Jassenrek kopen? De 5 beste review

Wanneer je thuiskomt is het erg makkelijk om je jas even over de stoel heen te gooien. Dit kan zorgen voor een rommelig effect in huis en je kunt dan ook beter een fijn jassenrek kopen om daar de jassen op te hangen.

Een jassenrek

Er zijn veel verschillende soorten kapstokken, zo ook een jassenrek. Een jassenrek kun je makkelijk aan de muur bevestigen of er zijn rekken die je los kunt neerzetten. Hier hang je een paar kledinghangers op, zodat je de jassen op kan hangen. Dit zorgt ervoor dat ze niet meer door huis zullen slingeren.

Deze jassenrekken zijn er in veel verschillende formaten te vinden. Ook kunnen ze verschillen in hoe ze opgehangen worden. Zo is er voor elke ruimte, elke woning en elke stijl wel een bijpassend jassenrek te vinden.

Verschillende soorten jassenrekken

Als mensen aan een kapstok denken, denken ze vaak aan haakjes aan de muur of een kapstok die je neer kunt zetten. Een jassenrek is een goed alternatief als kapstok. Je kunt dit rek neerzetten, maar er zijn ook genoeg rekken die je aan de muur bevestigd.

Wil je juist een wat alternatieve jassenrek? Dan zijn er ook mooie rekken die juist weer aan het plafond bevestigd zijn. Ook zijn ze te vinden in veel verschillende stijlen zoals bijvoorbeeld klassiek of juist modern. Op deze manier kun je een jassenrek mooi wegwerken in je interieur en is hij zowel mooi als praktisch.

Waar moet je op letten als je een jassenrek gaat kopen?

Als je een jassenrek gaat kopen, begin je bij het opmeten van de plek waar hij komt te hangen. Vaak is dit in de hal of naast de deur. Het zijn vaak smalle ruimtes waarbij er dus geen ruimte is voor een staande kapstok of een wandkapstok. Dit is dan ook waarom een jassenrek zo’n goed alternatief is. Hij neemt een stuk minder ruimte in beslag en is een stuk makkelijker tussen of aan een muur te bevestigen.

Voeg de volgende zin toe: Wil je de warmte in jouw huis behouden, overweeg dan om “comfortabele huisschoenen” te gebruiken.

De 5 beste jassenrek

1

Handdoekhouder Square zwartHanddoekenrekJassenrekHoeden

foto van een Handdoekhouder Square zwartHanddoekenrekJassenrekHoeden
9.2Expert Score
Moderne handdoekhouder, multifunctioneel, stevig, stijlvol, eenvoudig te monteren.

De Handdoekhouder Square in zwart is een veelzijdig, stijlvol en functioneel accessoire voor elke ruimte. Ik heb dit handdoekenrek onlangs aangeschaft voor mijn badkamer en ben zeer tevreden met de kwaliteit en het ontwerp. De 45cm lange handdoekhouder met 5 haken biedt voldoende ruimte voor meerdere handdoeken en kan ook gebruikt worden als jassenrek, hoedenrek, keukenrek of andere opbergoplossing. De installatie was eenvoudig en snel, wat ook een groot pluspunt is.

Goede punt(en)
  • Kwaliteit door het beste materiaal
  • Gemaakt van duurzaam materiaal
  • Zeer gebruiksvriendelijk
2

Handdoekhouder Crossed zwartHanddoekenrekJassenrekHoeden

foto van een Handdoekhouder Crossed zwartHanddoekenrekJassenrekHoeden
8.8Expert Score
Handig, stijlvol, veelzijdig, duurzaam, strak, modern, functioneel, compact, praktisch, opslagoplossing.

Ik heb onlangs de Handdoekhouder Crossed Zwart (55 cm, 6 haken) aangeschaft via Bol. com en ben er enorm tevreden over. De houder is niet alleen zeer stijlvol en modern met zijn zwarte design, maar ook uitermate functioneel. Het past perfect in zowel mijn keuken als badkamer. Door de 6 haken biedt het voldoende ruimte om meerdere handdoeken, jassen of hoeden op te hangen. Het installatieproces verliep soepel en de benodigdheden waren compleet.

Goede punt(en)
  • Gaat lang mee
  • Kwaliteit door keuze materiaal
  • Gemakkelijk en gebruiksvriendelijk
3

SensaHome ZigZag Design

foto van een SensaHome ZigZag Design
8Expert Score
Stijlvol, industrieel, stevig, gemakkelijke montage, ruimtebesparend ontwerp.

De SensaHome ZigZag Design Wandkapstok is een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een stijlvolle en functionele kapstok voor in de hal, gang of bistro. Deze set van vier wandkapstokken met elk acht haken biedt voldoende ruimte om jassen en andere kledingstukken netjes op te hangen. De zwarte metalen afwerking geeft het geheel een industriële uitstraling, wat een mooie aanvulling is op diverse interieurstijlen. De wandmontage zorgt voor gemakkelijke installatie en een robuuste bevestiging aan de muur.

Goede punt(en)
  • Zeer redelijke service aan de klant
  • Redelijke kwaliteit
  • Gemakkelijk en gebruiksvriendelijk
4

AT Shop Metalen

foto van een AT Shop Metalen
7.6Expert Score
Stijlvol, stevig, ruimtebesparend, multi-functioneel, eenvoudige montage, crèmewit.

Ik heb onlangs het A. T. Shop Metalen jassenrek met schoenenrek aangeschaft en ben zeer tevreden met mijn aankoop. Dit jassenrek is niet alleen stijlvol en praktisch, maar ook zeer stevig en stabiel, dankzij de hoogwaardige metalen constructie. De crèmewitte kleur past perfect bij mijn interieur en de afmetingen van 87,5 x 155 x 41 cm (B x H x D) maken het een ideale oplossing voor het opbergen van mijn jassen en schoenen.

Goede punt(en)
  • Populair product
  • Kwaliteit door keuze materiaal
  • Goede prijs kwaliteit verhouding
5

Handdoekhouder Twisted zwartHanddoekenrekJassenrekHoeden

foto van een Handdoekhouder Twisted zwartHanddoekenrekJassenrekHoeden
6.8Expert Score
Stijlvol, veelzijdig, duurzaam, praktisch, eenvoudige-installatie.

De Handdoekhouder Twisted in de kleur zwart is een veelzijdige en stijlvolle toevoeging aan uw huis. Niet alleen functioneert het perfect als handdoekenrek in de badkamer of keuken, maar het kan ook gebruikt worden als jassenrek of hoedenrek – wat een uitstekende ruimtebesparende oplossing biedt. Het moderne ontwerp met een twist geeft een unieke en elegante uitstraling aan elke ruimte.

Goede punt(en)
  • Matige levensduur
  • Matige kwaliteit door keuze materiaal
  • Snelle levering

 

      Beste review
      Logo
      Enable registration in settings - general
      Shopping cart