De 5 beste polswarmers

Als het erom gaat je handen warm te houden bij koud weer, zijn wanten vaak de eerste keuze voor veel mensen. Maar wist je dat wanten ook de polsen van mannen warm kunnen houden? Doordat wanten zowel de vingers als de pols bedekken in één kledingstuk, zorgen ze voor meer warmte dan traditionele polswarmers.

Bovendien bieden ze extra beweeglijkheid terwijl de warmte behouden blijft. Dus als je de volgende keer de winterse elementen trotseert, vergeet dan niet wanten te overwegen als optie voor polsbescherming. Je handen en polsen zullen je dankbaar zijn.

Wat is een polswarmer?

Een van de oudste middelen om de handen warm te houden bij koud weer, wanten zijn al eeuwenlang een vast onderdeel van de wintergarderobe. Van traditionele gebreide opties tot moderne technische stoffen, er zijn eindeloze mogelijkheden om je warm te houden. En als het om stijl gaat, bieden wanten met een patroon de perfecte mogelijkheid om een speels tintje aan elke outfit te geven.

Of ze nu voorzien zijn van geometrische ontwerpen of speelse dierenprints, polswanten met patronen voegen visuele belangstelling toe terwijl ze hun essentiële functie vervullen, namelijk handen beschermen tegen de elementen. Dus ga je gang en omarm de seizoensstijl met patroonwanten op je volgende kille avontuur.

Heren wanten

Als je een man bent die in de winter van buitenactiviteiten houdt, zijn wanten een must-have item. Handschoenen bieden weliswaar beweeglijkheid voor taken waarbij je je vingers moet bewegen, maar wanten houden de warmte veel beter vast. Dat komt omdat je vingers hun lichaamswarmte kunnen delen als ze bij elkaar gehouden worden, in plaats van gescheiden in afzonderlijke handschoenvakken.

Bovendien zorgen de in de wanten ingebouwde polswarmers voor een extra warmtelaag voor je handen. Dus als je de volgende keer de kou in gaat, vergeet dan niet herenwanten toe te voegen aan je winteruitrusting. Misschien worden ze wel je favoriete handbescherming bij vriestemperaturen.

Gebreide wanten dames

Gebreide wanten zijn een vast onderdeel van de wintermode voor zowel mannen als vrouwen. Terwijl sommigen misschien de voorkeur geven aan de eenvoud van een klassiek handbedekkend ontwerp, bieden polswarmers een alternatieve optie voor wie extra warmte zoekt en tegelijkertijd meer bewegingsvrijheid voor de vingers. Deze veelzijdige accessoires kunnen alleen worden gedragen of in combinatie met traditionele wanten voor extra isolatie.

Bovendien zijn polswarmers de perfecte oplossing voor wie warm wil blijven tijdens het typen of sms’en, omdat ze toegang geven tot de vingers zonder ze bloot te stellen aan de koude lucht. Of je nu kiest voor traditionele wanten of polswarmers, gebreide opties bieden niet alleen mode maar ook functionaliteit in de kille maanden. Laat de winter je niet onvoorbereid overvallen – brei vandaag nog gezellige wanten of polswarmers!

De 5 beste polswarmers

1

Knit Factory Cleo

foto van een Knit Factory Cleo
9.2Expert Score
Beste polswarmers uit de test

Voor het afvuren van 18 Ga (10-22 mm) spijkers en 18 Ga (13-40 mm) nietjes. Werkdruk 4–7 bar. Inclusief 6 mm (1/4) mannelijke snelkoppeling.

Goede punt(en)
 • Gratis bezorging
 • Makkelijk installeren
 • Slijtvast
2

Winkrs – Polswarmers Zwart 

8.4Expert Score
De tweede beste polswarmers

RAPID Rapid PRO PMP171 superfijne pneumatische spijkermachine. Voor precisietimmerwerk met vrijwel onzichtbaar resultaat is de PMP171 de ideale pneumatische micropinner voor professionals en veeleisende doe-het-zelvers. Verwerkt 23 Ga micro-pins tot 35 mm, ideaal is voor het bevestigen van dunne lijsten, deur- en raamkozijnen, sierlijsten, plinten en lichte meubilair. Beschikt onder meer over een snellaadsysteem, contact trekker voor een veilige en nauwkeurige bevestiging en een 360° verstelbare luchtuitlaat die stof weghoudt van het werkoppervlak.

Goede punt(en)
 • Nauwkeurig
 • Verstelbaar
 • Handige set
3

Polswarmers met rendieren

foto van een Polswarmers met rendieren
7.8Expert Score
Derde beste polswarmers uit de test

Voor 18 Ga spijkers en type 90 en A-type, 10-32 mm lange nietjes. Werkdruk 4-7,5 bar. Inclusief 6 mm (1/4) mannelijke snelkoppeling.

Goede punt(en)
 • Goed afleesbaar
 • Tijdbesparend
 • Slijtvast

   Beste review
   Logo
   Enable registration in settings - general
   Shopping cart