Meegroeischommel kopen? De 5 beste getest

Je kindertijd is toch wel een tijd waar je met veel plezier naar terugkijkt. Schommelen hoort daar dan natuurlijk ook bij en wat is dan leuker wanneer je als baby al kunt schommelen? Met een meegroeischommel kun je van baby af aan al schommelen. Je kunt een schommel kopen die dan nog jaren met je mee kan gaan.

Hoe werkt een meegroeischommel?

Als je een meegroeischommel koopt dan kun je die vanaf heel klein al gebruiken, vaak kun je er een zitje van maken waardoor een baby die zelfstandig kan zitten er al in kan. Het zitje kun je dan weer ombouwen als ze wat groter zijn, als ze dan wat groter zijn kunnen ze zichzelf al vast houden. Op die manier worden ze steeds zelfstandiger met schommelen en hoef je er geen moeite voor te doen. Ze leren dan schommelen op een zelfstandige manier.

Waar koop je het?

Je kunt meegroeischommels vaak kopen bij een speelgoedwinkel, je kunt dan zelf kijken of je naar de winkel toe gaat of dat je het bestelt. Het voordeel van online bestellen is dat je zelf niet hoeft te slepen met de meegroeischommel, hij wordt namelijk tot aan je deur bezorgd. Als  je hem gaat kopen  in de winkel dan kun je hem direct zien en mee  naar huis nemen, je kunt er dan dus gelijk gebruik van maken. Zowel bestellen als zelf halen heeft zijn voor- en nadelen die het overwegen waard zijn.

Wat kost het?

Wat een meegroeischommel kost is lastig te zeggen, het hangt van veel dingen af. Neem je bijvoorbeeld een meegroeischommel die veel kan dragen en lang meegaat dan zul je daar meer voor betalen dan wanneer hij alleen tot 4 jaar mee gaat. Je kunt zelf bepalen wat de kosten worden door te kijken wat je wilt en wat je ervoor wilt betalen, als je de prijs goed in de gaten houd dan kun je er ook niet teveel voor betalen. Voor iedere prijs is er wel leuke maar ook goede meegroeischommel te koop zodat ook jij een meegroeischommel in huis krijgt waarin jouw kindje kan groeien.

Hoe ziet een meegroeischommel eruit?

Er zijn meerdere soorten meegroeischommels, er zijn er van hard kunststof maar ook van stof. Er zijn er die je in de deuropening hangt maar ook die je kunt neerzetten met een frame. Je kunt helemaal zelf bepalen welke je graag wilt hebben en waarvan jij denkt dat het beste bij jou past. Als je niet precies weet wat je wilt kun je natuurlijk altijd eerst eens goed rondkijken voordat je overgaat tot het kopen van een meegroeischommel.

Voor wie is een meegroeischommel bestemd?

De meegroeischommel is meestal bestemd voor kleine kinderen, de kinderen die goed kunnen schommelen krijgen weer andere schommels. Je kunt er wel ook kopen die helemaal meegroeien, die kunnen dan veel gewicht dragen. Daar kun je als volwassen persoon ook op. Let goed op voordat je er eentje koopt, bij de meegroeischommel staat aangegeven welk gewicht en leeftijd voor de meegroeischommel geldt.

De beste 5 meegroeischommels van 2023

1

KBT babyzitje groeimodel

foto van een KBT babyzitje groeimodel
9.2Expert Score
Beste meegroeischommel uit de test

Dit babyzitje evolueert mee met uw kind, waardoor u hier jaren plezier van kunt hebben! Volledig gemonteerd heeft het zitje een T-stuk en veiligheidsriempje. Het zitje is dan geschikt voor baby’s tot 36 maanden en past op frames met een hoogte van 190 cm tot 240 cm.

Goede punt(en)
 • Gemaakt van top materiaal
 • Gaat relatief lang mee
 • Snelle levering
2

Kinder Schommel Meegroei Schommel 

9Expert Score
Top kwaliteit meegroeischommel

Hoe heerlijk is het voor je kindje om te kunnen genieten en ontspannen in dit superleuk schommelzitje! Geef deze hippe schommel cadeau of laat je kindje er zelf van genieten!

Goede punt(en)
 • Lange levensduur
 • Hoogste kwaliteit
 • Goede prijs kwaliteit verhouding
3

IMPAQT 3 in 1 Meegroei Schommel

foto van een IMPAQT 3 in 1 Meegroei Schommel
7.8Expert Score
Redelijke kwaliteit meegroeischommel

De 3 in 1 kinderschommel van IMPAQT groeit gemakkelijk mee met uw kind. De schommel is inclusief veiligheidsriempje en bestaat uit 3 demonteerbare onderdelen. Hierdoor kan de schommel transformeren van babyzit naar schommelstoel tot schommelzit. De rugleuning kan in twee standen geplaatst worden. De schommel is geschikt voor kinderen tot een gewicht van 60 kilo.

Goede punt(en)
 • Gemaakt van redelijk duurzaam materiaal
 • Gemaakt van redelijk materiaal
 • Gebruiksvriendelijk
4

3 in 1 Meegroei Schommel

foto van een 3 in 1 Meegroei Schommel
7.3Expert Score
Middelmatige kwaliteit meegroeischommel

Deze 3 in 1 schommel is een schommel waar u kind heel lang plezier aan zal beleven. Uw kind kan er als baby in schommelen zodra het kan zitten, daarna als peuter en nog laater als kleuter. De schommel is duurzaam en veilig.

Goede punt(en)
 • Redelijke service bij aankoop
 • Redelijk van kwaliteit
 • Snelle levering
5

TP meegroei schommelframe Explorer hout

foto van een TP meegroei schommelframe Explorer hout
6.6Expert Score
Gemaakt van matige kwaliteit

Deze schommel ‘groeit’ mee met uw kind! Met een gemakkelijke handeling verandert u de hoogte van de schommel, waardoor deze geschikt is voor kinderen en baby’s. De schommel wordt exclusief zitje geleverd, zodat u zelf kunt kiezen welk zitje uw voorkeur heeft, en u optimaal gebruik kunt maken van de voordelen van deze schommel! Specificaties

Goede punt(en)
 • Redelijk design
 • Gemaakt van matige kwaliteit materiaal
 • Matige gebruiksvriendelijk

   Beste review
   Logo
   Enable registration in settings - general
   Shopping cart