Telefoonset kopen? De 5 beste review

Een draadloos telefoonset in huis is erg makkelijk. Met een telefoonset kun je op verschillende plaatsen in huis een telefoon plaatsen en kun je altijd snel de telefoon opnemen als er gebeld wordt. Hierbij zijn de draadloze telefoonsets het populairste.

Een telefoonset in huis

Als de telefoon gaat, wil je hem zo snel mogelijk opnemen voordat de andere persoon weer ophangt. Dit zorgt ervoor dat je hem soms net misloopt als je boven bent en je hoort de telefoon beneden af gaan. Een telefoonset op meerdere plekken in huis plaatsen is daarvoor de oplossing.

Zo kun je bijvoorbeeld de eerste telefoon van het set in de zitkamer plaatsen en de tweede telefoon op de eerste verdieping in de slaapkamer. Zo kun je altijd meteen de telefoon opnemen, waar je ook in huis bent.

De belangrijkste kenmerken van een telefoonset

De belangrijkste kenmerken van een telefoonset zijn dat je als eerst een stuk meer mobiliteit hebt. Je kunt ze neerzetten waar je maar wilt en ook bellen van waar je maar wilt. Door handsfree te bellen, wordt het voeren van een telefoongesprek nog makkelijker.

Daarnaast heeft hij ook een mute-knop. Als je deze indrukt, zal de persoon aan de andere kant van de lijn je niet meer horen, maar je hem of haar wel. Dit zorgt er ook voor dat een telefoonset ook ideaal is voor op kantoor bijvoorbeeld. Je kunt er met gemak goede gesprekken mee voeren, terwijl je gewoon met je werk doorgaat. Dit maakt een telefoonset zowel geschikt voor zakelijk als voor thuisgebruik. Zoals bij veel apparaten, is er meestal ook aanvullende uitrusting nodig, zoals een hoogwaardige verlichtingsbalk, een nuttige stortdouchekop of een veilig trekhaakslot bijvoorbeeld.

Voordelen van draadloos telefoonset

Het grootste voordeel van een draadloze telefoonset is dat je hem overal kunt gebruiken. Je zit ook niet meer aan een lijntje vast en kunt daardoor al bellend door het huis lopen. Ook is het erg handig dat je de telefoon op luidspreker kunt zetten. Zo kun je tijdens het bellen gewoon doorgaan waar je mee bezig was en toch het gesprek kunnen voeren. Dit zorgt voor veel meer flexibiliteit.

Het telefoonset heeft ook een lange accuduur, waardoor je hem niet elke keer terug op de basis hoeft te zetten. Ook is hij comfortabel en makkelijk in gebruik. Door grote en lichte toetsen is hij voor iedereen makkelijk te bedienen. Zo is een telefoonset een zeer fijne toevoeging in elk huishouden.

De 5 beste telefoonset

1

Allerion Auto Telefoon

foto van een Allerion Auto Telefoon
9.2Expert Score
Educatief, interactief, kleurrijk, licht, geluid, 1+ jaar, aantrekkelijk, stimulerend, leerzaam, onderhoudend.

De Allerion Auto-Telefoon Set is een educatief speelgoed van hoge kwaliteit, ontworpen voor kinderen vanaf 1 jaar. Zowel geschikt voor jongens als meisjes, bevordert het speelgoed de fijne motoriek en taalontwikkeling van het kind. De set bevat zowel een voertuigdeel met licht- en geluidseffecten, evenals een speelgoedtelefoon die geluid- en muziekfuncties heeft. Deze combinatie houdt kinderen geboeid en zorgt voor langdurige speelplezier. Het speelgoed is gemaakt van niet-giftige materialen, waardoor de veiligheid van uw kind voorop staat. Ik raad de Allerion Auto-Telefoon Set ten zeerste aan voor ouders die op zoek zijn naar een interactief en leerzaam speelgoed om de vaardigheden van hun kind op een leuke manier te ontwikkelen.

Goede punt(en)
  • Gemaakt van het beste materiaal
  • Top service bij aankoop
  • Goede prijs kwaliteit verhouding
2

Waterdicht Telefoonzakje Waterdicht

foto van een Waterdicht Telefoonzakje Waterdicht
9Expert Score
Waterdicht, handig nekkoord, set van 2, past meerdere merken.

Onlangs heb ik de set van twee waterdichte telefoonzakjes aangeschaft, geschikt voor verschillende telefoonmerken zoals iPhone, Samsung, Nokia, Huawei en Sony. Het product is voorzien van een handig nekkoord, waardoor je je smartphone eenvoudig en veilig bij de hand houdt tijdens wateractiviteiten. Deze waterdichte hoesjes voor smartphones zijn van goede kwaliteit en hebben een strak, effen zwart design. Na het gebruik tijdens een dagje strand en een boottocht, kan ik bevestigen dat mijn telefoon inderdaad droog en beschermd is gebleven. Het touchscreen was ook bruikbaar door het transparante venster. Hoewel het schuiven iets stroever gaat, deed het geheel geen afbreuk aan de gebruikservaring.

Goede punt(en)
  • Redelijke service
  • Hoogste kwaliteit
  • Goede prijs kwaliteit verhouding
3

Zomei Ster Filter

foto van een Zomei Ster Filter
8Expert Score
Kwalitatief, verbetert telefoonfotografie, universeel, 8 stralen, eenvoudige bevestiging.

De Zomei Ster Filter Lens Telefoon set is een fantastische opzetlens voor telefoons, die uw mobiele fotografie naar een hoger niveau tilt. Deze lens is compatibel met zowel iPhone als Samsung smartphones en is zeer eenvoudig te bevestigen.

Goede punt(en)
  • Gemaakt van redelijk duurzaam materiaal
  • Redelijke kwaliteit
  • Gebruiksvriendelijk
4

Telefoon set intercom

foto van een Telefoon set intercom
7.8Expert Score
Handig, betaalbaar, goede geluidskwaliteit, gebruiksvriendelijk, inclusief gratis mobieltjes.

De Telefoon-set Intercom-set Tele-bel met 2 mobiel telefoons gratis is een fantastische bundel voor mensen die op zoek zijn naar een betrouwbare en complete communicatieoplossing voor thuis of op kantoor. De intercom set is eenvoudig te installeren en biedt kristalheldere gesprekskwaliteit tussen de toestellen. De 2 gratis mobiele telefoons zijn een geweldige toevoeging aan deze bundel en bieden alle functies die je nodig hebt voor alledaags gebruik.

Goede punt(en)
  • Gaat goed mee
  • Materiaal is sterk
  • Redelijke gebruiksvriendelijk
5

PANASONIC KXTGP600 IP

foto van een PANASONIC KXTGP600 IP
6.6Expert Score
Betrouwbare, gebruiksvriendelijke, VoIP-telefoonset.

In deze review bespreek ik de Panasonic KX-TGP600 IP DECT draadloze telefoonset. Aangedreven door SIP en VoIP technologie, voldoet Panasonic aan de wensen en eisen van zakelijke telefonie. De geluidskwaliteit is uitstekend, handsets en basisstation zijn eenvoudig te installeren, en het systeem biedt veel handige functies zoals doorverbinden, meerdere lijnen, 3-way conference calls en telefoonboek. De meegeleverde batterijen van de handsets hebben een lange levensduur en het bereik is indrukwekkend.

Goede punt(en)
  • Redelijk design
  • Matige kwaliteit
  • Gebruiksvriendelijk

 

      Beste review
      Logo
      Enable registration in settings - general
      Shopping cart