De 5 beste voetlampen van 2022

Zou je graag een mooie voetlamp aan willen schaffen voor in je woonkamer, maar weet je niet goed welke het beste bij je woning past? Er zijn verschillende punten waar je rekening mee kunt houden of naar kunt kijken om te bepalen welke lamp het beste in jouw woonkamer past, en wij vertellen je welke punten dat zijn.

Kijk naar de andere verlichting

Je wilt natuurlijk dat alles in je woonkamer bij elkaar past. Wil je een nieuwe voetlamp aanschaffen, dan doe je er goed aan eerst te kijken naar de rest van je verlichting. Heb jij bijvoorbeeld allemaal RVS lampen in je woonkamer, dan doe je er goed aan ook een RVS staande lamp aan te schaffen. Zorg ervoor dat de lampen een geheel vormen. Is dit niet het geval, dan zal het al snel rommelig ogen, en dat is uiteraard niet wat je wilt.

De voetlamp moet passen bij je meubels

Ben je net verhuisd en heb je daardoor nog helemaal geen verlichting, dan kan het lastig zijn te bepalen wat je dan precies wilt. In dat geval is het belangrijk te kijken naar je meubels. Heb jij een strak en modern interieur? Dan doe je er goed aan moderne verlichting aan te schaffen. Kijk ook goed naar de kleurstellingen die je in je meubels terug laat komen. Heb jij vooral neutrale kleuren in je woning met natuurlijke accenten? Dan zou je ervoor kunnen kiezen lampen aan te schaffen met een houtlook, witte of beige kleuraccenten of iets met bamboe. Of ben je op zoek naar een gatentang?

Let er daarnaast ook goed op of je wel voldoende ruimte hebt voor de voetlamp die je aan wilt schaffen. Een mooie booglamp bijvoorbeeld, staat erg mooi boven de salontafel, maar dan moet er wel voldoende ruimte achter de bank zijn om hem neer te kunnen zetten.

Aparte staande lampen

Een voetlamp is bij uitstek geschikt als echte eyecatcher, en dus zou je ook heel goed een aparte lamp aan kunnen schaffen. Een voetlamp met een mooie aparte kooi er omheen, of eentje met drie poten bijvoorbeeld. Er zijn ontzettend veel lampen verkrijgbaar, van simpele lampen met een kap, tot kasten waar de lamp in verwerkt zit, maar ook lampen in de vorm van een palmboom bijvoorbeeld. Wanneer je de voetlamp als eyecatcher wilt gebruiken is het belangrijk dat je durft te experimenteren, maar hierbij wel rekening houdt met de kleuren in je woonkamer.

Voetlamp

Je bent dus op zoek naar een Voetlamp, maar weet niet wat je nodig hebt. Heel gemakkelijk te begrijpen. In dit bericht wordt uitgelegd wat het Voetlamp is en welk Voetlamp het beste bij jou past. Om dit te doen, moet u zorgvuldig alle sterke en zwakke punten van het product overwegen.

Het product Voetlamp kan ervoor zorgen dat je projectje gaat lukken. Er zijn diverse mogelijkheden als het gaat om je voorkeur en dit kan het moeilijk maken. Een Voetlamp wordt gebruikt door consumenten en ook soms door bedrijven. Dit bericht helpt zowel bedrijven als consumenten met de voorkeur.

Wat is een Voetlamp?

Een Voetlamp is een product. Dit product wordt door verschillende verkopers verkocht. Doordat het product door verschillende verkopers wordt verkocht is het belangrijk dat je een goede voorkeur maakt. Deze voorkeur kan gebasseerd worden op verschillende criteria maar door ons onderzoek en dit bericht kan je een voorkeur maken.

Onze keuze naar de beste Voetlamp is gebasseerd op diverse factoren. Als voorbeeld kijken wij enorm naar de kwaliteit, materiaal, levensduur en gerbuiksvriendelijkheid van de producten. Deze verschillende criteria zijn belangrijk bij het bepalen van onze voorkeur.

De producten die we hebben geselecteerd hebben een hoge kwaliteit. Dit is een van de verschillende factoren waarop wij hebben gekozen.

De belangrijkste factoren waarop wij hebben gekozen

Licht

Een van de 3 categorieën waarop we hebben geselecteerd is Licht. Deze categorie is heel belangrijk bij het selecteren omdat het je keuze makkelijker maakt.

Design

De tweede categorie die we hebben uitgekozen is Design. Deze categorie is belangrijk voor je voorkeur. Verschillende verkopers preseteren anders in deze categorie.

Gebruiksvriendelijkheid

De derde en laatste categorie waar we hebben op uitgekozen is Gebruiksvriendelijkheid. Bij Gebruiksvriendelijkheid is het goed om precies te weten hoe belangrijk dit is.

De beste 5 Voetlamp

1

Tafellamp

9.5Expert Score
Best geteste Voetlamp

Productafmetingen: L. 11 x l. 11 x H. 11 cm Kabellengte: 120 cm Basismateriaal: Steengoed (keramiek) Materiaal lamphouder: Polypropyleen Stroomvoorziening Lamp inbegrepen

Goede punt(en)
 • Hoogste kwaliteit
 • Top service bij aankoop
 • Enorm gebruiksvriendelijk
2

BRILLIANT lamp

foto van een BRILLIANT lamp
9Expert Score
Hoge kwaliteit Voetlamp

Gemaakt voor een sokkel in de tuin, straalt de Venlo vloerlamp net zo goed op opritten en terrassen. Met een hoogte van 0,5 m is hij schattig om naar te kijken en doet hij toch zijn werk. Er zijn geen lampen bij de levering inbegrepen.

Goede punt(en)
 • Gemaakt van goed duurzaam materiaal
 • Gemaakt van goede kwaliteit materiaal
 • Snelle levering
3

Light Gallery

foto van een Light Gallery
8.1Expert Score
Derde beste Voetlamp uit de test

Wilma Voetlamp Grijs van Light Gallery geschikt als . Light Gallery

Goede punt(en)
 • Zeer redelijke service aan de klant
 • Redelijke kwaliteit
 • Redelijk snelle levering
4

Living Lampvoet Liva

foto van een Living Lampvoet Liva
7Expert Score
Middelmatige kwaliteit Voetlamp

De Liva lampvoet heeft een minimalistisch, maar strak design. Deze eigentijdse lampvoet past goed in verschillende interieurstijlen. De grote cirkel zorgt ervoor dat je een echt statement maakt in je huiskamer.

Goede punt(en)
 • Redelijke service bij aankoop
 • Redelijk van kwaliteit
 • Gewicht
5

Steinhauer Brass lampenvoet

foto van een Steinhauer Brass lampenvoet
6Expert Score
Vijfde beste Voetlamp uit de test

Steinhauer Brass lampenvoet – vaaslamp – 35 cm hoog

Goede punt(en)
 • Gemaakt van matig duurzaam materiaal
 • Gemaakt van matige kwaliteit materiaal
 • Matige prijs kwaliteit verhouding

   Beste review
   Logo
   Enable registration in settings - general
   Shopping cart