shot Combo 3 overal en altijd mee naartoe, SHOOT en PRINT. U kunt foto’s maken en direct printen vanaf de Kodak Mini Shot Combo 3 of verbinding maken met mobiele apparaten via Bluetooth en printen vanuit de fotogalerij! De opnamen hebben een vierkant formaat!

Goede punt(en)
 • Matige levensduur
 • Gemaakt van matige kwaliteit materiaal
 • Gemakkelijk en gebruiksvriendelijk

   Beste review
   Logo
   Enable registration in settings - general
   Shopping cart