Nagelpistool kopen? De 5 beste review

Wil je snel en handig te werk kunnen gaan tijdens het nieten of spijkeren? Een nagelpistool is dan zeker een onmisbaar werktuig in je collectie. Met een nagelpistool bedoelen we meestal een nietjes – of spijkerpistool, kun je bijna elke soort klus wel aan.

Wat is een nagelpistool?

Met een nagelpistool kun je op een makkelijkere manier spijkers of nietjes in het hout krijgen. Je hoeft hiervoor zelf een stuk minder moeite te doen, want het apparaat doet het werk voor je. Zeker wanneer je veel nietjes of spijkers te plaatsen hebt, kan een nagelpistool echt een uitkomst zijn.

Verschillende soorten nagelpistolen

Grofweg gezegd zijn er 3 soorten nagelpistolen, namelijk een pneumatisch nagelpistool, een mechanisch nagelpistool en een die werkt op een accu. Hiervoor wordt gebruikgemaakt van verschillende manieren om de kracht op het nagelpistool te zetten. Voor meer handige gereedschappen, bekijk onze blog over meubelverplaatsers.

Een pneumatisch nagelpistool maakt gebruik van luchtdruk. Dit zorgt ervoor dat ze erg veel kracht hebben en daarom ideaal zijn voor grote projecten of voor in de bouw. Wel moet je continu doorwerken en heb je er minder bewegingsvrijheid door omdat je een compressor nodig hebt.

Een mechanisch nagelpistool is zeer licht in gebruik en heeft geen accu of kabels nodig om te kunnen werken. Hij werkt simpelweg doordat je er zelf op drukt, op je eigen kracht dus. Vaak zijn deze varianten alleen voor nietjes of kleine spijkers.

Met een nagelpistool op een accu kun je veel kanten op. Je hebt veel bewegingsvrijheid omdat je niet aan een kabel vast zit. Ook kun je ze vaak gebruiken voor veel verschillende soorten spijkers. Wel moet je niet vergeten om de accu op te laden voordat je hem wilt gebruiken. Door de accu is hij ook iets zwaarder in gebruik.

Waar moet je op letten?

Als eerste moet je beslissen waar je hem voor wilt gebruiken. Aan de hand van de grootte van de klus kun je beslissen welke soort je nodig hebt. Daarnaast zijn er nog meer punten waar je rekening mee moet houden.

Zo kun je bij sommige bijvoorbeeld de inslagdiepte verstellen, hebben ze een verschillende capaciteit reservoir en zijn ze niet allemaal even vriendelijk in gebruik. Ook mag je zeker de veiligheid niet vergeten. Ook zijn er verschillende accessoires die je erbij kunt kopen voor de veiligheid. Denk hierbij aan bijvoorbeeld handschoenen of een veiligheidsbril.

De 5 beste nagelpistool

1

STANLEY TRE650 Elektrische

foto van een STANLEY TRE650 Elektrische
9.1Expert Score
Krachtig, nauwkeurig, eenvoudig, duurzaam, veilig, handig, lichtgewicht, betrouwbaar.

De Stanley TRE650 Elektrische Nagelpistool heeft mij aangenaam verrast met zijn kracht, functionaliteit en gebruiksgemak. Met een stevige bouwkwaliteit en royale kabellengte van 2,40m, biedt het apparaat voldoende bewegingsvrijheid en voelt het betrouwbaar aan tijdens het werken. Ik merkte op dat het snel en nauwkeurig nagels kan schieten, wat resulteerde in snelle afronding van klusprojecten. Ergonomisch ontworpen, ligt dit nagelpistool goed in de hand en blijft het gebruiksgemak behouden tijdens langdurige klussen.

Goede punt(en)
 • Kwaliteit door het beste materiaal
 • Lange levensduur
 • Goede prijs kwaliteit verhouding
2

Parkside Accu Tacker

foto van een Parkside Accu Tacker
8.8Expert Score
Draadloos, krachtig, veelzijdig, gemakkelijk, duurzaam, snel, betrouwbaar, prijs-kwaliteitverhouding goed, tijd-efficiënt, ergonomisch.

De Parkside Accu-Tacker is een veelzijdig en betrouwbaar elektrisch nietpistool en draadloos spijkerpistool in één compacte tool. Met een indrukwekkende capaciteit van 2000 nietjes en 500 spijkers, maakt dit gereedschap snelle en efficiënte klusjes mogelijk. De draadloze functionaliteit, gecombineerd met zijn lichte gewicht en comfortabele grip, zorgt voor moeiteloos en nauwkeurig werken, zelfs op moeilijk bereikbare plaatsen.

Goede punt(en)
 • Redelijke service
 • Goede kwaliteit
 • Goede prijs kwaliteit verhouding
3

Tacker Nietpistool Spijkerpistool

foto van een Tacker Nietpistool Spijkerpistool
8.1Expert Score
Elektrisch, krachtig, veelzijdig; geschikt voor nietjes en spijkers.

De Tacker – Nietpistool – Spijkerpistool is een geweldige aanwinst voor elke doe-het-zelver. Dit elektrische spijkerpistool is eenvoudig in gebruik, betrouwbaar en efficiënt in het schieten van zowel nietjes als spijkers. Met de meegeleverde 500 nietjes en 500 spijkers kan je meteen aan de slag met diverse klussen. De Handtacker – Nagelpistool heeft een comfortabele grip, wat zorgt voor een plezierige werkhouding tijdens langdurig gebruik. Daarnaast is het apparaat lichtgewicht, waardoor je moeiteloos manoeuvreert bij het bevestigen van materialen.

Goede punt(en)
 • Gaat redelijk lang mee
 • Gemaakt van redelijk kwaliteit materiaal
 • Redelijk gebruiksvriendelijk
4

Niet en spijkerpistool

foto van een Niet en spijkerpistool
7.6Expert Score
Handig, krachtig, veelzijdig, gebruiksvriendelijk, draadloos, nauwkeurig, efficiënt, betrouwbaar, compact, oplaadbaar.

Het Niet- en Spijkerpistool Tracker is een must-have tool voor zowel professionals als doe-het-zelvers, dankzij het veelzijdige en elektrische ontwerp. Dit handtacker nagelpistool wordt geleverd met 1000 nietjes van 8 mm, 1000 nietjes van 6 mm en 500 spijkers van 10 x 1,2 mm, waardoor je genoeg bevestigingsmiddelen hebt om elk project te voltooien. Het USB-laadapparaat zorgt voor extra gemak en maakt het opladen eenvoudig en snel.

Goede punt(en)
 • Redelijke service bij aankoop
 • Kwaliteit door keuze materiaal
 • Snelle levering
5

Nagelpistoolopzet stukkenmanicurepedicure

foto van een Nagelpistoolopzet stukkenmanicurepedicure
6.5Expert Score
Handig, effectief, veelzijdig, precies, duurzaam.

De Nagelpistool-opzet-stukken voor manicure en pedicure is een uiterst handige en doeltreffende set voor zowel professioneel als thuisgebruik. Met deze 5-in-1 opzetstukken kunt u gemakkelijk en snel uw nagels knippen, vijlen, polijsten, en verzorgen. Het is een investering die het waard is voor iedereen die geeft om de gezondheid en het uiterlijk van hun nagels. De opzetstukken zijn van hoogwaardige kwaliteit en zijn ontworpen om lang mee te gaan, terwijl ze compatibel zijn met de meeste elektrische nagelvijlen. Ik heb gemerkt dat de verwisseling van de opzetstukken soepel en eenvoudig is.

Goede punt(en)
 • Matige levensduur
 • Gemaakt van matige kwaliteit materiaal
 • Snelle levering

 

   Beste review
   Logo
   Enable registration in settings - general
   Shopping cart