De 5 beste Buisradiatoren van 2022

Dus u bent op zoek naar een Buisradiator, maar je weet nog niet precies welke je wilt. Dat is heel aannemelijk. In dit blogpost wordt er besproken wat een Buisradiator precies is, en welke Buisradiator het beste is. Dit doen wij zorgvuldig door onderzoek te verrichten naar alle voordelen en nadelen van het artikel.

Een Buisradiator kan je leven een stuk beter maken. De Buisradiator is er meerdere soorten en kan soms door zowel consument als bedrijf worden gebruikt. Het artikel is ook door de jaren heen steeds populairder geworden en wordt ook steeds meer online gekocht. Wij proberen je door middel van dit blogpost te helpen om een goede beslissing te maken.

Wat is een Buisradiator?

Een Buisradiator is een artikel. Dit artikel wordt door meerdere aanbieders verkocht. Doordat het artikel door meerdere aanbieders wordt verkocht is het van belang dat je een goede beslissing maakt. Deze beslissing kan gebasseerd worden op verschillende criteria maar door ons onderzoek en dit blogpost kan je een beslissing maken.

We hebben de beste Buisradiator geselecteerd op een aantal factoren. Denk hierbij aan prijs, kwaliteit, materiaal, levensduur en gebruiksvriendelijkheid. Deze factoren zijn enorm van belang om een goede beslissing te maken en daarom hebben wij zorgvuldig onderzoek gedaan naar de beste. Hierna zijn we tot een selectie gekomen die informatie geeft waarom het de beste is met een top aantal artikelen. Het kan soms moeilijk zijn om de bomen door het bos te zien dus proberen we je hiermee te helpen.

Wat zijn de voordelen van een buisradiator?

Vroeger hadden we de keuze uit 1 of misschien 2 types radiatoren, maar tegenwoordig zijn er veel verschillende opties mogelijk. Eén van deze opties is de buisradiator. Een erg populaire verwarming, vooral in de badkamer, maar hij kan uiteraard ook op andere plekken gebruikt worden.

Soort radiator

De naam geeft natuurlijk al weg wat voor een soort radiator dit is. de buisradiator bestaat uit buizen die warmte afgeven, en zijn verbonden met een verzamelaar. Dit is een buis die vaak links en rechts zit, waar de overige buizen aan bevestigd zijn en de warmte doorheen geleid wordt. De onderdelen worden met elkaar verbanden door middel van het lassen ervan, maar dit kan ook met behulp van lasertechnologie gedaan worden.

De buisradiator kan van verschillende materialen gemaakt zijn. De meest voorkomende radiatoren zijn gemaakt van staal. Dit materiaal is bestand tegen een hoge druk, is duurzaam en heeft een kleine waterslag. Daarnaast is het ook eenvoudig schoon te maken en makkelijk overschilderbaar. Andere opties zijn koperen buisradiatoren en aluminium, die beide niet vaak gebruikt worden omdat er veel nadelen aan zitten, en radiatoren van bimetaal. Een radiator in deze uitvoering heeft de vorm van stalen buizen, alleen zijn deze omsloten door een aluminium behuizing.

De voordelen van deze radiator

Zoals al eerder gezegd heeft een buisradiator een aantal fijne voordelen. Het zijn dan ook deze voordelen, samen met de moderne uitstraling, die ervoor zorgen dat deze radiatoren momenteel zo populair zijn. De voordelen van een buisradiator zijn:

 • Robuust ontwerp
 • De lasnaden lekken niet
 • Installatie is eenvoudig
 • Lichtgewicht
 • Verhoogde corrosiebestendigheid
 • Verhoogde warmteafvoer
 • Weerstand tegen hoge druk
 • Eindeloze ontwerpopties
 • Veilig, er zijn namelijk geen scherpe hoeken in het ontwerp te vinden

Uiteraard zijn er ook nadelen te vinden, al zijn deze erg minimaal. De kosten voor het ontwerpen van een radiator zijn erg hoog en wanneer je een hoge vloer hebt kan het zijn dat de buisradiator daar niet geïnstalleerd kan worden. dit komt omdat de druk dan vaak te hoog is. als laatste zijn de modellen met dunne lasnaden niet geschikt voor waterschokken, deze kunnen dus alleen gebruikt worden in combinatie met individuele verwarming met een lage druk. Of ben je op zoek naar een douchezuil?

Alle producten die we hebben gekozen hebben een sterk design. Hierdoor is onze beslissing naar de beste Buisradiator op gebasseerd.

De belangrijkste factoren waarop wij hebben gekozen

Warmte gebruik

Een van de 3 categorieën waarop we hebben geselecteerd is Warmte gebruik. Deze categorie is heel van belang bij het selecteren omdat het je keuze beter maakt.

Snelheid

De tweede categorie die we hebben gekozen is Snelheid. Deze categorie is van belang voor je beslissing. Verschillende aanbieders preseteren anders in deze categorie.

Levensduur

De derde en laatste categorie waar we hebben op gekozen is Levensduur. Bij Levensduur is het goed om precies te weten hoe van belang dit is.

De beste 5 Buisradiator

1

Schulte designradiator Genf

foto van een Schulte designradiator Genf
9.1Expert Score
Hoogste kwaliteit Buisradiator

Designradiator horizontaal, rechthoekig hoogwaardig gepoedercoat staal voor gegarandeerde duurzaamheid en topprestaties, met de hoge wattage maakt deze radiator uw kamer snel en comfortabel en warm. Een radiator geschikt voor elke ruimte in het huis, zo ook voor de badkamer en keuken

Goede punt(en)
 • Kwaliteit door het beste materiaal
 • Gemaakt van duurzaam materiaal
 • Enorm gebruiksvriendelijk
2

Schulte EP1912060 04 designradiator

foto van een Schulte EP1912060 04 designradiator
8.6Expert Score
De tweede hoogste kwaliteit Buisradiator

Radiator met extra veel vermogen voor de badkamer, keuken of een andere vertrek in uw woning, verwarmt de ruimte en daarbij kan het ook gebruikt worden om handdoeken te drogen.

Goede punt(en)
 • Gemaakt van goed duurzaam materiaal
 • Goede kwaliteit
 • Gebruiksvriendelijk
3

HANDDOEK RADIATOR

foto van een HANDDOEK RADIATOR
8.3Expert Score
Redelijke kwaliteit Buisradiator

HANDDOEK RADIATOR ELECTRISCH OP 220V MAT ZWART 27 BAR 1800X550 – 900W

Goede punt(en)
 • Gaat redelijk lang mee
 • Zeer redelijk kwaliteit
 • Gemakkelijk en gebruiksvriendelijk
4

Sanifun design badkamerradiator

foto van een Sanifun design badkamerradiator
7.8Expert Score
Gemaakt van middelmatige kwaliteit

De Sanifun design handdoekradiator Simona Wit 900 x 500 heeft een praktisch ontwerp wat het mogelijk maakt om meerdere handdoeken op te hangen over de radiator. Deze handdoekradiator is vervaardigd uit kwaliteitstaal en wordt compleet geleverd met ophangbeugels, blindstop en ontluchter.

Goede punt(en)
 • Populair product
 • Redelijk van kwaliteit
 • Goede prijs kwaliteit verhouding
5

Viidako Mikii Handdoekradiator

6.9Expert Score
Matige kwaliteit Buisradiator

De handdoekradiatoren uit de Mikii serie van Viidako zijn van goede kwaliteit. Dat uit zich met name in een goede afwerking van het product en een stevig coating. Dit zorgt ervoor dat de radiator vele jaren probleemloos meegaat.

Goede punt(en)
 • Matige levensduur
 • Gemaakt van matig materiaal
 • Gemakkelijk en gebruiksvriendelijk

   Beste review
   Logo
   Enable registration in settings - general
   Shopping cart