Handdoekklem kopen? De 5 beste review

We gebruiken handdoeken op veel verschillende manieren. Zo kun je ze gebruiken om je handen af te drogen, je af te drogen nadat je gedoucht hebt, maar ook als je naar het strand of zwembad gaat neem je een handdoek mee. Het enige vervelende daarvan is dat ze soms niet goed op het ligbedje blijven liggen. Een handdoekklem is hier de oplossing voor.

Wat is een handdoekklem?

Een handdoekklem is een handige klem die je mee kunt nemen naar dat strand om je strandlaken of handdoek vast te maken. Het is erg vervelend als je handdoek telkens weg waait door de wind of omslaat en je hele handdoek daardoor onder het zand komt te zitten.

Gelukkig zijn hier speciale handdoekklemmen voor. Met deze klemmen kun je je handdoek vastmaken aan het ligbedje of goed vastzetten in het zand. Mocht je na het zonnen je haar willen trimmen, neem dan een kijkje op onze blog over haartondeuses. Op deze manier zal je handdoek niet meer opwaaien en blijft jouw handdoek vrij van zand.

Verschillende soorten handdoekklemmen

Er zijn verschillende soorten handdoekklemmen waar je uit kunt kiezen. Welke handdoekklem jij het handigst vindt is maar net waar je handdoek gaat neerleggen. Wanneer je bijvoorbeeld je handdoek op een ligbedje wilt bevestigen, kun je de handdoekklemmen gebruiken die op grote wasknijpers lijken. Zo kun je je handdoek aan de randjes vastmaken, waardoor hij niet meer zal afglijden of wegwaaien.

Ook zijn er aparte klemmen met een pin eraan. Deze klem je vast aan de hoekjes van je handdoek, waarna je de pin In het zand kunt steken. De pin zal ervoor zorgen dat de handdoek op zijn plek blijft liggen en hij niet meer op kan waaien. Zo zul je geen last meer hebben van allemaal zand op je strandlaken omdat hij weg waait.

Hoe vind je de juiste handdoekklem?

Welke klem het beste voor jou is, is afhankelijk van waar jij je handdoek neer wil leggen. Ook is het afhankelijk van het ligbedje, aangezien de dikte van de rand kan verschillen. Bij een dikke rand heb je dan ook een grotere klem nodig om hem goed vast te kunnen zetten, 

met een normale handdoek klem kom je niet heel ver op het strand. Wanneer je hem dus vooral wil gebruiken om je handdoek In het zand vast steken, zul je de handdoek klemmen met een pin moeten aanschaffen. Alle handdoek klemmen worden vaak in een set van 4 verkocht. 

De 5 beste handdoekklem

1

2 Stuks RVS

foto van een 2 Stuks RVS
9.4Expert Score
Stijlvol, stevig, RVS, ruimtebesparend, makkelijke installatie, praktisch, veelzijdig.

De 2 Stuks RVS Handdoekhouders zijn een zeer aanbevolen aankoop voor iedereen die op zoek is naar stijlvolle, gebruiksvriendelijke en duurzame haakjes om handdoeken op te hangen. Deze handdoek-klem set is van high-performance roestvrij staal gemaakt, wat betekent dat het materiaal bestand is tegen roest, corrosie en langdurig gebruik. Door het strakke ontwerp zijn deze haakjes niet alleen een aantrekkelijke toevoeging aan uw badkamer, maar besparen ze ook veel ruimte met de slanke uitstraling.

Goede punt(en)
  • Gemaakt van top materiaal
  • Lange levensduur
  • Goede prijs kwaliteit verhouding
2

LifeGoods Handdoekhaakjes Zelfklevend

foto van een LifeGoods Handdoekhaakjes Zelfklevend
8.4Expert Score
Zelfklevend, ruimtebesparend, RVS, 3 handdoeken, stijlvol, handig, duurzaam.

De LifeGoods Zelfklevende Handdoekhaakjes bieden een praktische en stijlvolle oplossing voor het organiseren van uw handdoeken. Met ruimte voor drie handdoeken is het gemakkelijk om deze handdoekklem te gebruiken zonder dat u gaten in uw muur hoeft te boren. De RVS-afwerking zorgt voor een moderne en strakke uitstraling, terwijl de zelfklevende achterkant eenvoudige en veilige bevestiging garandeert.

Goede punt(en)
  • Gaat lang mee
  • Gemaakt van het beste materiaal
  • Goede prijs kwaliteit verhouding
3

BOTC Handdoekhouder RVS

foto van een BOTC Handdoekhouder RVS
7.8Expert Score
Stijlvol, stevig, RVS, makkelijke installatie, ruimtebesparend, zwart.

De BOTC Handdoekhouder RVS is een stijlvolle en praktische toevoeging aan elke badkamer. Deze set van 4 handdoekhaakjes in elegant zwart is gemaakt van roestvrij staal, wat zorgt voor een lange levensduur en stevigheid. De handdoekklemmen zijn eenvoudig te monteren en zorgen ervoor dat uw handdoeken goed op hun plaats blijven hangen.

Goede punt(en)
  • Gemaakt van redelijk duurzaam materiaal
  • Redelijke kwaliteit
  • Redelijk gebruiksvriendelijk
4

RVS Handdoekhouder 2

foto van een RVS Handdoekhouder 2
7.8Expert Score
Stijlvol, zelfklevend, handig, 2 stuks, stevig, RVS, duurzaam, eenvoudige installatie.

Ik heb onlangs deze RVS handdoekhouder (2 stuks) aangeschaft en ben erg tevreden over dit product. De zelfklevende achterkant zorgt ervoor dat de houder eenvoudig aan te brengen is op de gewenste oppervlakte zonder te boren en bovendien goed blijft zitten. Dankzij het stijlvolle en minimalistische design past het in vrijwel elk interieur. De klem is ideaal voor het ophangen van zowel handdoeken als theedoeken en houdt deze stevig vast.

Goede punt(en)
  • Redelijke service bij aankoop
  • Gemaakt van sterk materiaal
  • Redelijke gebruiksvriendelijk
5

Handdoekhaakjes Handdoekclips Handdoekklemmetjes

foto van een Handdoekhaakjes Handdoekclips Handdoekklemmetjes
7Expert Score
Handig, stevig, functioneel, compact, veelzijdig.

Onlangs heb ik de set van 15 Handdoekhaakjes/Handdoekclips aangeschaft via bol. com en ik ben zeer tevreden over dit product. De klemmetjes zijn handig in gebruik en houden mijn handdoeken en theedoeken stevig vast zonder te beschadigen. De ophanghaakjes zijn eenvoudig te bevestigen op verschillende oppervlaktes, zoals mijn keukenkastjes en badkamerdeur. Bovendien zijn de haakjes gemaakt van duurzaam materiaal waardoor ze lang meegaan.

Goede punt(en)
  • Redelijk design
  • Matige kwaliteit
  • Snelle levering

 

      Beste review
      Logo
      Enable registration in settings - general
      Shopping cart