Nachttafeltje kopen? De 5 beste review

Nachttafeltjes zijn niet meer weg te denken uit de slaapkamer. Ze staan naast het bed om allerlei spulletjes op te kunnen zetten of in te kunnen bewaren. Er is altijd wel een nachttafeltje dat het beste bij jouw slaapkamer past.

Waarom een nachttafeltje kopen?

Een nachttafeltje plaats je naast je bed. Dit zorgt ervoor dat jij een plek hebt om bijvoorbeeld een glas water, je wekker en een lampje neer te zetten. Zo kun je voorkomen dat je slaapkamer er rommelig uit komt te zien. Je kunt namelijk al je spullen netjes op één plek bewaren.

Het nachttafeltje zorgt dus voor een rustige en opgeruimde sfeer in de slaapkamer. Je zet er aanbeide kanten van het bed eentje neer zodat iedereen zijn eigen plek heeft om zijn spullen te bewaren.

Soorten nachttafeltjes

Er zijn veel verschillende soorten nachttafeltjes waar je uit kunt kiezen. Elke winkel die bedden verkoopt heeft daar ook wel passende nachttafeltjes bij. Zo zijn er bijvoorbeeld nachttafeltjes die gestoffeerd zijn en daardoor op een miniversie van het beklede onderstel van je bed lijkt.

Ook zijn er tafeltjes die bijvoorbeeld laden hebben. Zo kun je al je spulletjes ook uit het zicht bewaren voor een nog nettere slaapkamer. Alle nachttafeltjes zijn er in veel verschillende stijlen en kleuren. Zo is er altijd wel een nachttafeltje dat het beste bij de sfeer en stijl van jouw kamer past.

Waar moet je op letten als je een nachttafeltje gaat kopen?

Een nachttafeltje zorgt dus voor een rustige sfeer in de slaapkamer. Je moet dan ook alles wat je naast je bed nodig hebt in of op je nachttafeltje kwijt kunnen. Bedenk vooraf dus goed wat je er allemaal kwijt wilt en hoe groot het nachttafeltje moet zijn. Zo is het wel zo handig dat als je veel spulletjes naast je bed hebt je dit kan opbergen in een lade. Zo ziet het er veel sneller opgeruimd uit.

De volgende zin kan worden toegevoegd aan de alinea met een interne link: “Voor meer tips over hoe je het beste de interieur stukken kunt kiezen die het beste bij je passen, bekijk onze andere blog berichten op onze website.”

De 5 beste nachttafeltje

1

Nachtkast Zwevend Nachtkastje

foto van een Nachtkast Zwevend Nachtkastje
9.1Expert Score
Stijlvol, zwevend nachtkastje; praktisch, industrieel, ophangbaar, beige.

Ik heb onlangs de Zwevende Nachtkast Beige aangeschaft via bol. com en ik ben zeer tevreden over dit product. Het minimalistische, industriële design past perfect bij de moderne inrichting van mijn slaapkamer. De beige kleur is stijlvol en tijdloos, waardoor het goed integreert met de rest van mijn meubels. De ophangbare functie is innovatief en zorgt voor een strakke en opgeruimde uitstraling. Het materiaal van het nachtkastje voelt stevig en duurzaam aan, daardoor verwacht ik dat het lang mee zal gaan.

Goede punt(en)
  • Hoogste kwaliteit
  • Gaat relatief lang mee
  • Goede prijs kwaliteit verhouding
2

encasa nachtkastje met

foto van een encasa nachtkastje met
8.4Expert Score
Stijlvol, stevig, compact, functioneel, eenvoudige montage, aanrader.

Het En. casa nachtkastje met 1 lade en open vak in zwart is een stijlvolle en praktische toevoeging aan elke slaapkamer. Het strakke design en de matte zwarte afwerking geven het een moderne uitstraling. Het nachtkastje biedt voldoende opbergruimte dankzij de soepel glijdende lade en het open vak, perfect voor het opbergen van boeken, tijdschriften of persoonlijke spullen. De solide constructie en hoogwaardige materialen zorgen ervoor dat het kastje lang meegaat en bestand is tegen dagelijks gebruik. Bovendien is het eenvoudig te monteren met de meegeleverde handleiding.

Goede punt(en)
  • Lange levensduur
  • Gemaakt van het beste materiaal
  • Gebruiksvriendelijk
3

Alices Garden Nachtkastje

foto van een Alices Garden Nachtkastje
8.2Expert Score
Stijlvol, duurzaam, ruimtebesparend, set van 2, handige opbergmogelijkheid.

Ik heb onlangs de Alice’s Garden Nachtkastje Camargue set van 2 aangeschaft via Bol. com en ik ben ontzettend tevreden met mijn aankoop. De nachtkastjes zijn stijlvol, met een formaat van 40x30x58cm en het webbing deurtje voegt een trendy en eigentijds element toe aan het ontwerp. De bouwkwaliteit is uitstekend, met stevig materiaal dat stabiel op de vloer staat. De 1-deurs opbergruimte is perfect voor het bewaren van mijn boeken en kleine persoonlijke spullen. Het monteren van de nachtkastjes was eenvoudig en de meegeleverde instructies waren duidelijk. De prijs-kwaliteitverhouding is geweldig en ik zou deze set zeker aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een stijlvolle en functionele toevoeging aan hun slaapkamer.

Goede punt(en)
  • Zeer redelijke service aan de klant
  • Gemaakt van redelijk materiaal
  • Redelijk gebruiksvriendelijk
4

vidaXL Nachtkastjes 2

foto van een vidaXL Nachtkastjes 2
7.8Expert Score
Stijlvol, stevig, ruimtebesparend, eenvoudige montage, goede prijs-kwaliteitverhouding.

I recently purchased the vidaXL Nachtkastjes set, which includes two nightstands with solid wood legs in black (40x30x50 cm), and I must say that I am thoroughly impressed with their quality and design. The construction is sturdy and the solid wood legs provide great stability. The assembly process was hassle-free and the instructions were clear and concise.

Goede punt(en)
  • Een van de populairste op de markt
  • Materiaal is sterk
  • Gewicht
5

vidaXL Nachtkastje met

foto van een vidaXL Nachtkastje met
6.8Expert Score
Stijlvol, stabiel, compact, functioneel, betaalbaar.

De vidaXL Nachtkastje met metalen poten (40x30x50 cm) is een moderne en stijlvolle toevoeging aan elke slaapkamer. Met zijn strakke witte afwerking en slanke metalen poten is het niet alleen een mooi meubelstuk, maar ook praktisch en duurzaam. Het nachtkastje biedt voldoende opbergruimte dankzij het ruime lade-ontwerp en het open vak, zodat je al je essentiële spullen netjes kunt opbergen en ordenen. De lades glijden soepel en zijn gemakkelijk te openen en sluiten.

Goede punt(en)
  • Redelijk design
  • Matige kwaliteit
  • Matige gebruiksvriendelijk

 

      Beste review
      Logo
      Enable registration in settings - general
      Shopping cart