Longshirt kopen? De 5 beste review

Iets wat eigenlijk in geen enkele kledingkast mag ontbreken is het longshirt. Een longshirt is zoals de naam al doet vermoeden een longshirt wat je met alles kunt combineren. Het is dan een zeer goede basis voor elke outfit. Je kunt er met elke kledingstijl alle kanten mee op.

Een echte klassieker

Het longshirt is een echte klassieker in elke kledingkast. Met een longshirt kunnen twee verschillende soorten shirts bedoeld worden. Zo wordt een t-shirt met lange mouwen een longshirt genoemd, maar ook een shirt wat een stukje langer valt noemen we een longshirt.

Het longshirt heeft dan vaak ook een losse fit en valt over je kont heen. Dit geeft het shirt vaak een nonchalante look en zorg ervoor dat je hem echt in elke outfit kunt verwerken. Het is dan ook een basis shirt wat in elke kledingkast thuis hoort.

Verschillende soorten longshirts

Naast dat een longshirt een shirt met lange mouwen of gewoon een lang shirt kan zijn, zijn hier ook nog meer variaties op. De shirts kunnen allemaal verschillende pasvormen hebben. Zo kon een longshirt los vallen, juist oversized eruit zien, maar ook zien we steeds vaker een a-lijn model of een asymmetrisch longshirt.

Dit zorgt ervoor dat er nog meer variatie ontstaat en je met deze basic toch nog wat extra’s kan toevoegen aan je outfit. Zo zorg bijvoorbeeld een asymmetrisch model voor een wat speelser effect, maar kan hij nog steeds wel met elke outfit gedragen worden. Door deze verschillende soorten longshirt ’s kun je dus met een soort shirt erg veel kanten op. Het is dan ook niet zo gek dat het een basis is die in elke kledingstijl thuishoort.

Hoe kies je het juiste longshirt?

Wat voor jou het beste longshirt is, is afhankelijk van je lichaam en je stijl. Het is maar net hoe het longshirt valt en wat jou het beste staat. Wanneer je bijvoorbeeld mooie rondingen hebt, mag het longshirt best wel wat losser vallen of de juiste plekken accentueren.

Wanneer je juist behoefte hebt aan een goede basis die toch net wat spannender is, kun je bijvoorbeeld kiezen voor een longshirt die asymmetrisch is. Op deze manier kun je een goede basis in je kledingkast creëren met een longshirt en kun je er eindeloos veel goede outfits mee stijlen.



De 5 beste longshirt

1

Langarmshirt cotton

foto van een Langarmshirt cotton
9.2Expert Score
Comfortabel, katoen, zacht, veelzijdig, slijtvast, ademend, duurzaam, basisstuk.

Onlangs heb ik de Langarmshirt-cotton aangeschaft bij Bol. com en ik ben aangenaam verrast door het comfort en de kwaliteit die dit shirt biedt. Het is gemaakt van hoogwaardig katoen, waardoor het zowel zacht als ademend aanvoelt op mijn huid. De pasvorm is uitstekend, met lange mouwen die geschikt zijn voor zowel casual als formele gelegenheden. Het shirt is verkrijgbaar in diverse kleuren, wat mij de mogelijkheid gaf om een kleur te kiezen die perfect bij mijn stijl past.

Goede punt(en)
  • Hoge kwaliteit
  • Gaat relatief lang mee
  • Gebruiksvriendelijk
2

Megalight 140 Longshirt

foto van een Megalight 140 Longshirt
8.6Expert Score
Comfortabel, ademend, stretchy, stijlvol, lichtgewicht, sportief, geweldige pasvorm.

Ik heb onlangs de Megalight 140 Longshirt Dames in maat M en kleur zwart aangeschaft via Bol. com en ben aangenaam verrast door de kwaliteit en pasvorm van dit longshirt. Het materiaal voelt zacht en ademend, wat het dragen erg comfortabel maakt.

Goede punt(en)
  • Gaat lang mee
  • Gemaakt van het beste materiaal
  • Goede prijs kwaliteit verhouding
3

FLite Dames megalight

foto van een FLite Dames megalight
8.1Expert Score
Comfortabel, ademend, warm, stijlvol, veelzijdig, duurzaam, sneldrogend, stretch.

De F-Lite Dames Megalight 200 Longshirt (all-season) in maat S is een uitstekende keuze voor dames die op zoek zijn naar een comfortabel en stijlvol lang ondershirt voor alle seizoenen. Het shirt is gemaakt van hoogwaardige materialen die optimaal ademend en sneldrogend zijn, waardoor je tijdens al je activiteiten koel en fris blijft. Het slim-fit ontwerp en de vrouwelijke pasvorm zorgen voor een flatterend silhouet, terwijl de platte naden irritatie en wrijving voorkomen.

Goede punt(en)
  • Redelijke levensduur
  • Gemaakt van redelijk kwaliteit materiaal
  • Redelijk gebruiksvriendelijk
4

LongShirt cotton

foto van een LongShirt cotton
Expert Score
Awesome

Place here Description for your reviewbox

5

FLite MegaLight 140

foto van een FLite MegaLight 140
6.7Expert Score
Comfortabel, ademend, lichtgewicht, stijlvol, duurzaam.

Ik heb onlangs het F-Lite MegaLight 140 Longshirt Man Zwart – Maat XL aangeschaft via bol. com en ik ben zeer tevreden over dit product. Het materiaal is van hoge kwaliteit en voelt comfortabel en zacht aan op de huid, terwijl het tegelijkertijd zorgt voor een uitstekende vochtregulatie. Het shirt heeft een goede pasvorm en sluit nauw aan op het lichaam, waardoor het ideaal is voor outdoor- en sportactiviteiten. Bovendien zorgt de zwarte kleur ervoor dat het shirt gemakkelijk te combineren is met andere kledingstukken. Tot slot heb ik ook de snelle levering en het gemak van de aankoop via bol.

Goede punt(en)
  • Matige levensduur
  • Gemaakt van matig materiaal
  • Matige prijs kwaliteit verhouding

 

      Beste review
      Logo
      Enable registration in settings - general
      Shopping cart