De 5 beste waterhaspellen van 2022

Wie een mooie grote tuin heeft met veel bloemen en planten zal deze regelmatig water moeten geven. Dit kan je met een gieter doen maar als je tuin echt groot is ben je daar wel even mee bezig. Dan kan je beter een tuinslang gebruiken.

Water geven met een slang doe je het handigst met een waterslanghaspel. Hierop zit de waterslang netjes opgerold. Tijdens het watergeven rolt de slang af en na gebruik rol je hem netjes weer op. Zo is je slang altijd opgeruimd en komen er geen vervelende knikken in.

Een waterslanghaspel aanschaffen, hier let je op!

Heb je een waterslanghaspel nodig voor je tuin dan kan je daar op een groot aantal plaatsen voor terecht. De grote vraag is alleen, waar moet je op letten om te zorgen dat je een geschikte waterslanghaspel aanschaft?

 • De stabiliteit. Als je een slang van meterslang op een haspel hebt zitten dan wil je natuurlijk graag dat de haspel stabiel staat. Een volle slang met water op een omgevallen haspel is niet zo eenvoudig weer recht te zetten.
 • De kwaliteit van de slang. Over het algemeen bestaat een goede tuinslang uit drie verschillende lagen. Dit zijn een binnenlaag en een buitenlaag met in het midden een geweven laag die voor extra versterking zorgt.
 • De lengte en diameter van de slang. Heb je een grote tuin en wil je de waterslanghaspel gebruiken om je planten water te geven? Kies dan voor een slang die lang genoeg is om ieder plekje in je tuin te bereiken. Wil je de waterslanghaspel voornamelijk gebruiken om grote hoeveelheden water af te voeren? Ga in dat geval voor een slang met een wat grotere diameter.
 • Weerbestendigheid. Niet iedereen heeft genoeg plek om een waterslanghaspel met tuinslang binnen op te kunnen bergen. Als die van jou het hele jaar in weer en wind staat, zorg er dan voor dat deze weerbestendig is.
 • Automatische oprolmogelijkheid. Er zijn waterslanghaspels die voorzien zijn van een automatische oprolmogelijkheid. Dit maakt het natuurlijk een stuk makkelijker om de slang weer netjes op de haspel te rollen.

Dit maakt de waterslanghaspel zo veelzijdig

Met een waterslanghaspel kan je ontzettend veel dingen doen. Je kan er je planten water mee geven, je auto mee wassen en je zwembad aan het eind van de zomer weer leeg laten lopen. Door een waterslang op een haspel te bewaren zal deze ook nog een stuk minder snel beschadigd raken en dus langer meegaan.

Daarom is het verstandig om een goede waterslanghaspel te kopen als je er een aan gaat schaffen. Het is namelijk heel waarschijnlijk dat je deze vaker gaat gebruiken dan je in eerste instantie denkt!

Dus je bent op zoek naar een waterslanghaspel, maar je weet nog niet exact welke je wilt. Dat is heel begrijpelijk. In dit blogpost wordt er besproken wat een waterslanghaspel exact is, en welke waterslanghaspel het beste is. Dit doen wij zorgvuldig door onderzoek te verrichten naar alle voordelen en nadelen van het product.

Wat is een waterslanghaspel?

Een waterslanghaspel is een product die door diverse verkopers wordt aangeboden. Een waterslanghaspel kan op diverse manieren worden gebruikt maar de hoofdfunctie is duidelijk. Omdat er diverse verkopers zijn adviseren we je om goed te onderzoeken welke het beste is. Gelukkig geven we met dit blogpost een review van de beste, waardoor je altijd de beste keuze maakt.

Belangrijkste criteria bij het selecteren

Duurzaamheid

Een van de 3 categorieën waarop we hebben geselecteerd is Duurzaamheid. Deze categorie is heel van belang bij het selecteren omdat het je keuze prettiger maakt.

Gebruik kwaliteit

De tweede categorie die we hebben uitgekozen is Gebruik kwaliteit. Deze categorie is van belang voor je keuze. Verschillende verkopers preseteren anders in deze categorie.

Kwaliteit van verpakking

De derde en laatste categorie waar we hebben op uitgekozen is Kwaliteit van verpakking. Bij Kwaliteit van verpakking is het goed om exact te weten hoe van belang dit is.

De beste 5 waterslanghaspel

1

7 in 1 – Complete Tuinslang met Haspel

9.1Expert Score
De beste waterslanghaspel

Deze flexibele tuinslang is na gebruik snel op te winden en neemt veel minder ruimte in dan traditionele rubberen sprinklerslangen. Met het draaibare mondstuk kunt u de waterstraal selecteren die u nodig heeft. Met zijn compacte formaat bergt u de haspel eenvoudig en makkelijk op! De sproeikop beschikt over 7 standen waardoor hij voor elke klus geschikt wordt! Denk hierbij aan planten water geven of zelfs auto’s wassen.

Goede punt(en)
 • Hoogste kwaliteit
 • Gemaakt van duurzaam materiaal
 • Gebruiksvriendelijk
2

Sens Design Tuinslang met haspel

foto van een Sens Design Tuinslang met haspel
8.9Expert Score
Top kwaliteit waterslanghaspel

Nooit meer struikelen over je tuinslang met deze handige tuingslang haspel van Sens Design. De haspel wordt eenvoudig aan de muur bevestigd en rolt je tuinslang automatisch op. Dankzij de slang van wel 30 meter kun je al je planten water geven zonder gezeul met je tuinslang. Deze slang met praktische haspel is alles wat je nodig hebt voor een heerlijke zomer in je tuin!

Goede punt(en)
 • Gaat lang mee
 • Gemaakt van goede kwaliteit materiaal
 • Snelle levering
3

Herzberg: Automatische Waterslang Haspel

8.3Expert Score
Redelijke kwaliteit waterslanghaspel

Heb jij last van rommel in de tuin? Een tuinslang die altijd in de weg ligt? Dit is niet alleen onhandig maar ook schadelijk voor de levensduur van jouw tuinslang. Maak kennis met de Herzberg: Automatische Waterslang Haspel, het is tijd voor een goede tuinslang!

Goede punt(en)
 • Gaat redelijk lang mee
 • Redelijke kwaliteit
 • Gebruiksvriendelijk
4

Tuinslang haspel

foto van een Tuinslang haspel
7.7Expert Score
Middelmatige kwaliteit waterslanghaspel

Benson Tuinslang haspel set met 10 meter slang. Inclusief koppelstukken en sproeier. Voorzien van handzwengel om de tuinslang op te rollen. Tuinbewatering / planten water geven -slanghaspels.

Goede punt(en)
 • Populair product
 • Materiaal is sterk
 • Goede prijs kwaliteit verhouding
5

Automatische Intrekbare Waterslanghaspel

foto van een Automatische Intrekbare Waterslanghaspel
6.4Expert Score
Matige kwaliteit waterslanghaspel

Deze oprolbare waterslang haspel, komt compleet met een aansluiting en sproeier, kan aan de muur worden gemonteerd voor tuinbesproeiing, irrigatie, auto schoonmaken en andere buiten watering banen. Dit wandhangend de haspel wordt geleverd met vooraf geladen met een 30-meter tuinslang terwijl de connector slang heeft een lengte van 2 meter.

Goede punt(en)
 • Gemaakt van matig duurzaam materiaal
 • Matige kwaliteit
 • Gebruiksvriendelijk

   Beste review
   Logo
   Enable registration in settings - general
   Shopping cart