Haartondeuse kopen? De 5 beste review

Wanneer jij een kort kapsel hebt of vaak jouw baard of snor wilt bijwerken thuis, is het hebben van een goede haartondeuse wel zo handig. Er zijn veel soorten waar je uit kunt kiezen. Niet elke haartondeuse zul je even makkelijk in gebruik vinden en een goede vergelijking maken is dan ook belangrijk.

Waarom een haartondeuse?

Met een haartondeuse kun jij je haar kort knippen. Het is een apparaatje met mesjes erin waar je een kammetje op bevestigt. Door met dit kammetje door het haar heen te gaan zullen de messen het haar knippen. De mesjes kun je instellen op verschillende lengtes, waardoor het knippen van het haar nog makkelijker is. Tijdens het knippen kan het prettig zijn om een handdoek bij de hand te hebben, ontdek op onze blog de beste handdoekklemmen.

Vaak denken mensen dat een tondeuse en een trimmer hetzelfde is. Dit is niet zo. Een tondeuse gebruik je vooral voor het grotere werk en een trimmer gebruik je weer voor het aanbrengen van details en de randjes bijwerken.

Verschillende soorten haartondeuses

Er zijn veel verschillende soorten haartondeuses waar je uit kunt kiezen. Zo kunnen ze verschillen in formaat, gewicht en of hij draadloos is of met een snoer. Dit bepaalt ook of hij makkelijk mee te nemen is of vooral voor thuisgebruik. Het verschil in prijs zul je hier ook duidelijk in kunnen zien.

Ook kan er verschil in zitten hoe je hem in kunt stellen. Zo zijn er verschillende beschikbare kniplengte per apparaat. Er zijn verschillende opzetkammen die meegeleverd worden, waardoor je hem voor verschillende lengtes kan gebruiken. Ook zijn er tondeuses die je zowel voor je hoofd als voor je baard een snor kan gebruiken. Dit heeft bijvoorbeeld ook weer een speciale opzetkam voor je baard.

Waar moet je op letten als je een haartondeuse gaat kopen?

Als je op zoek gaat naar een haartondeuse zal het opvallen hoeveel keuze er is. De prijzen liggen erg ver uit elkaar, wat ervoor zorgt dat er voor iedereen wel een betaalbare tondeuse is. Als eerste is het belangrijk om te kijken in welke lengtes je hem kunt instellen. Bedenk dan ook goed wat je er precies mee wil doen.

Hierbij hou je ook rekening met het formaat en hoe zwaar hij is. Met een kleiner en lichter apparaat kun je beter precisiewerk doen. Verder is het ook fijn als hij makkelijk te reinigen is. Soms moeten de mesjes worden vervangen of moeten wij regelmatig ingesmeerd worden om hem scherp te houden.

De 5 beste haartondeuse

1

Professionele Draadloze Tondeuse

foto van een Professionele Draadloze Tondeuse
9.4Expert Score
Krachtig, draadloos, precisie, ergonomisch, veelzijdig, duurzaam, eenvoudig, oplaadbaar, compleet. Uitstekende keuze!

Ik heb onlangs de Professionele Draadloze Tondeuse van Bol. com aangeschaft en ik moet zeggen dat ik aangenaam verrast ben door de kwaliteit van dit product. De tondeuse is eenvoudig in gebruik, ligt goed in de hand en is ergonomisch ontworpen. De draadloze functie maakt het knippen van mijn haar een stuk makkelijker en de verschillende opzetstukken zorgen voor flexibiliteit bij het aanpassen van mijn kapsel.

Goede punt(en)
 • Hoge kwaliteit
 • Gaat relatief lang mee
 • Gebruiksvriendelijk
2

Professionele Draadloze 4in1

foto van een Professionele Draadloze 4in1
8.7Expert Score
Krachtig, veelzijdig, draadloos, goede accuduur, gebruiksgemak, kwalitatief.

De Professionele Draadloze 4-in-1 Tondeuse is een veelzijdig en handig hulpmiddel voor zowel professionele kappers als mensen die thuis graag hun haar verzorgen. Wat me meteen opviel, is de krachtige motor en de hoge kwaliteit van de messen, waardoor het apparaat soepel en snel door zowel hoofdhaar als baardhaar gaat. De draadloze functie zorgt voor extra gebruiksgemak en het meegeleverde kappersset maakt het mogelijk om verschillende haar- en baardstijlen te creëren.

Goede punt(en)
 • Redelijke service
 • Kwaliteit door keuze materiaal
 • Gemakkelijk en gebruiksvriendelijk
3

Professionele Draadloze Tblade

foto van een Professionele Draadloze Tblade
7.8Expert Score
Krachtig, draadloos, nauwkeurig; ideaal voor kappers en thuisgebruik.

Deze veelzijdige tondeuse maakt het trimmen en stijlen van mijn baard en hoofdhaar een fluitje van een cent. Het draadloze ontwerp zorgt voor maximale bewegingsvrijheid en de T-blade zorgt voor nauwkeurige sneden. De batterijduur is indrukwekkend, en de verschillende opzetkammen geven me de flexibiliteit om verschillende haarlengtes te bereiken.

Goede punt(en)
 • Redelijke levensduur
 • Redelijke kwaliteit door keuze materiaal
 • Gebruiksvriendelijk
4

Professionele Draadloze Tondeuse

foto van een Professionele Draadloze Tondeuse
7.3Expert Score
Krachtig, draadloos, nauwkeurig, veelzijdig, gebruiksvriendelijk, duurzaam, stijlvol, betaalbaar, compact, oplaadbaar.

Ik heb onlangs de Professionele Draadloze Tondeuse aangeschaft op Bol. com en ben erg tevreden met mijn aankoop. Deze tondeuse is veelzijdig en geschikt voor zowel hoofdhaar als baardtrimmen. De draadloze functie zorgt voor gemak en flexibiliteit tijdens het gebruik. Ik merkte op dat de kwaliteit van de messen echt professioneel is, wat resulteert in een gelijkmatige en soepele knipbeurt. Bovendien heeft de tondeuse een uitstekende batterijduur en een aantrekkelijk design.

Goede punt(en)
 • Gaat goed mee
 • Materiaal is sterk
 • Goede prijs kwaliteit verhouding
5

Trendwares Tondeuse voor

foto van een Trendwares Tondeuse voor
6.7Expert Score
Efficiënt, veelzijdig, gebruiksvriendelijk, draadloos, duurzaam.

De Trendwares Tondeuse voor Mannen (T-287) is een veelzijdige en betrouwbare haartrimmer die zowel voor het hoofd als voor de baard kan worden gebruikt. Het draadloze design zorgt voor gemakkelijke mobiliteit tijdens het gebruik, terwijl de vijf meegeleverde opzetstukken de mogelijkheid bieden om diverse haarlengtes te bereiken. De trimmer heeft een prettige grip en is eenvoudig in gebruik, waardoor het perfect is voor zowel beginners als professionals.

Goede punt(en)
 • Matige levensduur
 • Voordelige prijs
 • Matige prijs kwaliteit verhouding

 

   Beste review
   Logo
   Enable registration in settings - general
   Shopping cart