De 5 beste voetmassagebadden

Een voetmassagebad wordt ook wel een voetenbad of voetmassageapparaat genoemd, en is erg fijn om in huis te hebben wanneer je vaak last hebt van pijnlijke en vermoeide voeten, of gespannen spieren in de voeten. Dit bad zorgt namelijk voor een verbeterde bloedtoevoer en helpt gespannen voeten ontspannen. Uiteraard kun je ook een voetmassagebad nemen terwijl je helemaal geen klachten hebt, want het is erg lekker en kan zeker voor de nodige ontspanning zorgen.

Welke functies zijn er?

Over het algemeen zijn er drie functies te vinden bij een voetenbad, al kan dit uiteraard per merk en model verschillen. Een voetmassagebad van een budgetmerk zal waarschijnlijk maar één functie hebben en alleen met water gebruikt kunnen worden, terwijl duurdere versies meer te bieden hebben.

Massagefunctie
Bij de massagestand worden de voeten gemasseerd door middel van vibrerende massagenoppen op de bodem van het voetenbad. Dit kan uiteraard als het bad met water gevuld is, maar dat hoeft niet. Er zijn ook voetenbaden waarin je de massagefunctie ‘droog’ kunt gebruiken.

Bubbelfunctie
Als je de massagefunctie en de bubbelfunctie combineert, zorgt dat voor een nog prettiger gevoel. Via kleine openingen wordt het water naar buiten gespoten, waardoor er in het water bubbels ontstaan. De bubbels gaan langs de voeten en masseren zo op een zachte manier de huid, wat ontspannend aanvoelt. Je kunt de werking nog versterken door badproducten zoals olie te gebruiken.
Let er wel op dat je geen schuimende producten gebruikt, want daardoor zouden de luchtgaten verstopt kunnen raken.
Vooral wanneer het erg warm weer is, kan een bubbelmassage met koud water heel verfrissend werken.

Warmtefunctie
Voetenbaden beschikken over een warmte-element, dat er voor zorgt dat het warme water waarmee je het voetenbad vult, niet te snel afkoelt. Bovendien zijn er voetenbaden verkrijgbaar met een element dat ook in staat is om koud water op te warmen.

Extra accessoires bij het bad

Bij verschillende modellen kun je er, naast de functies, ook nog op rekenen dat er extra accessoires aanwezig zijn. Denk hierbij aan een roterende massagekop, losse masseernoppen en een massagebal. Dit allemaal om de massage van je voeten volledig zelf aan te kunnen passen.

Daarnaast is het ook nog mogelijk dat er een acupressuur-hulpstuk wordt meegeleverd. Hiermee kun je de zool van je voet extra masseren. Hier bevinden zich meerdere reflexzones die in verbinding staan met je organen. Door deze zones te masseren kun je dus zorgen voor een betere doorbloeding en de organen stimuleren.

Voetmassagebad

Op zoek naar een Voetmassagebad? De keuze kan moeilijk zijn en we proberen je hiermee te helpen. Door middel van dit artikel kunnen we je informeren wat de beste is/zijn en waar je op moet letten bij je keuze.

Het product Voetmassagebad kan ervoor zorgen dat je projectje gaat lukken. Er zijn diverse mogelijkheden als het gaat om je keuze en dit kan het moeilijk maken. Een Voetmassagebad wordt gebruikt door consumenten en ook soms door bedrijven. Dit artikel helpt zowel bedrijven als consumenten met de keuze. Of ben je op zoek naar een bankschroef?

Wat is een Voetmassagebad?

Een Voetmassagebad is een product die door verschillende verkopers wordt aangeboden. Een Voetmassagebad kan op verschillende manieren worden gebruikt maar de hoofdfunctie is duidelijk. Omdat er verschillende verkopers zijn adviseren we je om goed te onderzoeken welke het beste is. Gelukkig geven we met dit artikel een review van de beste, waardoor je altijd de beste keuze maakt.

We hebben de beste Voetmassagebad geselecteerd op een aantal factoren. Denk hierbij aan prijs, kwaliteit, materiaal, levensduur en gebruiksvriendelijkheid. Deze factoren zijn enorm van belang om een goede keuze te maken en daarom hebben wij zorgvuldig onderzoek gedaan naar de beste. Hierna zijn we tot een selectie gekomen die informatie geeft waarom het de beste is met een top aantal producten. Het kan soms moeilijk zijn om de bomen door het bos te zien dus proberen we je hiermee te helpen.

Alle producten die we hebben gekozen hebben een lange levensduur. Hierdoor is onze keuze naar de beste Voetmassagebad op gebasseerd.

Waarop hebben wij geselecteerd

Massage kracht

Een van de 3 categorieën waarop we hebben geselecteerd is Massage kracht. Deze categorie is heel van belang bij het selecteren omdat het je keuze makkelijker maakt.

Materiaal

De tweede categorie die we hebben gekozen is Materiaal. Deze categorie is van belang voor je keuze. Verschillende verkopers preseteren anders in deze categorie.

Levensduur

De derde en laatste categorie waar we hebben op gekozen is Levensduur. Bij Levensduur is het goed om accuraat te weten hoe van belang dit is.

De beste 5 Voetmassagebad

1

Stoomcabine met massagebad

foto van een Stoomcabine met massagebad
9.5Expert Score
Hoogste kwaliteit Voetmassagebad

De cabine combineert het beste van 2 werelden: een heerlijke stoomsessie en een whirlpool massagebad. De stoomcabine is voorzien van aroma therapie. Hierbij vult u de aromahouder met uw favoriete aroma en geniet u van een heerlijke geur tijdens het stomen.

Goede punt(en)
 • Hoge kwaliteit
 • Lange levensduur
 • Zeer gebruiksvriendelijk
2

Stoomcabine met whirlpool massagebad

8.5Expert Score
Hoge kwaliteit Voetmassagebad

De stoomcabine is voorzien van 2 douchepanelen, elk voorzien van waterjets voor een aangename rugmassage.

Goede punt(en)
 • Redelijke service
 • Goede kwaliteit
 • Goede prijs kwaliteit verhouding
3

mbouw Ombouw Omranding Sparand

foto van een mbouw Ombouw Omranding Sparand
8.1Expert Score
Redelijke kwaliteit Voetmassagebad

PE-rattan, gepoedercoat stalen frame en eucalyptus tropisch hardhout

Goede punt(en)
 • Redelijke levensduur
 • Gemaakt van redelijk materiaal
 • Redelijk gebruiksvriendelijk
4

SCHEFMAN

foto van een SCHEFMAN
7.2Expert Score
Middelmatige kwaliteit Voetmassagebad

Door gebruik te maken van het paneel kun je ontspannen in bad liggen en genieten van een heerlijke massage. Wanneer je het paneel verwijdert kun je aan de andere zijde van het bad heerlijk relaxt zitten en genieten van jouw wellness moment.

Goede punt(en)
 • Populair product
 • Redelijk van kwaliteit
 • Goede prijs kwaliteit verhouding
5

Mawialux opbouw massagebad

foto van een Mawialux opbouw massagebad
6.9Expert Score
Vijfde beste Voetmassagebad uit de test

Het bad beschikt o.a over twee heerlijk zachte hoofdkussens, 8 hydro massagejets, 10 luchtjets, ingebouwde LED verlichting met kleurentherapie en ingebouwde radio met speaker en externe aansluiting

Goede punt(en)
 • Leuk ontwerp
 • Gemaakt van matig materiaal
 • Gemakkelijk en gebruiksvriendelijk

   Beste review
   Logo
   Enable registration in settings - general
   Shopping cart