De 5 beste carmenset van 2022

Krullen maken in je haar kan op veel verschillende manieren, van lifehacks die online te vinden zijn tot het gebruik van een dure krultang. Maar je kunt ook een carmenset gebruiken. Deze zorgt er niet alleen voor dat je perfecte krullen krijgt, maar het kost je ook niet veel moeite.

Wat is een carmenset?

Vroeger hadden we warmwaterrollers. Deze rollers moest je eerst in een pan met water opwarmen op het gasfornuis, om ze vervolgens in je haar te kunnen rollen. Deze rollers werken erg goed, maar het kost wel wat tijd voordat je ze allemaal in je haar hebt zitten. Daarnaast krijg je een behoorlijke bos krullen, wat een voordeel kan zijn, maar ook een nadeel. Je haar lijkt dan namelijk direct de helft korter.

De moderne variant van deze rollers is de carmenset. Het principe is hetzelfde, echter warm je deze niet op in een pan met water, maar gewoon door de stekker in het stopcontact te steken. Zodra de rollers opgewarmd zijn kun je ze in je haar draaien om ze vervolgens weer helemaal af te laten koelen. Daarna haal je ze eruit en heb je ontzettend mooie krullen als resultaat!

Hoeveel krullen krijg je met de carmenset?

Je zou verwachten dat één volledige carmenset precies genoeg is voor je hele haar, maar dat is niet altijd het geval. Wil je een volle bos krullen of ga je bijvoorbeeld aan de slag met een kapsel voor een fotoshoot of een bruiloft, dan kan het goed zijn dat je twee of zelfs drie sets nodig hebt. Hoeveel je er exact nodig hebt, ligt ten eerste aan het uiteindelijk kapsel, maar ook aan de lengte en dikte van het haar. Je kan ook je kind het laten opzuigen met een kinderstofzuiger.

Het is vanzelfsprekend dat je bij iemand met vol en dik haar meer rollers nodig hebt, dan bij iemand met dun of vlassig haar. Kijk hier dus goed naar voordat je begint met de rollers. Daarnaast is het ook goed rekening te houden met het resultaat. Iemand met dik haar zal eerder grove krullen of slag in het haar krijgen, dan echte krullen.

Je moet eerst laten zakken

Als laatste is het ook nog zo dat het vrijwel altijd niet mogelijk is de krullen na het zetten uit te borstelen als je de carmenset hebt gebruikt. Dit komt omdat de krullen eerst goed uit moeten zakken. Het kan dus goed zijn dat het haar pas de volgende dag het gewenste resultaat heeft.

Je bent dus op zoek naar een carmenset, maar weet niet wat je nodig hebt. Heel gemakkelijk te begrijpen. In dit artikel wordt uitgelegd wat het carmenset is en welk carmenset het beste bij jou past. Om dit te doen, moet u zorgvuldig alle sterke en zwakke punten van het product overwegen.

Tijdens het zoeken naar een carmenset kan het zijn dat je voorkeur moeilijk is. Wij proberen het door dit artikel makkelijker te maken. Door middel van ons onderzoek hebben wij een voorkeur gemaakt dit we in dit artikel beschrijven.

Verschillende aanbieders carmenset

Een carmenset is een product die door verschillende verkopers wordt aangeboden. Een carmenset kan op verschillende manieren worden gebruikt maar de hoofdfunctie is duidelijk. Omdat er verschillende verkopers zijn adviseren we je om goed te onderzoeken welke het beste is. Gelukkig geven we met dit artikel een review van de beste, waardoor je altijd de beste voorkeur maakt. Als het licht soms te vel is kan je gebruik maken van een dimschakelaar.

Onze keuze naar de beste carmenset is gebasseerd op diverse factoren. Als voorbeeld kijken wij enorm naar de kwaliteit, materiaal, levensduur en gerbuiksvriendelijkheid van de producten. Deze verschillende criteria zijn van belang bij het bepalen van onze voorkeur.

Alle producten die we hebben gekozen hebben een prachtig design. Hierdoor is onze voorkeur naar de beste carmenset op gebasseerd.

Belangrijkste criteria bij het selecteren

Rollerkwaliteit

Een van de 3 categorieën waarop we hebben geselecteerd is Rollerkwaliteit. Deze categorie is heel van belang bij het selecteren omdat het je keuze makkelijker maakt.

Voltage

De tweede categorie die we hebben geselecteerd is Voltage. Deze categorie is van belang voor je voorkeur. Verschillende verkopers preseteren anders in deze categorie.

Levensduur

De derde en laatste categorie waar we hebben op geselecteerd is Levensduur. Bij Levensduur is het goed om nauwkeurig te weten hoe van belang dit is.

De beste 5 carmenset

1

Carmen C2010

foto van een Carmen C2010
9.2Expert Score
De hoogste kwaliteit carmenset

Deze Carmen krulset is erg handig voor mensen die veel reizen, hij is namelijk voorzien van dual voltage. Hier in Nederland krijgt hij 240 Volt, maar ergens anders op de wereld bijvoorbeeld maar 110 Volt.

Goede punt(en)
 • Gemaakt van het beste materiaal
 • Lange levensduur
 • Gebruiksvriendelijk
2

Carmen Pro C5040

foto van een Carmen Pro C5040
8.4Expert Score
Hoge kwaliteit carmenset

De rollers van de Carmen krulset beschikken over een klittenband bekleding wat ervoor zorgt dat de rollers mooi op hun plaats blijven zitten. Met de klaar- voor – gebruik – indicator is makkelijk te zien als de rollers volledig warm zijn.

Goede punt(en)
 • Lange levensduur
 • Gemaakt van het beste materiaal
 • Gebruiksvriendelijk
3

BaByliss carmenset

foto van een BaByliss carmenset
8.2Expert Score
Een carmenset van redelijke kwaliteit

Deze set bestaat uit 20 keramische haarrollers met diverse formaten. Deze Thermo-Ceramic Rollers Krulset RS035E van BaByliss is een krachtige krulset welke door de soft touch voorzichtig met je haar omgaat. Dit komt door het gebruik van een keramische coating op iedere haarroller.

Goede punt(en)
 • Gemaakt van redelijk duurzaam materiaal
 • Gemaakt van redelijk materiaal
 • Gebruiksvriendelijk
4

Babyliss Pro Ceramic Jumbo Rollers

foto van een Babyliss Pro Ceramic Jumbo Rollers
7.8Expert Score
Vierde beste carmenset uit de test

Babyliss Pro Krulset Ceramic Jumbo Rollers (BAB3025E) heeft sterke prestaties, perfecte krul resultaten. CTC technologie (Keramiek Titanium coating) voor een perfect homogene verdeling van de warmte voorkomt pluizig haar en sluit de cuticula, voor soepel en stralend haar.

Goede punt(en)
 • Redelijke service bij aankoop
 • Gemaakt van sterk materiaal
 • Snelle levering
5

Remington H5670 Jumbo Curls

foto van een Remington H5670 Jumbo Curls
5.9Expert Score
Een carmenset van matige kwaliteit

De rollers hebben een kern van was die hoge temperaturen vasthoudt, de krullen fixeert en langer in model houdt. Het haar koelt af en krult in de roller, dus je krijgt een look die lang houdt en echt op z’n plek blijft zitten.

Goede punt(en)
 • Gemaakt van matig duurzaam materiaal
 • Voordelige prijs
 • Gebruiksvriendelijk

   Beste review
   Logo
   Enable registration in settings - general
   Shopping cart