Stortdouchekop kopen? De 5 beste review

Een stortdouchekop is heerlijk en zorgt voor een meer luxe gevoel in de badkamer. Ze worden dan ook steeds populairder en bijna iedereen heeft er wel een in zijn badkamer. Toch zijn er een paar punten waar je aan moet denken voordat je een stortdouchekop aangeschaft.

Wat is een goede stortdouchekop?

Een goede stortdouchekop zal je de ervaring geven dat je onder een zachte regenbui staat. Hij creëert een brede straal waar je onder kunt staan en ook is de druk vaak wat harder dan een standaard kleine douchekop.

Je wordt dus echt omringd door het warme water onder de douche. Je zult het tijdens het douchen onder een stortdouchekop niet snel koud krijgen. Dit zorgt ervoor dat je je beter kan ontspannen en echt even een luxe gevoel hebt tijdens het douchen.

Verschillende mogelijkheden

Er zijn qua stortdouchekoppen erg veel mogelijkheden. Los van de verschillende soorten aansluitingen, zijn er ook veel verschillende groottes. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een douchekop van 25 cm, maar ze zijn er ook van 36 cm of meer. Ook zijn ze te verkrijgen in ronde vorm, maar ook in het vierkant.

Daarnaast zijn er ook stortdouchekoppen die je kunt instellen. Door bijvoorbeeld aan de douchekop te draaien kun je de waterstraal harder of zachter zetten. Zo kun je altijd de douchekop zo afstellen wat jij het fijnste vindt. Dit zorgt ervoor dat je echt even kunt ontspannen onder de douche.

Waar moet je op letten bij het kopen van een stortregendouche?

Een stortregendouche is er dus in verschillende formaten. Als eerst is het dan ook belangrijk om te kijken of het formaat dat je wilt wel in je douche past. Als je een relatief kleine badkamer hebt, is een grote douchekop van 36 cm misschien niet de beste keuze voor jouw douche.

Daarnaast moet de stortregendouche natuurlijk wel de juiste aansluiting hebben om hem te kunnen installeren. Houdt hiermee ook rekening dat hij goed moet kunnen werken met de thermostaatkraan. Als laatste moet je natuurlijk ook de extra opties overwegen. Heb je genoeg aan een gewone stortregendouche of wil je verschillende settings die je kunt instellen? Ook hier zit een groot verschil bij. Als je niet lang onder de douche staat is een normale stortregendouche al genoeg, maar een massagestraal erbij kiezen is natuurlijk ook een erg fijne optie.

De 5 beste stortdouchekop

1

OCEANIC Douchekolom Thermostatische

foto van een OCEANIC Douchekolom Thermostatische
9.2Expert Score
Stijlvol, duurzaam, goede waterdruk, thermostaat, eenvoudige installatie.

De Oceanic Douchekolom met thermostatische mengkraan en rechthoekige hoge kop (30×20 cm) in mat zwart is een stijlvolle en kwalitatief hoogwaardige toevoeging aan elke badkamer. Met zijn strakke design en moderne uitstraling, past het perfect bij de huidige badkamertrends. Dankzij de thermostatische mengkraan is de watertemperatuur eenvoudig en nauwkeurig in te stellen, wat zorgt voor een comfortabele en veilige douche-ervaring.

Goede punt(en)
  • Gemaakt van top materiaal
  • Gemaakt van duurzaam materiaal
  • Gebruiksvriendelijk
2

Douchekraan Set Doucheset

foto van een Douchekraan Set Doucheset
8.4Expert Score
Stijlvol, veelzijdig, makkelijke installatie, kwaliteit, badkamerupgrade, strak design.

De Douchekraan Set met Mat Zwarte Hoofddouche en Handdouche, inclusief Badkamer Plank en Vierkante Regendouche voor Badkamer met 4 Koppen, is een stijlvolle en praktische toevoeging aan uw badkamer. De mat zwarte afwerking zorgt voor een moderne en strakke uitstraling, terwijl de vierkante regendouche een luxueus gevoel geeft tijdens het douchen. De bijgeleverde handdouche is zeer handig voor een snelle douchebeurt of voor het reinigen van uw badkamer. Het geïntegreerde badkamerplankje biedt extra opbergruimte voor uw douchebenodigdheden, waardoor uw badkamer georganiseerd blijft.

Goede punt(en)
  • Lange levensduur
  • Kwaliteit door keuze materiaal
  • Gebruiksvriendelijk
3

OCEANIC Douchekolom Thermostatische

foto van een OCEANIC Douchekolom Thermostatische
8Expert Score
Moderne douchekolom, thermostaat, vierkante kop, hoge kwaliteit, chroom.

De OCEANIC Douchekolom met thermostatische mengkraan en 30×30 cm vierkante hoge kop in chroom is een stijlvolle en luxueuze aanvulling op elke moderne badkamer. De vierkante hoofddouche levert een krachtige en gelijkmatige waterstroom, waardoor het douchen aangenaam en verfrissend aanvoelt. De thermostatische mengkraan zorgt ervoor dat de gewenste watertemperatuur snel en nauwkeurig bereikt wordt, zonder onaangename temperatuurschommelingen.

Goede punt(en)
  • Redelijke levensduur
  • Redelijke kwaliteit door keuze materiaal
  • Gemakkelijk en gebruiksvriendelijk
4

Regendouche Regendouche set

foto van een Regendouche Regendouche set
7.7Expert Score
Luxe, stijlvolle zwarte regendouche; digitaal, thermostaat, handdouche.

Deze stijlvolle regendouche set, in een prachtige mat zwarte afwerking, zorgt voor een luxueuze en ontspannen douche-ervaring. De 30x30cm vierkante kop is perfect voor een volledige dekking, terwijl de digitale scherm en thermostaatkraan zorgen voor eenvoudige temperatuurcontrole en instellingen.

Goede punt(en)
  • Een van de populairste op de markt
  • Redelijk van kwaliteit
  • Gewicht
5

Regendouche Regendouche set

foto van een Regendouche Regendouche set
7Expert Score
Luxe, stijlvol, gebruiksvriendelijk, efficiënte thermostaat, kwaliteit.

Deze matzwarte regendouche-set met digitaal scherm en thermostaatkraan werd snel geleverd en overtrof mijn verwachtingen qua kwaliteit en design. Met de 30×30 cm vierkante douchekop ervaart u een luxueuze douche-ervaring, terwijl de bijbehorende handdouche praktisch en handig is. De inbouw en installatie waren eenvoudig te doen, zelfs voor iemand met beperkte ervaring zoals ik.

Goede punt(en)
  • Gemaakt van matig duurzaam materiaal
  • Matige kwaliteit door keuze materiaal
  • Matige prijs kwaliteit verhouding

Voor meer informatie over andere interessante producten, kunt u ook onze blogs over de suikermeter, telefoontafeltje en de tennispet bekijken.

      Beste review
      Logo
      Enable registration in settings - general
      Shopping cart