Tafelheater kopen? De 5 beste getest

Zit je op een mooie dag buiten maar vind je het toch wel wat fris? Als je een tafelheater op tafel neerzet maak je er een lekkere warme plaats van. Doordat de tafelheaters er in veel soorten zijn is er ook eentje die bij jou zal passen. Jij kunt dus altijd gebruik maken van je terras want je kunt het met een tafelheater makkelijk verwarmen.

Wanneer maak je gebruik van een tafelheater?

Je maakt gebruik van een tafelheater op het moment dat je warmte nodig hebt, als je bijvoorbeeld buiten zit maar het is koud of je vindt het te fris. Dan kun je een tafelheater neerzetten om meer warmte te krijgen. Je kunt zelf kiezen of je een tafelheater op gas wilt of op stroom, welke je ook neemt het is belangrijk dat je weet wat je moet doen om de tafelheater veilig te gebruiken.

Wie mag er gebruik maken van een tafelheater?

Niet iedereen mag gebruik maken van een tafelheater, het is een elektrisch apparaat wat gebruik maakt van stroom. Ook wordt het apparaat warm dus dat kan gevaarlijk zijn bij het verkeerde gebruik. Laat daarom alleen volwassen mensen er gebruik van maken, die weten precies wat ze moeten doen. Het is natuurlijk wel heel erg belangrijk dat voor gebruik de gebruiksaanwijzing goed wordt gelezen.

Waar zet je er een neer?

Je kunt een tafelheater voor binnen en buiten gebruiken, vaak heb je er binnen geen nodig omdat je daar een kachel hebt. Het voordeel van een tafelheater is dat hij gelijk warmte levert, je hoeft er niet voor te gaan zitten. Op het moment dat hij op tafel staat krijg je daar de warmte al gelijk van. Je hoeft dus niet het hele terras warm te houden of de hele kamer waar hij staat.

Waar koop je er een?

Je kunt een tafelheater in best veel winkels kopen, denk dan eens aan een meubelwinkel maar ook aan een elektronica winkel. Als je niet weet welke het beste bij jou past kun je het beste naar een winkel gaan, daar kunnen ze je helpen met bepalen welke het beste is. Als je er niet van houdt om naar een winkel te gaan dan kun je er ook eentje online bestellen, het nadeel is dan wel dat je niet zo makkelijk kunt vragen welke je wilt. Het voordeel is dat je er niet de deur voor uit hoeft want het wordt namelijk aan je voordeur bezorgt, je moet er wel even geduld voor opbrengen.

Wat kost een tafelheater?

De kosten van een tafelheater heb je een beetje zelf in de hand, het hangt af van welke je koopt. Je kunt natuurlijk de duurste kopen maar die doet het waarschijnlijk net zo goed als een goedkopere. Als je van tevoren kijkt wat het ongeveer zal gaan kosten kun je voor jezelf een bedrag in je hoofd houden, als je daar niet overheen gaat dan heb je de kosten zelf bepaald. Je kunt dan bekijken welke je wilt en waarvan je het een acceptabele prijs vindt.

De beste 5 tafelheater van 2023

1

Føro tafel heater deluxe

9.3Expert Score
Best geteste tafelheater

Deze terrasverwarmer op elektriciteit is ideaal om iedereen aan tafel optimaal te verwarmen tijdens een frisse avond. De tafelheater is compact en past in elke setting. De halogeenlamp heeft een vermogen van maximaal 1500 W. De terrasverwarmer kan bovendien in twee standen gebruikt worden: 750 W en 1500 W, zo creëer je steeds de gepaste warmte.

Goede punt(en)
 • Gemaakt van top materiaal
 • Gemaakt van duurzaam materiaal
 • Enorm gebruiksvriendelijk
2

Laag model glazen infrarood terrasheater

foto van een Laag model glazen infrarood terrasheater
8.7Expert Score
Hoge kwaliteit tafelheater

Een laag model statafel en infrarood terrasheater in een! Deze moderne en multifunctionele terrasheater is een prachtige toevoeging aan uw tuin of balkon. Ideaal voor verjaardagen en partijen op een wellicht wat frissere (na)zomerse avond. Met deze terrasheater biedt u uw bezoek tot in de latere uren een behaaglijke warmte die wordt gevoeld bij de benen. De statafel is voorzien van een glazen blad, wat zorgt voor een luxe uitstraling.

Goede punt(en)
 • Lange levensduur
 • Kwaliteit door keuze materiaal
 • Gemakkelijk en gebruiksvriendelijk
3

Steigerhouten Partytafel met terrasverwarmer

foto van een Steigerhouten Partytafel met terrasverwarmer
8.1Expert Score
Gemaakt van redelijke kwaliteit

Steigerhouten Partytafel met als tafelpoot een terrasheater.

Goede punt(en)
 • Gaat redelijk lang mee
 • Redelijke kwaliteit
 • Redelijk gebruiksvriendelijk
4

Elektrische kachel Mini heater Elektrische tafel ventilatorkachel Zwart 

7.2Expert Score
Een tafelheater van middelmatige kwaliteit

Met deze mini-Q heater hoeft u geen last meer te hebben van koude ruimtes! Deze compacte kachel met ingebouwd handvat is eenvoudig & vooral veillig te verplaatsen. Denk aan uw terras op koudere dagen, in uw woonkamer of in uw slaapkamer.

Goede punt(en)
 • Populair product
 • Materiaal is sterk
 • Gewicht
5

Ventilator kachelElektrische verwarming Heater

foto van een Ventilator kachelElektrische verwarming Heater
7Expert Score
Vijfde beste tafelheater uit de test

Genieten van de perfecte kamertemperatuur? Met deze kachel stel je eenvoudig jouw optimale temperatuur in. Tevens kan deze ook in de zomer gebruikt worden als ventilator.

Goede punt(en)
 • Leuk ontwerp
 • Voordelige prijs
 • Gemakkelijk en gebruiksvriendelijk

   Beste review
   Logo
   Enable registration in settings - general
   Shopping cart