De 5 beste projectieklokken van 2022

Het voordeel van een projectieklok is dat deze de tijd kunnen projecteren op ieder gewenst oppervlak. Ze kunnen ook nog een aantal andere functies hebben zoals een temperatuurweergave, alarmfunctie en radio.

Tegenwoordig is de projectieklok heel erg populair. Daarom ga je dit leuke apparaat steeds meer tegenkomen. Behalve dat het decoratief staat om de tijd te kunnen projecteren is dit ook nog eens handig. Je hoeft geen zware klok op te hangen en je ziet altijd meteen hoe laat het is.

Een projectieklok aanschaffen, hier let je op!

Zie jij het ook wel zitten om een projectieklok in huis te halen, kies dan niet meteen zomaar de eerste die je tegenkomt. Je wilt natuurlijk wel iets hebben wat helemaal voldoet aan jouw wensen! Daarom is het goed om voor de aankoop een paar dingen in overweging te nemen.

 • De weergave. Bij een projectieklok kan je kiezen uit een analoge of digitale weergave. Dit wil zeggen dat je dus een klok met wijzers of enkel digitale cijfers geprojecteerd wilt hebben. Het is maar net waar je zelf de voorkeur aan geeft!
 • Batterijen of stroomvoorziening. Je kan bij een projectieklok kiezen uit een model wat op batterijen werkt of een die je gewoon op het stroomnet aan kan sluiten. Ieder van deze heeft zowel voor- als nadelen.
 • De functies. Vind je het alleen handig om te zien hoe laat het is of wil je ook een radio, wekker of zelfs een weerstation op je projectieklok? Het kan allemaal!
 • De kleur. Bij de meeste projectieklokken kan je zelf de gewenste kleur instellen. Mocht dit niet het geval zijn, kies dan bij voorkeur niet voor een model wat alleen de optie blauw licht heeft. Er is namelijk bewezen dat dit je alerter maakt. Blauw licht op de slaapkamer kan je dus beter vermijden!

Dit maakt de projectieklok zo modern

Jaren geleden had men in de meeste gevallen alleen een klok in de huiskamer staan. Tegenwoordig willen we overal en altijd weten hoe laat het is. Heb je geen zin om als je wakker wordt moeilijk te moeten doen om te zien hoe laat het is, of wil je gewoon geen klok aan de muur, dan is een projectieklok de ideale oplossing.

Deze klok kan je overal in huis gebruiken. Doordat je de tijd gewoon op de muur kan projecteren is deze duidelijk te zien. Met een projectieklok in huis is het veel eenvoudiger om de tijd in de gaten te houden.

Het artikel projectieklok kan ervoor zorgen dat je projectje gaat lukken. Er zijn diverse mogelijkheden als het gaat om je voorkeur en dit kan het moeilijk maken. Een projectieklok wordt gebruikt door consumenten en ook soms door bedrijven. Dit blog helpt zowel bedrijven als consumenten met de voorkeur.

Wat is een projectieklok?

Een projectieklok is een artikel. Dit artikel wordt door diverse bedrijven verkocht. Doordat het artikel door diverse bedrijven wordt verkocht is het belangrijk dat je een goede voorkeur maakt. Deze voorkeur kan gebaseerd worden op verschillende criteria maar door ons onderzoek en dit blog kan je een voorkeur maken. Of ben je op zoek naar een reiswekker?

We hebben de beste projectieklok geselecteerd op een aantal factoren. Denk hierbij aan prijs, kwaliteit, materiaal, levensduur en gebruiksvriendelijkheid. Deze factoren zijn enorm belangrijk om een goede voorkeur te maken en daarom hebben wij zorgvuldig onderzoek gedaan naar de beste. Hierna zijn we tot een selectie gekomen die informatie geeft waarom het de beste is met een top aantal artikelen. Het kan soms moeilijk zijn om de bomen door het bos te zien dus proberen we je hiermee te helpen.

De producten die we hebben geselecteerd hebben een prachtig design. Dit is een van de diverse factoren waarop wij hebben gekozen.

Belangrijkste criteria bij het selecteren

Kwaliteit

Een van de 3 categorieën waarop we hebben geselecteerd is Kwaliteit. Deze categorie is heel belangrijk bij het selecteren omdat het je keuze makkelijker maakt.

Gebruik kwaliteit

De tweede categorie die we hebben geselecteerd is Gebruik kwaliteit. Deze categorie is belangrijk voor je voorkeur. Verschillende bedrijven preseteren anders in deze categorie.

Leveringstermijn

De derde en laatste categorie waar we hebben op geselecteerd is Leveringstermijn. Bij Leveringstermijn is het goed om precies te weten hoe belangrijk dit is.

De beste 5 projectieklok

1

Wekkerradio met projectie

foto van een Wekkerradio met projectie
9.5Expert Score
De hoogste kwaliteit projectieklok

Deze projectieklok is meer dan alleen een wekker voor in de slaapkamer. Met de verschillende functies en opties die deze klok bevat is hij multifunctioneel en zeer handig in gebruik. Ook bevat de projectieklok een oplader, waardoor je altijd bijvoorbeeld je mobiel of tablet kan ophalen. Aan functies en mogelijkheden geen gebrek dus!

Goede punt(en)
 • Hoogste kwaliteit
 • Lange levensduur
 • Enorm gebruiksvriendelijk
2

TFA Time Ball analoge projectieklok

foto van een TFA Time Ball analoge projectieklok
8.7Expert Score
Hoge kwaliteit projectieklok

Projectie: projectie van de analoge tijd aan de muur of het plafond, met verwisselbare kleurfilter

Goede punt(en)
 • Lange levensduur
 • Goede kwaliteit
 • Zeker gebruiksvriendelijk
3

TimeBeam

foto van een TimeBeam
8.2Expert Score
Redelijke kwaliteit projectieklok

Heb je genoeg van jouw oude wekker met één functie? De TimeBeam geeft nauwkeurige tijd-, temperatuur-, en vochtigheidsmetingen. Plus, hij doet ook dienst als radio en spiegel!

Goede punt(en)
 • Gaat redelijk lang mee
 • Gemaakt van redelijk materiaal
 • Redelijk snelle levering
4

Wekkerradio met projectie

foto van een Wekkerradio met projectie
7.3Expert Score
Gemaakt van middelmatige kwaliteit

Deze projectieklok is meer dan alleen een wekker voor in de slaapkamer. Met de verschillende functies en opties die deze klok bevat is hij multifunctioneel en zeer handig in gebruik. Ook bevat de projectieklok een oplader, waardoor je altijd bijvoorbeeld je mobiel of tablet kan ophalen. Aan functies en mogelijkheden geen gebrek dus!

Goede punt(en)
 • Gaat goed mee
 • Redelijk in kwaliteit
 • Gebruiksvriendelijk
5

Clip Sonic Colour

foto van een Clip Sonic Colour
6.4Expert Score
Vijfde beste projectieklok uit de test

Wanneer u moeite heeft om in slaap te komen omdat u de gehele dag weer aan. het herbeleven bent of omdat u bang bent om u zelf te verslapen dan is. de Clip Sonic Colour Changing Light Clock een goed product om in huis te hebben.

Goede punt(en)
 • Gemaakt van matig duurzaam materiaal
 • Gemaakt van matige kwaliteit materiaal
 • Gemakkelijk en gebruiksvriendelijk

   Beste review
   Logo
   Enable registration in settings - general
   Shopping cart