Telefoontafeltje kopen? De 5 beste review

Een draadloos telefoonset in huis is erg makkelijk. Met een telefoonset kun je op verschillende plaatsen in huis een telefoon plaatsen en kun je altijd snel de telefoon opnemen als er gebeld wordt. Hierbij zijn de draadloze telefoonsets het populairste.

Een telefoonset in huis

Als de telefoon gaat, wil je hem zo snel mogelijk opnemen voordat de andere persoon weer ophangt. Dit zorgt ervoor dat je hem soms net misloopt als je boven bent en je hoort de telefoon beneden af gaan. Een telefoonset op meerdere plekken in huis plaatsen is daarvoor de oplossing.

Voor meer comfort in je huis, kun je ook denken aan het verbeteren van je buitenruimte. Lees meer over [hoe je jouw tuin kunt opfleuren met het juiste tuintafelkleed](https://beste-review.nl/blog/tuintafelkleed/) of [het kiezen van de perfecte tuinbankhoes](https://beste-review.nl/blog/tuinbankhoes/).

De belangrijkste kenmerken van een telefoonset

De belangrijkste kenmerken van een telefoonset zijn dat je als eerst een stuk meer mobiliteit hebt. Je kunt ze neerzetten waar je maar wilt en ook bellen van waar je maar wilt. Door handsfree te bellen, wordt het voeren van een telefoongesprek nog makkelijker.

Daarnaast heeft hij ook een mute-knop. Als je deze indrukt, zal de persoon aan de andere kant van de lijn je niet meer horen, maar je hem of haar wel. Dit zorgt er ook voor dat een telefoonset ook ideaal is voor op kantoor bijvoorbeeld. Je kunt er met gemak goede gesprekken mee voeren, terwijl je gewoon met je werk doorgaat. Dit maakt een telefoonset zowel geschikt voor zakelijk als voor thuisgebruik.

Voordelen van draadloos telefoonset

Het grootste voordeel van een draadloze telefoonset is dat je hem overal kunt gebruiken. Je zit ook niet meer aan een lijntje vast en kunt daardoor al bellend door het huis lopen. Ook is het erg handig dat je de telefoon op luidspreker kunt zetten. Zo kun je tijdens het bellen gewoon doorgaan waar je mee bezig was en toch het gesprek kunnen voeren. Dit zorgt voor veel meer flexibiliteit.

Het telefoonset heeft ook een lange accuduur, waardoor je hem niet elke keer terug op de basis hoeft te zetten. Ook is hij comfortabel en makkelijk in gebruik. Door grote en lichte toetsen is hij voor iedereen makkelijk te bedienen. Zo is een telefoonset een zeer fijne toevoeging in elk huishouden.

De 5 beste telefoontafeltje

1

Relaxdays bijzettafel opklapbaar

foto van een Relaxdays bijzettafel opklapbaar
9.2Expert Score
Stijlvol, opklapbaar, veelzijdig, duurzaam, lichtgewicht, praktisch, stabiel, bamboe, functioneel, handig.

De Relaxdays opklapbare bijzettafel is een veelzijdige en stijlvolle toevoeging aan elke ruimte. Gemaakt van duurzaam bamboe, is deze tafel niet alleen milieuvriendelijk maar ook zeer sterk en stevig. Het compacte ontwerp maakt het gemakkelijk op te bergen en perfect voor kleine ruimtes zoals op het balkon of als telefoontafel. Het houten oppervlak is van hoge kwaliteit en laat zich eenvoudig schoonmaken. Daarnaast is de installatie een fluitje van een cent dankzij de intuïtieve constructie en meegeleverde instructies.

Goede punt(en)
  • Gemaakt van het beste materiaal
  • Gaat relatief lang mee
  • Zeer gebruiksvriendelijk
2

Relaxdays Telefoontafel walnotenhout

foto van een Relaxdays Telefoontafel walnotenhout
8.6Expert Score
Stijlvol, veelzijdig, praktisch, walnotenhout, lade, stevig, compact, functioneel, makkelijk-ineenglijpen, aantrekkelijk design.

Ik heb recentelijk de Relaxdays Telefoontafel Walnotenhout aangeschaft en ik ben zeer tevreden over dit stijlvolle en functionele meubelstuk. Het walnotenhouten design zorgt voor een warme en klassieke uitstraling, terwijl de bijzettafel met lade voldoende opbergruimte biedt voor kleine spullen zoals sleutels en notitieblokken. De stevige constructie maakt het ook geschikt als plantentafeltje, en voegt een vleugje groen toe aan mijn interieur.

Goede punt(en)
  • Gemaakt van goed duurzaam materiaal
  • Gemaakt van goede kwaliteit materiaal
  • Zeker gebruiksvriendelijk
3

Retodesign 4535 Bijzettafel

foto van een Retodesign 4535 Bijzettafel
8.3Expert Score
Stijlvol, multifunctioneel, vintage, stevig, compact, metalen poten, 2 planken, Atlantic Pine.

Ik heb onlangs de Retodesign 45/35 bijzettafel aangeschaft en ik ben zeer tevreden over de kwaliteit en het design. Deze vintage tafel met een hoogte van 65 cm is zeer multifunctioneel en kan zowel als telefoontafel of salontafel gebruikt worden. De metalen poten zorgen voor stabiliteit en duurzaamheid, terwijl de twee planken van Atlantic Pine voldoende opbergruimte bieden.

Goede punt(en)
  • Redelijke levensduur
  • Gemaakt van redelijk materiaal
  • Redelijke prijs kwaliteit verhouding
4

Relaxdays Bijzettafel met

foto van een Relaxdays Bijzettafel met
7.8Expert Score
Stijlvol, functioneel, milieuvriendelijk bamboe, veelzijdig, duurzaam, handige opbergruimte.

Ik heb onlangs de Relaxdays Bamboe Bijzettafel met Lectuurbak aangeschaft en ik ben uitermate tevreden met mijn aankoop. Deze multifunctionele tafel is niet alleen stijlvol qua ontwerp, maar ook zeer praktisch dankzij de ingebouwde lectuurbak. Het bamboe materiaal is zowel duurzaam als milieuvriendelijk, wat een grote bonus is voor mij. Daarnaast is de tafel eenvoudig te monteren en stevig in gebruik.

Goede punt(en)
  • Gaat goed mee
  • Kwaliteit door keuze materiaal
  • Goede prijs kwaliteit verhouding
5

Relaxdays bijzettafel op

foto van een Relaxdays bijzettafel op
6.2Expert Score
Stijlvol, functioneel, mobiel, duurzaam, praktisch.

De Relaxdays bijzettafel op wieltjes is een stijlvol en multifunctioneel meubelstuk dat uitblinkt in gebruiksgemak. Gemaakt van duurzaam bamboe, heeft het een strak ontwerp dat past in elke interieurstijl. De tafel is eenvoudig te verplaatsen dankzij de wieltjes en biedt voldoende opbergruimte met haar lade voor kleine spulletjes.

Goede punt(en)
  • Gemaakt van matig duurzaam materiaal
  • Gemaakt van matige kwaliteit materiaal
  • Matige gebruiksvriendelijk

 

      Beste review
      Logo
      Enable registration in settings - general
      Shopping cart