De 5 beste neuksteunen van 2022

Wanneer je vaak wakker wordt met rug- of nekpijn kan het zijn dat je te weinig steun krijgt van het soort kussen dat je gebruikt. dit kan eenvoudig opgelost worden door een nieuw kussen aan te schaffen, maar ook door het gebruik van een neksteun. Dit wordt ook wel een nekkussen genoemd en zorgt voor een goede lighouding en dus een betere slaap.

Een neksteun of nekkussen zorgt ervoor dat de stand van de wervelkolom wordt gecorrigeerd. Op deze manier worden de spieren in de nek en schouder ontlast, waardoor je een betere nacht zult hebben en wakker wordt met minder of zelfs helemaal geen pijn. Daarnaast kan dit kussen ook helpen bij het voorkomen van snurken.

Waar moet je op letten bij de aanschaf?

Er zijn verschillende vullingen mogelijk voor de neksteun, bijvoorbeeld traagschuim of polyester vezels. Elke vulling heeft zo zijn voor- en nadelen en dus doe je er goed aan eerst te kijken waar jouw voorkeur naar uit gaat. Ook zijn er speciale anti-allergeen kussens verkrijgbaar voor mensen met een huisstofmijtallergie.

Een nekkussen moet je niet te vaak wassen, want daardoor gaat hij minder lang mee. beter is het, om een extra kussensloop te gebruiken voor het kussen. Wat er juist voor zorgt dat het kussen langer mee gaat, is door hem regelmatig op te kloppen of te schudden. Bij intensief gebruik moet je er daarnaast rekening mee houden dat het kussen na 3 tot 5 jaar vervangen moet worden. dit komt door het lichaamsvocht en huisstofmijt.

Hoofdkussen met neksteun

Naast losse neksteunen zijn er ook kussens verkrijgbaar met een neksteun erin. Bij deze kussens is het midden minder hoog omdat daar je hoofd komt te liggen. Het dikke stuk is de plek waar je nek komt te liggen. Vooral voor mensen die op hun zij liggen is dit een goed idee, omdat het helpt de rug-, schouder- en nekklachten te verminderen of helemaal te voorkomen. Dit komt omdat het hoofd en de nek met dit kussen in een rechte lijn liggen, terwijl dat normaal gesproken niet het geval is wanneer je op je zij ligt.

Neksteun

Op zoek naar een Neksteun? De keuze kan moeilijk zijn en we proberen je hiermee te helpen. Door middel van dit artikel kunnen we je informeren wat de beste is/zijn en waar je op moet letten bij je keuze. Of ben je op zoek naar een voetmassagebad?

Een Neksteun kan je leven een stuk beter maken. De Neksteun is er verschillende soorten en kan soms door zowel consument als bedrijf worden gebruikt. Het artikel is ook door de jaren heen steeds populairder geworden en wordt ook steeds meer online gekocht. Wij proberen je door middel van dit artikel te helpen om een goede keuze te maken.

Wat is een Neksteun?

Een Neksteun is een artikel die door verschillende merken wordt aangeboden. Een Neksteun kan op verschillende manieren worden gebruikt maar de hoofdfunctie is duidelijk. Omdat er verschillende merken zijn adviseren we je om goed te onderzoeken welke het beste is. Gelukkig geven we met dit artikel een review van de beste, waardoor je altijd de beste keuze maakt.

We hebben de beste Neksteun geselecteerd op een aantal factoren. Denk hierbij aan prijs, kwaliteit, materiaal, levensduur en gebruiksvriendelijkheid. Deze factoren zijn enorm cruciaal om een goede keuze te maken en daarom hebben wij zorgvuldig onderzoek gedaan naar de beste. Hierna zijn we tot een selectie gekomen die informatie geeft waarom het de beste is met een top aantal artikelen. Het kan soms moeilijk zijn om de bomen door het bos te zien dus proberen we je hiermee te helpen.

Alle producten die we hebben gekozen hebben een hoge kwaliteit. Hierdoor is onze keuze naar de beste Neksteun op gebasseerd.

Waarop hebben wij geselecteerd

Steunkracht

Een van de 3 categorieën waarop we hebben geselecteerd is Steunkracht. Deze categorie is heel cruciaal bij het selecteren omdat het je keuze beter maakt.

Materiaal

De tweede categorie die we hebben geselecteerd is Materiaal. Deze categorie is cruciaal voor je keuze. Verschillende merken preseteren anders in deze categorie.

Prijs kwaliteit verhouding

De derde en laatste categorie waar we hebben op geselecteerd is Prijs kwaliteit verhouding. Bij Prijs kwaliteit verhouding is het goed om nauwkeurig te weten hoe cruciaal dit is.

De beste 5 Neksteun

1

Anti nekpijn kussen

foto van een Anti nekpijn kussen
9.1Expert Score
Beste Neksteun uit de test

Dit cervicaal nektractie kussen zorgt voor een optimale uitlijning van de nekwervel en rekt de nek lichtjes uit. De verbeterde verhouding resulteert in het verlichten en zelfs verhelpen van nek- en schouderpijn.

Goede punt(en)
 • Hoge kwaliteit
 • Gaat relatief lang mee
 • Enorm gebruiksvriendelijk
2

Sleep Comfy neksteun

foto van een Sleep Comfy neksteun
8.9Expert Score
Top kwaliteit Neksteun

Sleep Comfy is hier om uw vervelende pijntjes en kwalen te herstellen met onze Memory Foam-technologie. Omdat we vinden dat iedereen een comfortabele nachtrust verdient om gezonder te leven, staat Sleep Comfy klaar om u van dienst te zijn met ergonomische en orthopedische hoofdkussens.

Goede punt(en)
 • Gaat lang mee
 • Gemaakt van het beste materiaal
 • Gemakkelijk en gebruiksvriendelijk
3

CabinMax Memory Foam Reiskussen

foto van een CabinMax Memory Foam Reiskussen
8.3Expert Score
Gemaakt van redelijke kwaliteit

Op vakantie gaan blijft een fantastische ervaring. De (lange) reis zelf kan soms nog het minste deel van dit avontuur zijn. Met een effectief nekkussen maak je die reis echter super comfortabel.

Goede punt(en)
 • Zeer redelijke service aan de klant
 • Redelijke kwaliteit
 • Redelijk gebruiksvriendelijk
4

TRVLMORE Microbead Reiskussen

foto van een TRVLMORE Microbead Reiskussen
7.7Expert Score
Vierde beste Neksteun uit de test

Het TravelMore reiskussen is gevuld met duizenden premium microbeads. Dit zijn kleine zachte balletjes, hierdoor is het nekkussen ongelooflijk comfortabel en geeft het de ideale ondersteuning aan je nek, schouders en hoofd.

Goede punt(en)
 • Populair product
 • Redelijk van kwaliteit
 • Goede prijs kwaliteit verhouding
5

Mysolutions Verstelbare Hoofdsteun Auto

foto van een Mysolutions Verstelbare Hoofdsteun Auto
6.2Expert Score
Matige kwaliteit Neksteun

Dankzij dit verstelbare hoofdkussen zorg jij voor een comfortabel kussen waar je lekker op kunt slapen tijdens een lange rit. Het hoofdsteunkussen is aan beide kanten voorzien van een kussen, waardoor je zowel aan de linkerkant als aan de rechterkant een comfortabele steun hebt om op te liggen.

Goede punt(en)
 • Matige levensduur
 • Gemaakt van matige kwaliteit materiaal
 • Snelle levering

   Beste review
   Logo
   Enable registration in settings - general
   Shopping cart