De 5 beste pizza makers 2022

Wat is een pizza maker?

Pizza, wie houdt er niet van? Met een pizzamaker in huis kan je zelf deze lekkernij heel gemakkelijk zelf maken. Ook leuk om bijvoorbeeld je vrienden of familie eens mee te verrassen. Door een pizza maker in huis te halen wordt eten een feest.

Een pizzamaker aanschaffen, hier let je op!

Ga je op zoek naar een pizza maker dan zal je tot de conclusie komen dat er nogal wat te koop zijn. De ene ziet er nog mooier uit dan de andere maar welke moet je nou kopen? Over smaak valt niet te twisten maar er zijn wel wat punten om door te nemen voordat je een pizza maker koopt.

 • Het type. Kort gezegd zijn er twee soorten pizzamakers. Zo heb je pizzamakers waar een pizza tegelijk in gemaakt kan worden, maar er zijn er ook waarin je er meerder in een keer kan maken.
 • Alleen voor pizza of meer. Er zijn een aantal pizzamakers waarin je behalve pizza ook nog andere dingen zoals diepvriespizza’s, pasta en lasagne kan maken. Er zijn er ook waar je pannenkoeken en omelet in klaar kan maken.
 • Thermostaat. Een pizza maker die voorzien is van een thermostaat is door jou zelf op de juiste temperatuur in te stellen. Heeft het apparaat ook nog een timerfunctie dan kan je ook de tijd instellen.
 • Antislipvoetjes. Het kan handig zijn om een pizza maker te kiezen die is voorzien van anti-slipvoetjes. Zo weet je zeker dat hij goed op zijn plaats blijft staan terwijl je pizza aan het bakken bent.
 • Het materiaal. De meeste pizza makers zijn gemaakt van terracotta. Er zijn ook modellen met een binnenwerk van RVS. Let erop dat de pizzamaker is voorzien van een antiaanbaklaag.

Dit maakt de pizza maker zo leuk

Samen eten met vrienden of bekenden is altijd gezellig. Met een pizza maker kan je dat gewoon thuis doen. Dit is niet alleen heel gezellig maar ook nog eens veel goedkoper dan dat je naar de pizzeria zou gaan. En zelfgemaakte pizza is zeker net zo lekker als bij de Italiaan. Of ben je op zoek naar een polaroid printer?

Door zelf pizza te maken kan je ook het beleg kiezen. Je kan voor iedereen zijn of haar favoriete pizza maken. Omdat smaken verschillen kan dit wel eens heel erg prettig zijn. Ook op (kinder)feestjes is het ideaal om een pizza maker in huis te hebben. Hij zal bij iedereen in de smaak vallen en vaak gebruikt worden.

We hebben de beste pizza maker geselecteerd op een aantal factoren. Denk hierbij aan prijs, kwaliteit, materiaal, levensduur en gebruiksvriendelijkheid. Deze factoren zijn enorm cruciaal om een goede voorkeur te maken en daarom hebben wij zorgvuldig onderzoek gedaan naar de beste. Hierna zijn we tot een selectie gekomen die informatie geeft waarom het de beste is met een top aantal artikelen. Het kan soms moeilijk zijn om de bomen door het bos te zien dus proberen we je hiermee te helpen.

De producten die we hebben geselecteerd hebben een prachtig design. Dit is een van de meerdere factoren waarop wij hebben gekozen.

De criteria waarop wij de beste hebben gekozen

Materiaal kwaliteit

Een van de 3 categorieën waarop we hebben geselecteerd is Materiaal kwaliteit. Deze categorie is heel cruciaal bij het selecteren omdat het je keuze beter maakt.

Kwaliteit design

De tweede categorie die we hebben geselecteerd is Kwaliteit design. Deze categorie is cruciaal voor je voorkeur. Verschillende verkopers preseteren anders in deze categorie.

Reviews

De derde en laatste categorie waar we hebben op geselecteerd is Reviews. Bij Reviews is het goed om nauwkeurig te weten hoe cruciaal dit is.

De beste 5 pizza maker

1

Domo DO9177PZ 

9.5Expert Score
De beste pizza maker

Met de Domo DO9177PZ haal je een veelzijdig keukentoestel in huis. Gebruik hem als oventje voor pizza, maar maak ook eens een omelet of pannenkoeken, quiche, tortilla’s, quesedila’s en koekjes. Zet hem open en gebruik de onderste plaat als bakplaat. Doordat hij een anti-aanbaklaag heeft is hij eenvoudig te reinigen.

Goede punt(en)
 • Gemaakt van top materiaal
 • Gemaakt van duurzaam materiaal
 • Snelle levering
2

CREATE PIZZA MAKER 

8.9Expert Score
Top kwaliteit pizza maker

Bij Create weten we dat de dingen om ons heen veel meer zijn dan gewoon voorwerpen. Dat deze dingen ons dagelijks leven gemakkelijker en aangenamer maken. Dat ze invloed hebben op hoe we ons voelen in de ruimte rondom ons. En dat ze ons helpen te handelen, te proeven, te voelen en te creëren. Hierdoor ontstaat CREATE.

Goede punt(en)
 • Redelijke service
 • Gemaakt van het beste materiaal
 • Zeker gebruiksvriendelijk
3

Imperial Pizza Maker

foto van een Imperial Pizza Maker
8.2Expert Score
Een pizza maker van redelijke kwaliteit

Imperial Pizzaoven ideaal voor het bereiden van heerlijke verse of diepvries pizza’s in slechts 5 minuten. Met speciale laagje voor een heerlijke knapperige pizzabodem.. Instelbare temperatuur. Keuzeschakelaar voor boven- en/ of onderwarmte

Goede punt(en)
 • Gemaakt van redelijk duurzaam materiaal
 • Gemaakt van redelijk materiaal
 • Gemakkelijk en gebruiksvriendelijk
4

G3 Ferrari Delizia Rosso

foto van een G3 Ferrari Delizia Rosso
7.5Expert Score
Vierde beste pizza maker uit de test

Eenvoudig heerlijke zelfgemaakte pizza maken met dé Echte Italiaanse pizzaoven van G3Ferrari. Heel makkelijk in gebruik, bakt binnen vijf minuten zelfgemaakte of bevroren pizza’s heerlijk krokant dankzij de hoge baktemperatuur van 400 ° C en de vuurvaste pizzasteen zorgt voor de authentieke Italiaanse smaak. Deze pizzaoven kan ook worden gebruikt voor het bakken van taarten, wraps en roosteren van kastanjes.

Goede punt(en)
 • Een van de populairste op de markt
 • Redelijk van kwaliteit
 • Gewicht
5

G3 Ferrari Delizia Nero

foto van een G3 Ferrari Delizia Nero
7Expert Score
Matige kwaliteit pizza maker

Eenvoudig heerlijke zelfgemaakte pizza maken met dé Echte Italiaanse pizzaoven van G3Ferrari. Heel makkelijk in gebruik, bakt binnen vijf minuten zelfgemaakte of bevroren pizza’s heerlijk krokant dankzij de hoge baktemperatuur van 400 ° C en de vuurvaste pizzasteen zorgt voor de authentieke Italiaanse smaak. Deze pizzaoven kan ook worden gebruikt voor het bakken van Turkse Pizza, flatbread, zoete gebakjes, taarten, wraps en roosteren van kastanjes.

Goede punt(en)
 • Gemaakt van matig duurzaam materiaal
 • Matige kwaliteit
 • Matige gebruiksvriendelijk

   Beste review
   Logo
   Enable registration in settings - general
   Shopping cart