Kaartenschudder kopen? De 5 beste getest

Een spelletje spelen is natuurlijk heel erg gezellig, zeker als je een spelletje met kaarten wilt doen. Het enige wat altijd weer een heel gedoe is dat is de kaarten schudden. Als je het makkelijk voor jezelf wilt maken dan koop je een kaartenschudder zodat je zelf niet meer de kaarten hoeft te schudden. Dat maakt een kaartspelletje toch al een stuk relaxter.

Waarom een kaartenschudder?

De reden waarom je een kaartenschudder moet kopen is heel eenvoudig, kaarten schudden is gewoon heel erg lastig. Een stok kaarten in je handen is toch best vol en dan moet je ook eens de kaarten gaan schudden, dat is best lastig. De kans dat het niet goed gebeurd is dan heel erg groot, de kaarten zitten dan alsnog dicht op elkaar waardoor je snel klaar bent met het volgende spelletje. Een kaartenschudder  zorgt ervoor dat je geen moeite hoeft te doen en dat de kaarten ook goed zijn geschud.

Hoe werkt het?

Een kaartenschudder werkt heel erg snel, veel sneller dan dat je zelf met de hand kunt schudden. Je schudt de kaarten door ze in het bakje of latje te leggen, de kaarten gaan dan vanzelf in het apparaat en worden geschud. In een paar seconde heb je dan goed geschudde kaarten waarvan er geen eentje te dicht op elkaar zal zitten. Daar kun je met de hand niet tegenaan schudden, het is zeker de moeite waard om een kaartenschudder aan te schaffen.

Waar koop je het?

Een kaartenschudder is niet een item wat je in elke winkel vindt maar wat ze wel in veel winkels verkopen, je moet alleen die winkel zien te vinden. Soms dan loopt je er ineens tegenaan en dan kun je het kopen, als je er echt bewust eentje wilt kopen dan kun je ernaar op zoek gaan. Mocht je er per se naar op zoek gaan dan kun je het beste online zoeken, dat zorgt ervoor dat je niet van winkel naar winkel hoeft te gaan. In online winkels verkopen ze op veel plaatsen een kaartenschudder.

Wat kost een kaartenschudder?

Je zult niet heel veel betalen voor een kaartenschudder, de prijs kan wel wat uit elkaar liggen. Als je hem niet veel zal gebruiken dan hoef je natuurlijk niet de hoofdprijs ervoor te betalen. Je kunt dan prima een wat mindere prijs betalen. Als je hem veel gebruikt dan moet je er wel eentje hebben die het goed doet, dan kun je misschien beter voor een wat duurdere gaan.

Wat heb je nodig bij een kaartenschudder?

Eigenlijk heb je niet veel nodig om gebruik te kunnen maken van een kaartenschudder, je hebt een stok kaarten nodig maar ook de kaartenschudder. De meeste kaartenschudders werken op batterijen, het is dus wel zo handig als je die ook bij de hand hebt. Het handige is wel dat je de kaartenschudder overal mee naartoe kunt nemen om hem te gebruiken, je kunt dus overal een kaartspelletje spelen doordat je de kaartenschudder letterlijk overal neer zou kunnen zetten om te spelen.

De beste 5 kaartenschudders van 2023

1

MUSS Kaartenschudmachine

foto van een MUSS Kaartenschudmachine
9.2Expert Score
De beste kaartenschudder

doormiddel van 1 druk op de knop worden je kaarten keer op keer perfect geschud

Goede punt(en)
 • Hoogste kwaliteit
 • Top service bij aankoop
 • Enorm gebruiksvriendelijk
2

pymiq Kaartenschudmachine

foto van een pymiq Kaartenschudmachine
8.9Expert Score
De tweede hoogste kwaliteit kaartenschudder

Wanneer u veel aan het kaarten bent, kan het soms gaan vervelen om steeds de kaarten te moeten schudden. Bij serieuze kaartspellen kan het soms voorkomen dat de kaartendeler omgekocht word om iemand de beste kaarten te geven. De Automatische Kaartenschudder zal er voor zorgen dat de kaarten eerlijk geschud worden!

Goede punt(en)
 • Gemaakt van goed duurzaam materiaal
 • Goede kwaliteit
 • Zeker gebruiksvriendelijk
3

AYOO Kaartenschudmachine

foto van een AYOO Kaartenschudmachine
8.3Expert Score
Derde beste kaartenschudder uit de test

Wil jij tijdens het kaarten genieten van het spel en je niet bezig hoeven houden met het schudden van de kaarten? Wil je daarnaast dat FairPlay gegarandeerd is? Schud eerlijk en snel met de kaartenschudmachine van AYOO!

Goede punt(en)
 • Gemaakt van redelijk duurzaam materiaal
 • Redelijke kwaliteit door keuze materiaal
 • Redelijke prijs kwaliteit verhouding
4

Relaxdays kaartschudmachine elektrisch 

7.5Expert Score
Gemaakt van middelmatige kwaliteit

Kaarten schudden gemakkelijk gemaakt! Met de elektrische kaartenschudmachine schud je de kaarten bij de volgende spelavond binnen handomdraai. De 4 decks werden in de vakken gelegden landen per druk op de knop geschud in het middelste vak. Vals spelen is hierdoor niet meer mogelijk. De op batterijen werkende kaartenschudmachine is geschikt voor standaard kaarten voor poker, rummy enz. en ziet er door zijn moderne houtdesign hoogwaardig en elegant uit.

Goede punt(en)
 • Een van de populairste op de markt
 • Gemaakt van sterk materiaal
 • Redelijke gebruiksvriendelijk
5

Relaxdays kaartenschudmachine handmatig schudmachine kaarten kaart schudder zwart

foto van een Relaxdays kaartenschudmachine handmatig schudmachine kaarten kaart schudder zwart
6.4Expert Score
Een kaartenschudder van matige kwaliteit

Kaarten schudden gemakkelijk gemaakt! Met de handmatige schudmachine schud je de kaarten bij de volgende spelavond binnen handomdraai. Hiervoor leg je de decks gewoon in het vakje en draai je aan de zwengel – de kaarten belanden goed geschud in het uitgavevakje. Vals spelen is hierdoor in de toekomst niet meer mogelijk en het langdurige schudden per hand is vervelend tijd. De kaartenschudmachine is geschikt voor standaard speelkaarten voor poker, pesten en meer.

Goede punt(en)
 • Leuk ontwerp
 • Gemaakt van matig materiaal
 • Gebruiksvriendelijk

   Beste review
   Logo
   Enable registration in settings - general
   Shopping cart