De beste styltang van 2022 top 5

Alles over de styltang

We gaan graag netjes verzorgd de deur uit. Hierbij is het vooral belangrijk of ons haar wel netjes zit. Wil je graag een wilde bos haar een beetje in bedwang kunnen houden, dan kan je daar heel goed een stijltang voor gebruiken.

Deze tang werkt op basis van warmte. Hierdoor kan je zelf je haar heel makkelijk stylen zonder dat je hiervoor naar de kapper moet. Door een styltang te gebruiken zit je haar snel goed zonder dat je er veel moeite voor moet doen.

Een styltang aanschaffen, hier let je op!

Wil je graag zelf je haar op een makkelijke manier stylen zonder dat je er veel tijd in hoeft te steken? Dan is een stijltang hiervoor een prima hulpmiddel. Ga je er een kopen dan zijn er een aantal dingen om even goed op te letten. Je wilt natuurlijk een stijltang hebben waar je een lange tijd mee vooruit kunt!

 • Wat is je haartype? Om de juiste stijltang te kunnen vinden is het belangrijk dat je weet wat voor haartype je hebt. Bij dun haar is een stijltang die je in kan stellen op maximaal 180 graden voldoende. Bij dik haar heb je juist hogere temperaturen nodig. Kies dan een stijlstang die 220 graden kan worden.
 • Wat wil je met de stijltang doen? Wil je alleen je haar stijl maken of wil je er juist wat meer krullen of volume in? In dat geval kies je het beste voor een model met afgeronde platen. Hier kan je extra krullen of meer volume mee creëren.
 • Kabel of draadloos. Een stijltang met een kabel kan handig zijn, maar let er dan op dat de kabel lang genoeg is om bij een stopcontact te komen. Mocht je die niet in de buurt hebben, dan kan je ook kiezen voor een draadloze styltang die op batterijen of een accu werkt.
 • De breedte van de platen. Zeker als je dikker haar hebt is het belangrijk om goed naar de breedte van de platen te kijken. Bij wat dunner haar kan je beter voor een apparaat met smallere platen kiezen.
 • Het merk. Stijltangen worden door een groot aantal merken aangeboden. Het zou kunnen dat je voorkeur hebt voor een bepaald merk of dat je graag een bekend merk kiest als het gaat om het aanschaffen van een styltang.

Dit maakt de styltang zo uniek!

Waar oma vroeger de hele nacht met rollers in het haar moest slapen om er de volgende dag weer gekleurd op te staan, is dat nu gelukkig niet meer nodig. Wil je zelf een keer krullen in je haar of wil je juist een keer met stijl haar de deur uit, dat kan tegenwoordig met de stijltang. Of ben je op zoek naar een tochrol?

Het bijzondere van dit apparaat is dat je er niet alleen stijl haar mee kan creëren, je kan ook meer volume toevoegen aan je kapsel of er krullen in maken. En dat allemaal met maar een apparaat!

Wat is een styltang?

Een styltang is een product die door diverse merken wordt aangeboden. Een styltang kan op diverse manieren worden gebruikt maar de hoofdfunctie is duidelijk. Omdat er diverse merken zijn adviseren we je om goed te onderzoeken welke het beste is. Gelukkig geven we met dit bericht een review van de beste, waardoor je altijd de beste voorkeur maakt.

Alle producten die we hebben gekozen hebben een prachtig design. Hierdoor is onze voorkeur naar de beste styltang op gebasseerd.

Waarop hebben wij geselecteerd

Kwaliteit

Een van de 3 categorieën waarop we hebben geselecteerd is Kwaliteit. Deze categorie is heel van belang bij het selecteren omdat het je keuze beter maakt.

Design

De tweede categorie die we hebben gekozen is Design. Deze categorie is van belang voor je voorkeur. Verschillende merken preseteren anders in deze categorie.

Verpakkingskwaliteit

De derde en laatste categorie waar we hebben op gekozen is Verpakkingskwaliteit. Bij Verpakkingskwaliteit is het goed om precies te weten hoe van belang dit is.

De beste 5 styltang

1

Remington S8500

foto van een Remington S8500
9.5Expert Score
Best geteste styltang

Wil je je haar een verzorgende glansboost geven? Met de Shine Therapy straightener S8500 van Remington is dat geen enkel probleem! De innovatieve keramische coating is geïmpregneerd met verzorgende Marokkaanse Arganolie die door warmte wordt geactiveerd en tijdens het stylen op het haar wordt afgegeven.

Goede punt(en)
 • Gemaakt van het beste materiaal
 • Top service bij aankoop
 • Gebruiksvriendelijk
2

BaByliss 2 in 1 Styler Stijltang

foto van een BaByliss 2 in 1 Styler Stijltang
8.9Expert Score
De tweede hoogste kwaliteit styltang

Perfect steil haar, of toch krullen? Het kan allebei en in een handomdraai met de BaByliss 2 in 1 Styler ST330E stijltang. Deze stijl- en krultang heeft duurzame platen met diamant-keramische coating, die zorgen voor minder wrijving, optimale bescherming van het haar en ultra glad haar. En zo krijg jij je je haar in één keer mooi steil of gekruld. Krullen kan namelijk ook doordat de behuizing van de stijltang is afgerond. Bekijk de video om te zien hoe je je haar kan krullen met een stijltang.

Goede punt(en)
 • Gaat lang mee
 • Kwaliteit door keuze materiaal
 • Goede prijs kwaliteit verhouding
3

Carmen CR1070

foto van een Carmen CR1070
8.3Expert Score
Een styltang van redelijke kwaliteit

De Carmen CR1070 stijltang is een stijltang met lange afgeronde platen van 110 mm. Met deze afgeronde platen is de Carmen CR1070 stijltang handig voor het creëren van stijl haar of slag in je haar. Dankzij de ‘fast heat’ functie kun je de stijltang binnen 1 minuut gebruiken. De stijltang van Carmen is voorzien van een keramische coating. Dankzij deze coating zal het haar beter glad gestreken worden, en zal kroeshaar voorkomen worden. De stijltang komt met 6 warmtestanden. De Carmen CR1070 stijltang heeft een temperatuurbereik uiteenlopend van 130 °C tot 230 °C, die dankzij de coating evenredig wordt verspreid. Door dit temperatuur bereik wordt deze stijltang geschikt voor dik en dun haar.

Goede punt(en)
 • Gaat redelijk lang mee
 • Zeer redelijk kwaliteit
 • Redelijk snelle levering
4

Remington S8550

foto van een Remington S8550
7.1Expert Score
Vierde beste styltang uit de test

De Shine Therapy stijltang voor dik en/of langer haar. De nieuwe Shine Therapy Stijltang met extra brede platen verzorgt je lokken en is ideaal voor dik of langer haar. Met de nieuwe extra brede platen kun je met elke beweging meer haar meenemen en breng je vol haar of krullend haar in no-time in model. De flexibel bewegende platen zorgen voor een gelijkmatige druk en een professionele look. De keramische coating is verrijkt met microconditioners zodat je haar extra glans krijgt en er stralend uit blijft zien.

Goede punt(en)
 • Populair product
 • Gemaakt van sterk materiaal
 • Gewicht
5

BaByliss Straight & Curl Brilliance

6.2Expert Score
Gemaakt van matige kwaliteit

De Straight & Curl Brilliance Stijltang ST482E van BaByliss is de sterkste stijltang én 2 in 1 binnen de gehele collectie. Dit komt door het gebruik van twee materialen. Eén door titanium, want dit maakt de platen glad en sterker, waardoor ze beter bestand zijn tegen haarstylingsproducten én door de behuizing van RVS. Dit zorgt ervoor dat de platen, door de warmte, op den duur niet verbuigen. De platen blijven dus altijd mooi op elkaar aangesloten. Zo krijg je je haar in één keer mooi steil of gekruld. Krullen kan namelijk ook doordat de buitenkant van de stijltang ook wordt verwarmd. Pak de cooltips aan het uiteinde van de stijltang vast, zodat je het haar kan krullen.

Goede punt(en)
 • Redelijk design
 • Gemaakt van matig materiaal
 • Matige gebruiksvriendelijk

   Beste review
   Logo
   Enable registration in settings - general
   Shopping cart