De 2 beste roltassen 2022

Hoewel veel motorrijders genieten van de open weg en het gevoel van vrijheid dat daarbij hoort, is er één aspect van het rijden dat hinderlijk kan zijn: het meenemen van essentiële spullen op je motor. Rijden met een rugzak kan oncomfortabel zijn, en waardevolle spullen onbeveiligd achterlaten in zadeltassen maakt ze kwetsbaar voor diefstal. Gelukkig bieden roltassen een oplossing voor dit probleem.

Deze roltassen kun je gemakkelijk achterop een motorfiets bevestigen en bieden veiligheid en gemak onderweg. Ze zijn er in verschillende maten en stijlen, zodat motorrijders de perfecte pasvorm voor hun specifieke behoeften kunnen vinden. Of het nu gaat om het opbergen van schone kleren voor een nachtelijke tocht of om het meenemen van basisbenodigdheden, roltassen zijn een essentieel onderdeel van de uitrusting van elke motorrijder.

Wat is een roltas?

Heb je ooit geworsteld met zware bagage, die je door een druk vliegveld of over een steile helling naar beneden moest manoeuvreren? Met roltassen is dat gedoe verleden tijd. Deze tassen hebben kleine gemotoriseerde wieltjes waarmee ze gemakkelijk achter je aan kunnen glijden, waardoor ze de perfecte oplossing zijn voor reizigers onderweg.

Behalve handig zijn roltassen ook minder belastend en blessuregevoelig. Je hoeft niet langer zware tassen te tillen of het risico te lopen je rug te verwerpen terwijl je ze over oneffen oppervlakken sleept. Dus overweeg de volgende keer dat je reist te investeren in een roltas met bagagerolmotor. Je schouders en rug zullen je dankbaar zijn. Deze eenvoudige technologie kan het verschil maken in je reiservaring.

Roltassen geheimen

Het is geen geheim dat roltassen een populaire vorm van bagage voor reizigers zijn geworden. Met hun handige wielen en handvatten kunnen ze gemakkelijk hun spullen van de ene naar de andere plaats vervoeren. Maar wat veel mensen zich misschien niet realiseren is het potentiële gevaar dat roltassen kunnen vormen voor hun omgeving.

Een roltas die onbeheerd op een druk vliegveld of station wordt achtergelaten, kan gemakkelijk door een nietsvermoedende voorbijganger worden omgestoten of zelfs door een voertuig worden overreden. En met het zware gewicht van de meeste roltassen kan dit leiden tot ernstig letsel. Dus als je de volgende keer met een roltas reist, denk er dan aan om hem altijd goed onder controle te houden en nooit onbeheerd achter te laten. Iedereen veilig houden is veel belangrijker dan gemak.

Motor bagagerol

Als het om motorfietsbagage gaat, is een roltas de beste keuze. Niet alleen maakt hij het in- en uitpakken gemakkelijker met zijn handige wielen, maar hij helpt ook om het gewicht op de motor gelijkmatig te verdelen. Dit vermindert de belasting van de motorfiets en zorgt voor soepeler rijden. Bovendien zijn roltassen vaak beter waterdicht en duurzamer dan traditionele zadeltassen. Dus als je de volgende keer de weg op gaat, investeer dan in een roltas voor je bagage. Het zal je algehele rijervaring zeker verbeteren.

De beste 2 roltas van 2022

1

Reistas/weekendtas/sporttas canvas zwart

9.2Expert Score
Best geteste roltas

230mm Professionele zware DROOG gebruik betonslijper met 8500 t/min, vermogen van 2000Watt, max. zaagdiepte 50mm en een 230mm stofafzuigkap. Voor het stofvrij zagen met een daarvoor geschikte M-klasse stofzuiger die voorzien is van een filterklopsysteem en polyester filters.

Goede punt(en)
 • Duurzaam
 • Lichtgewicht
 • Draagbaar
2

Fana Bags Reisset

foto van een Fana Bags Reisset
9Expert Score
De tweede beste roltas

De steenzaag S-SAW350 van MSW is een professionele natte snijtafel met snijmachine voor het snijden van stenen, klinkers, tegels, bakstenen en diverse andere materialen. Uitgerust met een hoogwaardig diamant-zaagblad en een speciaal waterkoelsysteem, garandeert deze steenzaag een effectieve werking. Ideaal voor alle steenzaagklussen op het werkterrein of in de werkplaats, die een nauwkeurig en snel zaagresultaat vereisen, zoals in de metselwerk- of constructiebranche.

Goede punt(en)
 • Gratis bezorging
 • Groot
 • Handmatig

   Beste review
   Logo
   Enable registration in settings - general
   Shopping cart