Insectenverjager kopen? De 5 beste review

Er is niets zo vervelend als wanneer je probeert te slapen en er een mug om je hoofd heen zoemt. Ook wanneer je het net lekker in de tuin tot rust wil komen en er de hele tijd insecten om je heen zwermen. In dat geval is een insectenverjager precies wat jij zoekt.

Wat is een insectenverjager?

Een insectenverjager is een apparaatje dat ervoor zorgt dat insecten op afstand blijven. Dit kan gedaan worden door geur, geluid of beweging. Dit zorgt ervoor dat de insecten het niet fijn vinden en wegvliegen. Als je op zoek bent naar andere handige apparaten, bekijk dan ook onze blogs over de beste hoektafeltjes, de beste houtskoolstarters en de beste handpalmschuurmachines.

Denk hierbij bijvoorbeeld aan een apparaatje dat hoge tonen uitzendt waar de insecten niet tegen kunnen. Ook zijn er apparaatjes waar een bepaalde geur uitkomt die ze niet fijn vinden waardoor ze weg zullen gaan.

Soorten insectenverjagers

Omdat er verschillende soorten insectenverjagers zijn, zijn er een paar dingen waar je op moet letten. Zo zit het eerste onderscheid in of het apparaat elektrisch of met een ander middel tegen insecten werkt. Zo moeten de apparaatjes waar je bijvoorbeeld geluid uitkomt of bewegen vaak voorzien worden van batterijen of opgeladen worden.

Een apparaatje met geur kun je vaak gewoon neerzetten en hoef je niets aan te doen. Deze zijn dan vaak ook een stuk goedkoper, maar de kans is ook aanwezig dat ze wat minder effectief werken. Andere geuren hebben juist weer een aantrekkingskracht en ook licht werkt op dezelfde manier. Een vliegenlamp trekt de insecten dan aan en verjaagt de insecten niet maar vangt ze juist. Dit kan ook jouw insecten probleem oplossen.

Waar moet je op letten bij het kopen van een insectenverjager?

Als je een insectenverjager gaat kopen moet je als eerst beslissen waar je hem neer gaat zetten. Een insectenverjager die je in het stopcontact moet steken moet dan ook wel in de buurt van een stopcontact kunnen worden neergezet.

Daarnaast zit er een groot verschil tussen hoe ze werken, op welke insecten ze effect hebben en daardoor ook hoe effectief ze zijn. Er kan een groot prijsverschil zitten tussen de verschillende insectenverjagers en ze werken allemaal anders voor een bepaalde situatie. Zo zijn er bijvoorbeeld molentjes die de insecten juist weer van eten houden, maar deze zullen ze niet verjagen als je niet geprikt wilt worden als je buiten zit. Kijk dus altijd goed waar je hem precies voor wilt gebruiken en wat daarvoor de passende oplossing is.

De 5 beste insectenverjager

1

BP Pest Repeller

foto van een BP Pest Repeller
9.4Expert Score
Effectief, ultrasoon, onschadelijk, stil, 2-pack, gebruiksvriendelijk, veilig, binnenruimtes, energiebesparend, duurzaam.

Na het uitproberen van de BP-Pest-Repeller (2-Pack) – Ultrasonische Ongedierte Bestrijder, kan ik zeggen dat dit product doet wat het belooft. Deze muizenverjager en insectenverjager met ultrasone technologie zorgt voor een 100% veilige en geluidloze oplossing om ongedierte te bestrijden. De installatie was eenvoudig en het apparaat past onopvallend in de meeste ruimtes. Binnen enkele dagen merkte ik een aanzienlijke afname van muizen en insecten in mijn huis.

Goede punt(en)
 • Kwaliteit door het beste materiaal
 • Lange levensduur
 • Goede prijs kwaliteit verhouding
2

BP Pest Repeller

foto van een BP Pest Repeller
8.6Expert Score
Effectief, veilig, ultrasoon, geluidloos, gebruiksvriendelijk, milieuvriendelijk, diervriendelijk, compact, stijlvol, werkt goed.

De BP Pest Repeller Ultrasonische Ongedierte Bestrijder is een effectieve en veilige oplossing voor het verjagen van muizen, insecten en ander ongedierte. Deze muizenverjager werkt met ultrasone golven waardoor het ongedierte verdreven wordt zonder gebruik te maken van schadelijke chemicaliën.

Goede punt(en)
 • Redelijke service
 • Gemaakt van het beste materiaal
 • Snelle levering
3

Vliegenverjager Voor Op

foto van een Vliegenverjager Voor Op
8.1Expert Score
Effectief, gebruiksvriendelijk, duurzaam, stil, diverse insecten wegjagen.

De Vliegenverjager Voor Op Tafel inclusief Vliegenmepper, Vliegenvanger, Fly Fan, Wespenverjager, Muggenverjager en Insectenverjager is een absolute aanrader voor iedereen die in alle rust van een etentje in de buitenlucht wil genieten. Het apparaat werkt verrassend goed in het afschrikken van diverse vliegende insecten zonder chemische stoffen te gebruiken. Het stille en effectieve design zorgt ervoor dat je nauwelijks merkt dat het apparaat aan staat, en de meegeleverde vliegenmepper biedt extra bescherming als er toch een dappere indringer passeert.

Goede punt(en)
 • Gaat redelijk lang mee
 • Redelijke kwaliteit door keuze materiaal
 • Redelijk gebruiksvriendelijk
4

Deluxa Insecten Tafel

foto van een Deluxa Insecten Tafel
7Expert Score
Effectieve, roterende insectenverjager, stil, milieuvriendelijk, fraai design.

Ik heb recent de Deluxa Roterende Insectenverjager aangeschaft en ben tot nu toe zeer tevreden met het product. Deze insectenverjager is niet alleen stijlvol met zijn zwarte 26 cm design, maar ook zeer effectief in het verjagen van vliegen en muggen. Het roterende mechanisme werkt goed en maakt minimaal geluid, waardoor het niet storend is tijdens een gezellige avond in de tuin.

Goede punt(en)
 • Gaat goed mee
 • Redelijk van kwaliteit
 • Gebruiksvriendelijk
5

insectenverjagervliegenverjager windmolen Tafelen

foto van een insectenverjagervliegenverjager windmolen Tafelen
7Expert Score
Effectief, gebruiksvriendelijk, visueel aantrekkelijk.

De Insectenverjager Vliegenverjager Windmolen is een innovatief en effectief product voor het buitenleven. Het ontwerp met reflecterende stippen maakt deze windmolen niet alleen een aantrekkelijke toevoeging aan uw tuin, maar ook een efficiënte manier om vliegende insecten op afstand te houden.

Goede punt(en)
 • Redelijk design
 • Matige kwaliteit
 • Gemakkelijk en gebruiksvriendelijk

 

   Beste review
   Logo
   Enable registration in settings - general
   Shopping cart