Lijmpen kopen? De 5 beste review

Wanneer je aan een creatief project begint, kan lijm natuurlijk niet ontbreken. Je gebruikt lijm eigenlijk altijd wel lijm als je met een hobbyproject bezig bent. Vaak gebruik je het om iets in elkaar te lijmen en kun je daar gewoon een tube lijm voor gebruiken. Maar soms heb je ook wat meer precisiewerk waar je het beste een lijmpen voor kan gebruiken.

Wat is een lijmpen precies

Zoals de naam al doet vermoeden is een lijmpen een pen met lijm erin. Een lijmstick, een lijmpistool of gewoon lijm uit een potje of tube kan soms nogal moeilijk aan te brengen zijn op kleine onderdelen of in kleine hoekjes. In dat geval kun je een lijmpen gebruiken.

Een lijmpen lijkt ook echt op een pen en heeft een kleine opening waar de lijm uitkomt. Op deze manier kun je het heel precies aanbrengen op je hobbyproject. Een lijmpen zorgt er dan ook voor dat er veel minder lijmresten kunnen ontstaan die je weg moet halen.

Soorten lijm pennen

Voeg toe: Je kunt de voor- en nadelen van deze twee soorten lijmpennen verder lezen in onze blog over kladblokjes.

Iets wat vergelijkbaar is met een lijmpen is, is een lijmroller. Dit is een kleine roller waarbij de lijm op het balletje zit. Op deze manier is het ook gecontroleerd aan te brengen op je hobbyproject en zal je geen last hebben van te veel lijm wat uit een tube komt.

Hoe kies je de beste lijmpen

Als je op zoek gaat naar een lijmpen zal het je opvallen dat er meer aanbod is dan je zou verwachten. Als eerste moet je voor jezelf duidelijk hebben voor welk project je de lijmpen gaat gebruiken. Als dit gaat om een precisiewerkje waarbij je kleine dingetjes moet gaan lijmen is een kleine lijmpen de beste optie.

Gaat het juist om wat grotere projecten dan kun je beter een lijmpen kiezen met een grotere opening. Omdat er een puntje aan de lijmpen zit kun je het nog steeds precies aanbrengen, maar zal dit een stukje makkelijker gaan omdat de opening groter is.

De 5 beste lijmpen

1

Diamond Painting Lijmpen

foto van een Diamond Painting Lijmpen
9.1Expert Score
Handig, nauwkeurig, eenvoudige lijm applicatie, tijdbesparend, duurzaam.

De pen is eenvoudig in gebruik, ligt comfortabel in de hand en zorgt ervoor dat ik met precisie kleine diamantjes kan oppakken en vastlijmen. .

Goede punt(en)
  • Gemaakt van top materiaal
  • Top service bij aankoop
  • Gebruiksvriendelijk
2

Textiellijm Collall in

foto van een Textiellijm Collall in
8.6Expert Score
Handige lijmpen, sterke textiellijm, sneldrogend, gebruiksvriendelijk, duurzaam.

De Textiellijm Collall in een handige lijmpen is een geweldige aanwinst voor iedereen die graag met stoffen, linten en andere textielproducten werkt. De lijmpen is eenvoudig te gebruiken, met een precieze applicator die het aanbrengen van lijm makkelijk en nauwkeurig maakt. Deze textiellijm is bijzonder sterk en droogt transparant op, waardoor je eindresultaten schoon en netjes zijn. Bovendien is de lijm flexibel wanneer het droogt, waardoor het perfect is voor het verwerken van kleding of andere flexibele materialen. De verpakking is compact en makkelijk in gebruik, wat het opbergen en meenemen zeer praktisch maakt.

Goede punt(en)
  • Lange levensduur
  • Kwaliteit door keuze materiaal
  • Goede prijs kwaliteit verhouding
3

2 stuks 5

foto van een 2 stuks 5
7.8Expert Score
Sneldrogend, effectief, UV-lamp, handig ontwerp, duurzaam, gebruiksvriendelijk, veelzijdig.

Ik heb onlangs de 2 stuks 5 Second Fix Lijmpen met UV-lamp aangeschaft via bol. com. Tot nu toe ben ik erg tevreden met deze lijmpennen die in slechts 5 seconden zorgen voor een stevige en duurzame verbinding tussen verschillende materialen. De bijgeleverde UV-lamp helpt bij het uitharden en versterken van de lijm, waardoor reparaties nog sneller en eenvoudiger zijn. Bekend van TV en het merk JML, deze lijmpennen zijn handig en gemakkelijk te gebruiken voor zowel huishoudelijke klusjes als creatieve projecten.

Goede punt(en)
  • Gaat redelijk lang mee
  • Zeer redelijk kwaliteit
  • Redelijk gebruiksvriendelijk
4

CraftsCo Lijmpistool Pen

foto van een CraftsCo Lijmpistool Pen
7.4Expert Score
Draadloos, veelzijdig, gekleurde lijm, hobby, accessoires, 80 lijmsticks.

De Crafts & Co Lijmpistool Pen Starter Kit is een geweldige aanvulling op mijn knutsel- en hobbyprojecten. De draadloze lijmpen is eenvoudig te hanteren en biedt voldoende vrijheid om te bewegen zonder beperkt te worden door een snoer en het warmt snel op. De set wordt geleverd met 80 gekleurde en transparante lijmsticks die zorgen voor diverse creatieve mogelijkheden. Bovendien zijn de bijgeleverde accessoires, zoals de metalen standaard en hittebestendige vingerbeschermers, erg handig en praktisch.

Goede punt(en)
  • Redelijke service bij aankoop
  • Kwaliteit door keuze materiaal
  • Redelijke gebruiksvriendelijk
5

Tacky Glue Pen

foto van een Tacky Glue Pen
7Expert Score
Handig, nauwkeurig, sterke hechting, sneldrogend.

Review: De Tacky Glue Pen is een zeer handige en nauwkeurige lijmpen die perfect is voor al uw knutsel- en doe-het-zelf projecten. Met zijn fijne punt kunt u de lijmlaag met precisie aanbrengen, zonder rommel of verspilling. Bovendien droogt de lijmlaag snel en transparant op, waardoor uw creaties er netjes en professioneel uitzien. Door het ergonomische ontwerp is de pen gemakkelijk vast te houden en te gebruiken, zelfs voor langere projecten.

Goede punt(en)
  • Redelijk design
  • Matige kwaliteit
  • Matige gebruiksvriendelijk

 

      Beste review
      Logo
      Enable registration in settings - general
      Shopping cart