Partytafel kopen? De 5 beste review

Als je een feestje of evenement hebt, is het wel zo handig om genoeg tafels te hebben. Vaak wordt er gekozen voor partytafels waar je aan kunt staan. Dit is wel zo handig om mensen hun drankjes op te laten zetten en hapjes op te kunnen serveren.

Een partytafel voor elke gelegenheid

Het maakt niet uit wat de gelegenheid is, zodra er een groot gezelschap bij elkaar komt, is het plaatsen van partytafels wel zo handig. Het is een praktische oplossing waar je hapjes en drankjes op kunt zetten.

Daarnaast zorgen partytafels op een feestje of evenement ook voor een gezellige en informele sfeer. Dit kan juist weer positief uitpakken voor een feestje. Het zorgt er ook voor dat mensen niet de hele avond op dezelfde plek blijven staan, maar heen en weer bewegen tussen de verschillende partytafels.

Voordelen van een partytafel

Een partytafel brengt verschillende voordelen met zich mee. Als eerste zijn ze voor een feestje dus zeer praktisch en zorgt het ervoor dat mensen niet de hele avond op een plek blijven staan. Daarnaast zijn ze ook gewoon heel makkelijk neer te zetten en weer af te breken.

De tafels zijn vaak makkelijk en plat op te vouwen, waardoor ze ook niet veel ruimte in beslag nemen wanneer je ze niet gebruikt. Soms kun je zelfs ook nog de poten verstellen, waardoor je er een nog kleiner pakketje van kunt maken.

Ook zijn ze zeer makkelijk schoon te maken. Ze zijn vaak van kunststof gemaakt, waardoor je ze makkelijk af kan nemen. Je kunt er ook voor kiezen om een mooie hoes eroverheen te doen. Deze zorgt ook dat de poten bedekt worden, waardoor het er meteen netjes uitziet. Als je wilt weten hoe je de perfecte sfeer creëert met planten, bekijk dan onze plantenladder blog. En vergeet niet om je warm te houden tijdens koude avonden met onze pilotenmuts. De hoezen zijn er daarna gewoon weer makkelijk af te halen en in de wasmachine te gooien.

Hoe kies je de beste partytafel?

Als eerste is het belangrijk om te beseffen hoe groot ze zijn. Er zijn verschillende doorsnedes waar je uit kunt kiezen. Als je ze voor evenementen wilt gebruiken is een grotere doorsnede wat makkelijker, maar als je de partytafel gebruikt voor verjaardagen thuis, is een kleinere ook goed.

Zoek daarnaast ook goed uit hoe klein hij op te vouwen is in verband met opbergen. Het zou zonde zijn als je mooie partytafels koopt en er daarna geen plek voor hebt om ze netjes op te bergen.



De 5 beste partytafel

1

Vpart Statafel 3

foto van een Vpart Statafel 3
9.4Expert Score
Stevig, compact, inklapbaar, gebruiksvriendelijk, stijlvol, geschikt voor feesten.

Ik heb onlangs de V-part Statafel (3-delig, wit, Ø80 cm, inklapbaar) gekocht voor een feestje en ik ben er zeer tevreden mee. Het in elkaar zetten en inklappen van de statafel is eenvoudig en snel, wat perfect is voor last-minute feestvoorbereidingen. De witte kleur en het eenvoudige ontwerp zorgen ervoor dat de tafel er stijlvol uitziet en past bij verschillende feestthema’s. Het materiaal van de tafel is stevig genoeg om drankjes en hapjes te plaatsen zonder zorgen over stabiliteit.

Goede punt(en)
  • Gemaakt van top materiaal
  • Gemaakt van duurzaam materiaal
  • Goede prijs kwaliteit verhouding
2

Infinity Goods 2x

foto van een Infinity Goods 2x
8.6Expert Score
Stevig, weersbestendig, inklapbaar, stijlvol, praktisch, ideaal feestmeubilair.

Ik heb onlangs de Infinity Goods 2x Stevige Statafel met 2x Zwarte Statafelrok aangeschaft en ik ben er zeer tevreden mee. Deze inklapbare partytafels zijn niet alleen robuust en weersbestendig, maar ook zeer handig in gebruik met hun afmetingen van 80cm x 110cm. De meegeleverde zwarte statafelrokken geven de tafels een chique uitstraling, waardoor ze perfect zijn voor feestjes en evenementen. Het inklapbare mechanisme maakt opbergen eenvoudig en ruimtebesparend.

Goede punt(en)
  • Lange levensduur
  • Goede kwaliteit
  • Gebruiksvriendelijk
3

Statafel Set van

foto van een Statafel Set van
8Expert Score
Stevig, praktisch, stijlvol, eenvoudige montage, perfect voor feesten.

De Statafel Set van 2 (Zwart, ø80×110 cm) is een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar stijlvolle en praktische statafels voor feesten, evenementen of een gezellige avond thuis. De zwarte kleur geeft de tafels een elegante uitstraling en past bij vrijwel elk interieur. Het in elkaar zetten van de statafels is gemakkelijk en snel, waardoor je binnen no-time een geslaagde bijeenkomst kunt organiseren.

Goede punt(en)
  • Zeer redelijke service aan de klant
  • Redelijke kwaliteit
  • Redelijk gebruiksvriendelijk
4

Keter Coolbar Partytafel

foto van een Keter Coolbar Partytafel
7.6Expert Score
Handig, stijlvol, multifunctioneel, koelbar, compact, duurzaam, gebruiksvriendelijk, lichtgewicht, onderhoudsvriendelijk, sfeerverhogend.

De Keter Coolbar Partytafel met afmetingen 49,5×49,5x57cm in antracietkleur is een veelzijdige en stijlvolle toevoeging aan elk feest of bijeenkomst. Deze multifunctionele tafel dient niet alleen als een chique bijzettafel, maar het geïntegreerde koelcompartiment zorgt ervoor dat drankjes heerlijk gekoeld blijven. Het gebruiksgemak wordt versterkt door het uitschuifsysteem waarmee je de coolbar eenvoudig kunt transformeren van een lage salontafel naar een bartafel.

Goede punt(en)
  • Redelijke service bij aankoop
  • Kwaliteit door keuze materiaal
  • Goede prijs kwaliteit verhouding
5

Partizzle 2x Luxe

foto van een Partizzle 2x Luxe
6.6Expert Score
Stijlvol, duurzaam, stretch, dikke kwaliteit, zwart.

Ik heb onlangs de Partizzle 2x Luxe Statafelrok (Ø80-85×110 cm) aangeschaft voor mijn feest en ik ben zeer tevreden over de kwaliteit en esthetiek van dit product. De extra dikke en sterke stretchstof zorgt ervoor dat deze statafelhoes perfect past op mijn partytafel en eenvoudig aan te brengen is, zonder dat ik me zorgen hoef te maken over scheuren of andere beschadigingen. De zwarte kleur geeft een chique en professionele uitstraling aan mijn evenement, en de onderhoudsvriendelijke stof is gemakkelijk schoon te maken en te wassen na gebruik.

Goede punt(en)
  • Leuk ontwerp
  • Gemaakt van matige kwaliteit materiaal
  • Gemakkelijk en gebruiksvriendelijk

 

      Beste review
      Logo
      Enable registration in settings - general
      Shopping cart