Hakmachine kopen? De 5 beste review

Als je graag in de keuken staat kan een hakmachine je veel tijd schelen tijdens het koken. Dankzij dit apparaat hoef je namelijk niet meer zelf al je groenten te snijden. Ook kun je sommige soorten gebruiken voor nog veel meer andere taken in de keuken.

Wat is een hakmachine?

Een hakmachine is een apparaat met een snijmes onderin. Je kunt hierbij je groenten in de machine doen, hem aanzetten en hij zal al de groenten voor je fijnhakken. Zo hoef je zelf niet meer al je groenten te snijden en zal het koken veel makkelijker worden.

Daarnaast zijn er ook verschillende hakmachines die je kunt gebruiken voor het fijnsnijden van bijvoorbeeld vlees. Zo kun je je eigen gehakt maken. Mocht je echt een krachtige hakmachine hebben, zo kan hij zelfs noten, kruiden en ijs kunnen hakken. Zo kan een hakmachine je erg veel tijd schelen.

Verschillende soorten hakmachines

Voeg dit toe aan de alinea: Voor meer specifieke outdoor benodigdheden, kunt u onze blogposts lezen over de beste handdoekklemmen, de beste hengelhouders en de beste hondenkooien.

In beide gevallen werken ze op dezelfde manier. Het is een glazen of kunststof schaal waar een molen van mesjes in zit, dit zijn vaak 3 mesjes die je onderin vastklikt. Door hem te bewegen gaat het middenstuk waar het mesje aan vastzit draaien en zullen je ingrediënten gehakt worden. Dit kost jezelf een stuk minder moeite dan alles snijden met een mes.

Waar moet je op letten als je een hakmachine gaat kopen?

Allereerst is het formaat van de hakmachine het belangrijkste. Zo zal een kleine handmatige hakmachine een kleinere inhoud hebben dan een elektrische. Dit is ook maar net waar je natuurlijk ruimte voor hebt in je keuken. Sommige soorten zijn heel uitgebreid en hebben meerdere opzetstukken of extra messen. Daarnaast kunnen ze ook verschillende opties hebben zoals bijvoorbeeld een pulse optie.

Ook hoe je hem bedient is natuurlijk van belang. Een elektrische werkt dan wel veel sneller, maar is vaak ook een stukje prijziger. Wanneer je hem niet vaak gebruikt is dit zonde. Kijk daarnaast ook goed of alle onderdelen uit elkaar te halen zijn en in de vaatwasser kunnen. Dit zal je veel gedoe schelen met het schoonmaken ervan.

De 5 beste hakmachine

1

Bosch Staafmixer ErgoMixx

foto van een Bosch Staafmixer ErgoMixx
9.4Expert Score
Krachtig, gebruiksvriendelijk, veelzijdig, ergonomisch, efficiënt, duurzaam, compact, snel, betrouwbaar, kwaliteit.

De Bosch Staafmixer ErgoMixx 600 Watt met hakmolen is een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een krachtige en veelzijdige keukenhulp. Met zijn 600 Watt motor maakt deze staafmixer zelfs de meest uitdagende mix- en pureerwerkzaamheden een fluitje van een cent. De extra bijgeleverde hakmolen maakt het nog eenvoudiger om te hakken, snijden of malen voor heerlijke gerechten, zoals pesto of salsa. Het ergonomische ontwerp zorgt voor comfortabel gebruik, zelfs bij langdurige mix- en hakklussen. Over het onderhoud hoef je je geen zorgen te maken, want alle losse onderdelen zijn vaatwasserbestendig.

Goede punt(en)
  • Gemaakt van top materiaal
  • Lange levensduur
  • Zeer gebruiksvriendelijk
2

Safecourt Kitchen 6delige

foto van een Safecourt Kitchen 6delige
8.9Expert Score
Krachtig, veelzijdig, 20 snelheden, melkopschuimer, gebruiksgemak, kwaliteitsmateriaal, complete set.

Ik heb onlangs de Safecourt Kitchen 6-delige Staafmixer Set met 1000 Watt vermogen aangeschaft en ik ben zeer tevreden over dit product. De set bevat naast de staafmixer ook een hakmolen, een melkopschuimer en een maatbeker, wat het een zeer veelzijdig hulpmiddel maakt in de keuken. Met 20 snelheden kan ik eenvoudig de juiste snelheid selecteren voor elke klus, en de krachtige motor maakt het gemakkelijk om door zelfs de dikste ingrediënten te mengen. Het ergonomische ontwerp van de staafmixer en de eenvoudige bediening zorgen ervoor dat ik het apparaat comfortabel en zonder problemen kan gebruiken. Ook ben ik erg blij met de bijgeleverde melkopschuimer; een leuke bonus voor het maken van heerlijke cappuccino’s.

Goede punt(en)
  • Gaat lang mee
  • Kwaliteit door keuze materiaal
  • Goede prijs kwaliteit verhouding
3

KitchenBrothers Staafmixer Set

foto van een KitchenBrothers Staafmixer Set
8.2Expert Score
Krachtig, veelzijdig, duurzaam, makkelijk schoonmaken, goede prijs-kwaliteit.

De KitchenBrothers Staafmixer Set is een fantastische 4-in-1 keukentool die mijn kookervaring aanzienlijk heeft verbeterd. Met zijn krachtige 800W motor, is deze staafmixer zeer efficiënt en tijdbesparend als het gaat om het mixen, hakken en pureren van ingrediënten. De RVS-constructie zorgt voor duurzaamheid en de 600ml capaciteit is zeer geschikt voor dagelijks gebruik. Bovendien is het gemakkelijk te reinigen, waardoor het onderhoud een fluitje van een cent wordt.

Goede punt(en)
  • Gaat redelijk lang mee
  • Redelijke kwaliteit
  • Redelijk gebruiksvriendelijk
4

Tomado TSB3501B Staafmixer

foto van een Tomado TSB3501B Staafmixer
7.3Expert Score
Krachtig, veelzijdig, gebruiksvriendelijk, compact, duurzaam, 2 snelheden, hakmolen, garde, staafmixer.

De Tomado TSB3501B Staafmixer Set is een veelzijdige keukenhulp die de taken van hakken, mengen en kloppen moeiteloos aankan. Met de krachtige 350W motor en 2 snelheidsopties, biedt het apparaat handige functionaliteit en flexibiliteit bij het bereiden van verschillende gerechten. De set bevat zowel een hakmolen als een garde, waardoor het veelzijdig inzetbaar is in de keuken.

Goede punt(en)
  • Populair product
  • Materiaal is sterk
  • Snelle levering
5

Kitchenwell 5in1 Staafmixer

foto van een Kitchenwell 5in1 Staafmixer
7Expert Score
Krachtig, veelzijdig, gebruiksvriendelijk, duurzaam, stijlvol.

Ik heb onlangs de Kitchenwell 5-in-1 Staafmixer Set aangeschaft en ik ben erg onder de indruk van de veelzijdigheid en kracht van dit apparaat. Met zijn krachtige 1200W motor en 21 snelheden is het zeer geschikt voor allerlei kooktaken. De set wordt geleverd met een hakmolen, maatbeker, melkopschuimer en een roestvrijstalen staafmixer, wat zorgt voor een fantastische waarde voor de prijs.

Goede punt(en)
  • Redelijk design
  • Gemaakt van matig materiaal
  • Snelle levering

 

      Beste review
      Logo
      Enable registration in settings - general
      Shopping cart