Visspel kopen? De 5 beste review

Spelletjes spelen vindt bijna iedereen wel leuk. Het is een leuk tijdverdrijf voor jong en oud. Er zijn veel spelletjes die een thema hebben en elk spel heeft ook weer een ander doel wat behaald moet worden. Zo kun je bijvoorbeeld een visspel kopen en uren plezier hebben samen met je kind of je kind met zijn vriendjes!

Wat is een visspel?

Een visspel is een spelletje voor kinderen. Het wordt ook vaak wel het hengelspel genoemd. Het is in veel verschillende variaties en uitvoeringen te vinden, maar bij elk visspel is het doel en zijn de spelregels hetzelfde.

Bij een visspel mag iedere speler op zijn beurt met een hengel visjes vangen uit een doos of houder. Deze doos of houder is de zee of stelt een aquarium voor. Aan de hengel zit een touwtje met aan het uiteinde een haakje of een magneet. Zo moeten ze de visjes uit het aquarium vissen. Elk visje is een aantal punten waard. Wie aan het eind de meeste punten heeft gevangen, wint het spel!

Verschillende variaties

Er zijn veel verschillende variaties op het visspel. Zo kan er bijvoorbeeld al een onderscheid zitten tussen de uitvoering of de bak van het spel, maar ook de manier waarop de visjes gevangen moeten worden.

Zo zijn er hengels met een magneetje, maar ook vissen die een ring oogje hebben waar je echt een haakje doorheen moet krijgen om hem te vangen. Dit kun je vergelijken met hoe het eendjes vangen op de kermis werkt. Ook zijn er elektrische visspellen voor thuis. Hierbij bewegen de visjes ook in de bak en gaan hun bek open en dicht. Dit biedt een grotere uitdaging om ze te vangen.

Goed voor de ontwikkeling

Het is niet zo gek dat het spel zo populair is bij veel kinderen. Ze vinden het vaak erg leuk om te spelen, aangezien het nog wel eens moeilijk kan zijn om het visje echt te pakken te krijgen. Als ze wat jonger zijn, is bijvoorbeeld de uitvoering met het magneetje al een uitdaging. Als ze wat ouder worden kan een andere versie meer uitdaging bieden.

Het moeten hengelen naar een visje om hem te vangen helpt een kind goed bij de ontwikkeling van hun fijne motoriek. Ze moeten geconcentreerd te werk gaan en willen dan ook graag het spel winnen!

De 5 beste visspel

1

Little Dutch Hengelspel

foto van een Little Dutch Hengelspel
9.3Expert Score
Duurzaam, kleurrijk, educatief, leuk, aantrekkelijk, houten, veilig, stimulerend, creatief, fijn.

Het Little Dutch Hengelspel FSC is een fantastisch en educatief spel voor kinderen vanaf 3 jaar. Met zijn FSC-gecertificeerde houten onderdelen en prachtige, kleurrijke ontwerpen biedt het niet alleen veel plezier, maar draagt het ook bij aan een duurzame toekomst. De magnetische hengels en vissen zijn van hoge kwaliteit en zorgen voor urenlang speelplezier, terwijl kinderen tegelijkertijd hun fijne motoriek en concentratievermogen ontwikkelen. Bovendien kan het spel zowel individueel als in groepsverband gespeeld worden, wat het perfect maakt voor gezellige speelmomenten met vriendjes en familie. Kortom, het Little Dutch Hengelspel FSC is een absolute aanrader voor wie op zoek is naar een verantwoord en leuk cadeau voor een kind. .

Goede punt(en)
 • Kwaliteit door het beste materiaal
 • Gaat relatief lang mee
 • Gebruiksvriendelijk
2

Gerim Hengelspeleenden vangen

foto van een Gerim Hengelspeleenden vangen
8.9Expert Score
Leuk, gemakkelijk, kleurrijk, kindvriendelijk, eenvoudig opzetten, betaalbaar.

De Gerim Hengelspel met eenden vangen is een leuk en vermakelijk kermis spel voor kinderen. Dit product bevat 5 schattige eendjes en een hengel, waarmee kinderen zich urenlang kunnen vermaken. Het spel is eenvoudig te spelen, maar helpt ook met het ontwikkelen van de fijne motoriek en hand-oogcoördinatie bij kinderen. Het materiaal is gemaakt van duurzaam en stevig plastic, waardoor het bestand is tegen intensief gebruik. Het product is te koop bij Bol. com en wordt snel geleverd, zodat de pret snel kan beginnen. De vrolijke kleuren en speelse ontwerp van de eendjes dragen bij aan de aantrekkelijkheid van het spel. Ik raad dit hengelspel zeker aan voor jonge kinderen als een leuk en leerzaam cadeau. .

Goede punt(en)
 • Redelijke service
 • Gemaakt van het beste materiaal
 • Gemakkelijk en gebruiksvriendelijk
3

New Classic Toys

foto van een New Classic Toys
8.3Expert Score
Leuk, educatief, magnetisch visspel; stimuleert hand-oogcoördinatie.

Ik heb recentelijk het New Classic Toys Educatief Spel – Magnetisch Visspel gekocht bij bol. com en ik ben zeer tevreden over dit product. Het visspel is niet alleen leuk en kleurrijk, maar ook uitdagend en educatief voor jonge kinderen. Mijn kinderen vinden het geweldig om de magnetische vissen te vangen met de hengels en leren tegelijkertijd over kleuren, vormen en motoriek. Het spel is gemaakt van hoogwaardige materialen en kan tegen een stootje, wat essentieel is bij speelgoed voor kleine kinderen. De prijs-kwaliteitverhouding is uitstekend en de levering was snel en soepel. Kortom, ik beveel dit magnetisch visspel van New Classic Toys ten zeerste aan voor ouders die op zoek zijn naar een leuk en educatief tijdverdrijf voor hun kinderen. .

Goede punt(en)
 • Redelijke levensduur
 • Redelijke kwaliteit
 • Redelijke prijs kwaliteit verhouding
4

Lets Go Fishin

foto van een Lets Go Fishin
7.4Expert Score
Uitdagend, plezierig, verslavend, kindvriendelijk, educatief, interactief, kleurrijk, draagbaar, hoogwaardig, betaalbaar.

Ik heb onlangs het Let’s Go Fishin’ XL Actiespel Hengelspel aangeschaft bij bol. com en ik ben zeer tevreden met mijn aankoop. Dit hengelspel is ideaal voor gezellige spelavonden met familie en vrienden, en is geschikt voor zowel kinderen als volwassenen. De XL-versie is leuker en uitdagender dan de standaardversie, met grotere vissen en sterkere magnetische hengels. Een perfect spel om hand-oogcoördinatie en fijne motoriek te oefenen. Over het algemeen een leuke en betaalbare toevoeging voor de spelletjeskast. .

Goede punt(en)
 • Een van de populairste op de markt
 • Redelijk in kwaliteit
 • Redelijke gebruiksvriendelijk
5

Baby Clementoni Magnetisch

foto van een Baby Clementoni Magnetisch
6.3Expert Score
Leuk, leerzaam, magnetisch, kleurrijk, kindvriendelijk

Ik heb onlangs het Baby Clementoni Magnetisch Visspel met 4 vissen voor mijn kind gekocht, en ik ben zeer tevreden met deze aankoop. Dit hengelspel is geweldig speelgoed voor kinderen vanaf 1 jaar en helpt bij het ontwikkelen van hun motorische vaardigheden en hand-oogcoördinatie. Het product is van hoge kwaliteit en duurzaam, wat zorgt voor langdurig speelplezier. De magnetische functie werkt goed en zorgt ervoor dat de vissen eenvoudig te vangen zijn door kleine kinderhandjes. Bovendien zijn de vissen kleurrijk en aantrekkelijk, wat de aandacht van mijn kind vasthoudt. Kortom, ik zou dit magnetisch visspel van Baby Clementoni zeker aanbevelen aan ouders die op zoek zijn naar educatief en vermakelijk speelgoed voor hun kleintjes. .

Goede punt(en)
 • Matige levensduur
 • Matige kwaliteit
 • Matige prijs kwaliteit verhouding

 

   Beste review
   Logo
   Enable registration in settings - general
   Shopping cart