De 5 beste elektrische voetvijlen 2022

Je bent dus op zoek naar een Elektrische voetvijl, maar weet niet wat je nodig hebt. Heel gemakkelijk te begrijpen. In dit blogpost wordt uitgelegd wat het Elektrische voetvijl is en welk Elektrische voetvijl het beste bij jou past. Om dit te doen, moet u zorgvuldig alle sterke en zwakke punten van het artikel overwegen.

Een Elektrische voetvijl kan je leven een stuk beter maken. De Elektrische voetvijl is er diverse soorten en kan soms door zowel consument als bedrijf worden gebruikt. Het artikel is ook door de jaren heen steeds populairder geworden en wordt ook steeds meer online gekocht. Wij proberen je door middel van dit blogpost te helpen om een goede keuze te maken.

Wat is een Elektrische voetvijl?

Een Elektrische voetvijl is een artikel die door diverse bedrijven wordt aangeboden. Een Elektrische voetvijl kan op diverse manieren worden gebruikt maar de hoofdfunctie is duidelijk. Omdat er diverse bedrijven zijn adviseren we je om goed te onderzoeken welke het beste is. Gelukkig geven we met dit blogpost een review van de beste, waardoor je altijd de beste keuze maakt.

Alles over de elektrische voetvijl

Vooral in de zomer kunnen eelt en ruwe voeten iets zijn waar je jezelf toch een beetje voor schaamt. Je durft eigenlijk niet die leuke sandalen of slippers aan te doen vanwege je onverzorgde voeten. Dit is echter nergens voor nodig. Met een elektrische voetvijl maak je zelf je voeten weer zacht te maken.

Te veel eelt op je voeten kan schadelijk zijn voor de gezondheid. Het kan ervoor zorgen dat je last krijgt van blaren of pijn in je voeten omdat deze niet de juiste ondersteuning krijgen. In het ergste geval kan je zelfs last krijgen van vervormde tenen.

Een elektrische voetvijl aanschaffen, hier let je op!

Voordat je een elektrische voetvijl aanschaft is het belangrijk om het verschil tussen de diverse modellen te kennen. Daarbij spelen er enkele factoren mee om te overwegen voordat je een elektrische voetvijl koopt.

 • Het vermogen. Hoe sterker de vijl is, hoe minder tijd het kost om je voeten weer glad te krijgen. Dit vermogen wordt gemeten in het aantal omwentelingen per minuut. Per model kan dit heel erg verschillen.
 • De schuurrollen. Deze zijn het belangrijkste onderdeel van het apparaat. De meeste vijlen worden geleverd met een aantal verschillende rollen. Ieder van deze rollen is voor een bepaald type huid. Kies voor een voetvijl waar je makkelijk nieuwe vervangingsrollen voor kan kopen.
 • Het ontwerp. Kies bij voorkeur voor een voetvijl die een ergonomisch ontwerp heeft. Hierdoor kan je er prettig mee werken. Een voetvijl met een flexibele kop is ook zeker aan te raden.
 • Batterijen. In een voetvijl kunnen zowel gewone als oplaadbare batterijen zitten. Elk van deze heeft zijn voordelen. Gewone batterijen zijn overal te koop. Omdat je oplaadbare batterijen op kan laden hoef je minder vaak nieuwe aan te schaffen.
 • Waterbestendigheid. Er zijn modellen die je onder de douche kan gebruiken, andere zijn spatwaterdicht. Verzorg je wegens tijdgebrek je voeten graag tijdens het douchen, dan kan een waterdichte voetvijl een goede keuze zijn.

Dit maakt de elektrische voetvijl zo gewild

Naar de pedicure gaan is vrij kostbaar en het kost je ook nog aardig wat tijd. Door zelf een voetvijl aan te schaffen kan je een groot deel van de verzorging van je voeten zelf doen zonder dat je er veel geld aan uit hoeft te geven. Of ben je op zoek naar een fietsaanhanger?

Zeker in de zomer willen we allemaal goed verzorgde voeten hebben. Een voetvijl kan daar heel goed bij helpen. Zo heb je op een makkelijke manier toch goed verzorgde voeten die gezien mogen worden!

De belangrijkste factoren waarop wij hebben gekozen

Elektriciteit vebruik

Een van de 3 categorieën waarop we hebben geselecteerd is Elektriciteit vebruik. Deze categorie is heel cruciaal bij het selecteren omdat het je keuze beter maakt.

Kwaliteit materiaal

De tweede categorie die we hebben uitgekozen is Kwaliteit materiaal. Deze categorie is cruciaal voor je keuze. Verschillende bedrijven preseteren anders in deze categorie.

Levensduur

De derde en laatste categorie waar we hebben op uitgekozen is Levensduur. Bij Levensduur is het goed om precies te weten hoe cruciaal dit is.

De beste 5 Elektrische voetvijl

1

Smarttech® Elektrische Eelt verwijderaar

foto van een Smarttech® Elektrische Eelt verwijderaar
9.2Expert Score
De hoogste kwaliteit Elektrische voetvijl

Wil je weer dat je voeten er verzorgd en glad uitzien? Voor perfect gladde en zachte voeten zonder moeite gebruik je de Smarttech Elektronische eeltverwijderaar om je eelt te verwijderen. Deze slimme elektrische eeltverwijderaar werkt met roterende vijlschijven en een ingebouwd stofzuigsysteem en is ontwikkeld om thuis een professioneel resultaat te bereiken. Het ontdoet uw voeten van eelt en harde huid, zonder gedoe en ongemak, en nog belangrijker, zonder rommel! Het zuigt de losgekomen dode huidschilfers op en zorgt voor een hygiënische behandeling.

Goede punt(en)
 • Hoge kwaliteit
 • Gaat relatief lang mee
 • Gebruiksvriendelijk
2

FreshDragon Elektrische Eelt Verwijderaar

foto van een FreshDragon Elektrische Eelt Verwijderaar
8.6Expert Score
De tweede hoogste kwaliteit Elektrische voetvijl

Opzoek naar een makkelijke oplossing om je voetenhuid te transformeren van hard en brokkelig naar glad en zijdezacht? Ontdek hoe met de FreshDragon elektrisch eeltverwijderaar in het comfort van je eigen huis, zonder geld en tijd te besteden aan de pedicure.

Goede punt(en)
 • Gaat lang mee
 • Kwaliteit door keuze materiaal
 • Gemakkelijk en gebruiksvriendelijk
3

LifeGoods Elektrische Eelt Verwijderaar 

8Expert Score
Gemaakt van redelijke kwaliteit

Last van pijnlijk eelt, zelfs na eindeloze voetenbaden en vijlen? Na frequent gebruik van de LifeGoods elektrische eeltverwijderaar kom je een stap dichterbij een gezonde en pijnvrije huid. De micro-mineralen kristallen rollers zorgen voor snel resultaat en een pijnloze ervaring. De accu gaat maar liefst 45 minuten mee per laadbeurt, geen gedoe met batterijen!

Goede punt(en)
 • Gemaakt van redelijk duurzaam materiaal
 • Zeer redelijk kwaliteit
 • Gebruiksvriendelijk
4

Vastu Eeltverwijderaar

foto van een Vastu Eeltverwijderaar
7.2Expert Score
Vierde beste Elektrische voetvijl uit de test

Erg charmant is het niet, zo’n laag eelt op je voeten. En daarnaast kan het ook flink pijnlijk zijn, behalve als er iets aan gedaan wordt. Hoe precies, met de Vastu Callus remover!. Voor gladde voeten in een handomdraai gebruik je deze Oplaadbare voetvijl en eeltverwijderaar van Vastu. Wissel van roller om ook de harde huid te verwijderen.

Goede punt(en)
 • Gaat goed mee
 • Materiaal is sterk
 • Gewicht
5

VGoods Luxe Elektrische Eelt Verwijderaar

6.7Expert Score
Gemaakt van matige kwaliteit

Het scrubben van je voeten en het verwijderen van eelt zou deel moeten uitmaken van je huidverzorgingsroutine. Daarom is de elektrische eelt verwijderaar van V-Goods gemaakt om deze operatie te vergemakkelijken en uw voeten stralend zacht te maken. De elektrische voetvijl/eelt verwijderaar maakt gebruik van een innoverende technologie waardoor ongewenst eelt veilig en gemakkelijk verwijdert wordt en de voeten weer een schone uitstraling krijgen.

Goede punt(en)
 • Matige levensduur
 • Gemaakt van matig materiaal
 • Matige gebruiksvriendelijk

   Beste review
   Logo
   Enable registration in settings - general
   Shopping cart