Deurhaakjes kopen? De 5 beste review

Het kan om meerdere redenen handig zijn om haakjes aan je deur te hebben. Zo kun je deurhaakjes kopen die je zowel binnen als buiten kunt gebruiken. Het voordeel hiervan is dat je niet in de deur hoeft te boren en ze bijvoorbeeld ook maar tijdelijk op kunt hangen.

Wat zijn een deurhaakjes?

Er zijn veel verschillende soorten deurhaakjes. Vaak zijn dit haakjes die je op de deur plakt of bevestigd met een schroef in de deur. Dit kan ervoor zorgen dat je de deur beschadigt of dat de deur niet meer goed dicht gaat.

De oplossing hiervoor is losse deurhaken. Voor deze losse deurhaakjes hoef je niet te boren of de plakken, maar deze kun je gewoon over de rand van de deur heen hangen. Op deze manier beschadig je je deur niet en hangen ze er ook niet permanent.

Waarom een deurhaak plaatsen?

Er zijn verschillende redenen waarom je een deurhaakje nodig zou hebben. Zo kan het binnen erg handig zijn om bijvoorbeeld extra haken aan je deur te hangen om bijvoorbeeld een jas op te hangen. Ook in de badkamer zijn ze erg handig om bijvoorbeeld je handdoeken op te hangen.

Omdat je ze over de rand van de deur hangt, zodat de deur nog steeds goed kan sluiten. Dit zorgt ervoor dat je ze ook veilig kunt gebruiken voor je buitendeur. Door een haak aan je buiten door te hangen heb je een mooie plek om bijvoorbeeld met kerst een krans op te hangen. Na de kerst kun je de haken weer makkelijk van de deur afhalen en opbergen tot volgend jaar.

Waar moet je op letten als je een deurhaak gaat kopen

Bij het kopen van een deurhaak zal het je meteen opvallen dat bijna alle haken op elkaar lijken. Over het algemeen zijn ze allemaal gemaakt van roestvrij staal, wat hem ideaal maakt voor gebruik In de badkamer of buiten. Ook hebben ze vaak anti krasviltjes, zodat je deur niet beschadigd raakt.

Daarnaast moet je natuurlijk opletten dat ze de juiste breedte zijn. Niet elke deur heeft dezelfde breedte. Het zou zonde zijn als de deurhaak niet breed genoeg is en je hem dus niet op kan hangen. Andersom kan het ook vervelend zijn wanneer de haak juist te breed is en niet strak tegen de deur aan hangt.

De 5 beste deurhaakjes

1

Minismus Deurhaak RVS

foto van een Minismus Deurhaak RVS
9.1Expert Score
Stevig, handig, geen schroeven, veelzijdig, RVS, 4 stuks, praktisch.

De Minismus Deurhaak RVS Set van 4 stuks biedt een perfecte oplossing voor het ophangen van items, zonder gedoe met schroeven. Het roestvrijstalen ontwerp is niet alleen stijlvol en elegant, maar ook zeer duurzaam en bestand tegen vocht. Deze set is ideaal voor zowel de badkamer als de keuken, waar het helpt om ruimte te besparen en orde te scheppen. Elke haak is eenvoudig aan de bovenkant van een deur te bevestigen, waardoor het plaatsen van jassen, handdoeken of keukengerei een fluitje van een cent wordt. In mijn ervaring, houden deze deurhaken goed stand, zelfs bij zwaardere lasten, en laten geen krassen of sporen achter op de deur. Deze Multifunctionele Minismus deurhaken zijn een zeer aan te bevelen aankoop voor iedereen die extra ophangmogelijkheden wil creëren zonder boren of schroeven. .

Goede punt(en)
  • Hoge kwaliteit
  • Lange levensduur
  • Enorm gebruiksvriendelijk
2

lange deur spiegel

foto van een lange deur spiegel
8.7Expert Score
Stijlvolle, handige hangende deurspiegel, goede kwaliteit, zwart frame.

De Lange Deur Spiegel is een fantastische aanwinst voor elke ruimte in huis. Deze hangende deurspiegel met een stijlvol zwart frame is erg praktisch, mede dankzij de bijgeleverde deurhaak, waardoor het monteren een fluitje van een cent is. Het formaat van de spiegel zorgt ervoor dat je jezelf gemakkelijk van top tot teen kunt bekijken, wat vooral handig is bij het passen van kleding of het bijwerken van je make-up. De kwaliteit van de spiegel is uitstekend, met een helder en nauwkeurig beeld. Bovendien geeft het strakke design een moderne uitstraling aan het interieur. Kortom, deze lange deurspiegel biedt een perfecte mix van functionaliteit en stijl voor een betaalbare prijs. Zeer tevreden met mijn aankoop. .

Goede punt(en)
  • Gemaakt van goed duurzaam materiaal
  • Goede kwaliteit
  • Zeker gebruiksvriendelijk
3

12 x Zelfklevende

foto van een 12 x Zelfklevende
8.1Expert Score
Stevig, zelfklevend, RVS, veelzijdig, ruimtebesparend, stijlvol, gebruiksgemak.

Ik heb onlangs de 12 stuks zelfklevende RVS ophanghaken van Bol. com aangeschaft en ik ben er zeer tevreden mee. Ze zijn multifunctioneel en ideaal voor het ophangen van tassen, jassen, keuken- en badkameraccessoires. De installatie is zeer eenvoudig dankzij de zelfklevende achterkant en ze blijven stevig op de muur zitten zonder boren of schroeven. De ovale vorm en het stijlvolle RVS-design zorgen ervoor dat ze een mooie aanvulling zijn voor elk interieur, terwijl ze toch praktisch en ruimtebesparend zijn. Kortom, de RVS ophanghaken zijn een must-have voor ieder huishouden en bieden een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. .

Goede punt(en)
  • Redelijke levensduur
  • Gemaakt van redelijk kwaliteit materiaal
  • Redelijke prijs kwaliteit verhouding
4

TOJ RVS Deurhaken

foto van een TOJ RVS Deurhaken
7.6Expert Score
Duurzaam, stijlvol, sterk, ruimtebesparend, gemakkelijk te installeren.

Ik heb onlangs de TOJ RVS Deurhaken Set van 8 stuks aangeschaft, en ik ben er zeer tevreden mee. Deze mat zwarte deurhaken passen perfect op mijn keukenkastjes en deuren, en zijn uitermate geschikt voor het ophangen van handdoeken, kleding en andere accessoires. De haken hebben een belastbaarheid van 5KG, wat betekent dat ze stevig genoeg zijn om zwaardere items te dragen. Het RVS materiaal geeft de haken een moderne uitstraling en zorgt ervoor dat ze lang meegaan.

Goede punt(en)
  • Een van de populairste op de markt
  • Kwaliteit door keuze materiaal
  • Goede prijs kwaliteit verhouding
5

12 x Zelfklevende

foto van een 12 x Zelfklevende
6.4Expert Score
Sterk, veelzijdig, gemakkelijk, stijlvol, zelfklevend.

Ik heb onlangs de 12 zelfklevende RVS ophanghaken van Bol. com gekocht en ben zeer tevreden met mijn aankoop. Deze veelzijdige haakjes zijn perfect voor het ophangen van tassen, jassen, handdoeken en meer. Ze zijn eenvoudig te installeren dankzij hun zelfklevende achterkant, waardoor ze geschikt zijn voor verschillende oppervlakken in de keuken, badkamer en overige ruimtes. De RVS-afwerking zorgt voor een moderne en stijlvolle uitstraling. Daarnaast zijn ze vierkant van vorm wat net even iets anders is dan de gebruikelijke ronde haakjes. De haken zijn sterk en duurzaam, waardoor ze een lange levensduur hebben. Kortom, deze ophanghaken zijn een geweldige toevoeging voor elk huishouden en zorgen voor een functionele en georganiseerde leefomgeving. .

Goede punt(en)
  • Leuk ontwerp
  • Voordelige prijs
  • Gemakkelijk en gebruiksvriendelijk

 

      Beste review
      Logo
      Enable registration in settings - general
      Shopping cart