Bijouteriedoos kopen? De 5 beste getest

Wat je hebt moet je showen, zo is het toch? Je kunt je mooie juwelen en andere bijzonderheden mooi opbergen en showen in een bijouteriedoos. Ze zitten daar veilig opgeborgen en je kunt ze niet kwijt raken. Er zijn heel erg veel soorten bijouteriedozen waardoor je helemaal zelf kunt bepalen welke het beste bij je past.

Hoe ziet een bijouteriedoos eruit?

Een bijouteriedoos is een doos die meestal uit laatjes bestaat, je kunt in die laatjes dingen doen die je dierbaar zijn maar ook welke je mooi vind om te bewaren. Denk dan aan bijvoorbeeld een ring of een ketting. In die laatjes zitten vaak ook weer kleine vakjes waardoor je alles op een eigen plekje bewaren, je kunt het helemaal zelf indelen zoals je dat wilt.

Wanneer gebruik je een bijouteriedoos?

Meestal gebruik je een bijouteriedoos om juwelen in te doen, doordat ze allemaal laatjes hebben een eigen vakjes kun je alles netjes opbergen. Doordat je alles opbergt kun je ook niks kwijt raken, je kunt dan dus alles snel en makkelijk op de plaats vinden waar je het hebt neergelegd. Dat geeft toch wel een fijn gevoel dat je niet alles hoeft af te zoeken. Je kunt ook andere dingen in de bijouteriedoos doen, denk dan aan bijvoorbeeld potjes die je wilt bewaren.

Wie kunnen er gebruik maken van een bijouteriedoos?

Iedereen kan gebruik maken van een bijouteriedoos, zelfs als een kindje nog klein is kan het gebruik maken van een bijouteriedoos. Misschien wil het er kralen in doen of andere dingen, een bijouteriedoos is niet gevaarlijk om te gebruiken. Wel is het natuurlijk zo dat het op een goede manier gebruikt moet worden, als dat niet zo is dan kan het kapot gaan en dat is zonde. Dan moet er een nieuwe worden gekocht en dat is jammer van het geld.

Waar koop je het?

Er zijn veel plekken waar je een bijouteriedoos kunt kopen, nu is wel zo dat als je een speciale wilt dat je die echt bij een speciale winkel moet kopen. Welke winkel dat is valt lastig te zeggen, je kunt dan het beste online kijken. Misschien kom je er wel eentje tegen waar je gelijk helemaal verliefd op bent, dan is meteen aanschaffen natuurlijk de enige optie. Je kunt altijd rondkijken of je iets moois tegenkomt wat bij jouw wensen gaat passen.

Wat kost het?

Wat een bijouteriedoos kost is vooraf niet te vertellen want het hangt van veel dingen af, welk materiaal is de bijouteriedoos van? De grootte is ook belangrijk, des te groter hij is des te duurder hij zal zijn. Je moet dus goed kijken naar welke je wilt en wat dat gaat kosten, als je dat te duur vindt dan kun je het beter niet kopen. Het kan zijn dat je er dan spijt van krijgt en dat zou heel erg zonde zijn, je wilt juist wel met een goed gevoel naar je mooie bijouteriedoos kunnen kijken als je hem gaat vullen met de mooie dingen die je wilt bewaren erin.

De beste 5 bijouteriedoos van 2023

1

Behave Luxe Sieradendoos Dames – Bijouteriedoos Roze

foto van een Behave Luxe Sieradendoos Dames – Bijouteriedoos Roze
9.1Expert Score
De hoogste kwaliteit bijouteriedoos

Verwen jezelf of geef deze prachtige sieradenbox cadeau. Organiseer je sieraden overzichtelijke met deze mooie en compacte luxe sieradendoos met verschillende compartimenten. Ieder compartiment heeft zijn eigen functie en is speciaal ontworpen voor o.a. oorbellen, ringen, armbandjes en kettingen. Met deze stijlvolle klassieke sieradenkist heb je altijd een mooi overzicht van je sieraden collectie.

Goede punt(en)
  • Gemaakt van top materiaal
  • Lange levensduur
  • Zeer gebruiksvriendelijk
2

Luxe Sieradenbox Met Spiegel

foto van een Luxe Sieradenbox Met Spiegel
8.5Expert Score
De tweede hoogste kwaliteit bijouteriedoos

Deze luxe sieradenbox is ideaal voor het opbergen en ordenen van uw sieraden. De doos is geschikt voor het opbergen van zowel ringen als armbanden , oorbellen , kettingen en andere sieraden. Deze kunstlederen box heeft een mooi hoogwaardig afgewerkt handvat en een verchroomd, goudenslot. U heeft dus de mogelijkheid de doos te vergrendelen wanneer u hem niet gebruikt.

Goede punt(en)
  • Lange levensduur
  • Goede kwaliteit
  • Snelle levering
3

Fain Luxe Sieradendoos – Zwart 

foto van een Fain Luxe Sieradendoos – Zwart 
7.9Expert Score
Gemaakt van redelijke kwaliteit

Deze luxe sieraden organizer is een échte must voor het opbergen en ordenen van je sieraden. Daarnaast is de juwelendoos ook handig voor mee op reis of voor onderweg. Dankzij de compacte afmetingen is de juwelendoos ideaal voor in je handbagagekoffer. Zo blijven je sieraden netjes georganiseerd. Verder is de sieradenbox ook handig om even je lippenstift in op te bergen.

Goede punt(en)
  • Redelijke levensduur
  • Zeer redelijk kwaliteit
  • Redelijk gebruiksvriendelijk
4

LifeGoods Sieraden Doos

foto van een LifeGoods Sieraden Doos
7.3Expert Score
Gemaakt van middelmatige kwaliteit

De LifeGoods luxe sieradendoos heeft een compact design maar biedt ontzettend veel opbergruimte. Organiseer al je kettingen, oorbellen, armbanden of horloges, met deze fijne bijouterie box kun je jouw sieradencollectie georganiseerd houden.

Goede punt(en)
  • Redelijke service bij aankoop
  • Kwaliteit door keuze materiaal
  • Gebruiksvriendelijk
5

Bijouteriedoos Zwart 22 x 30 x 18 cm

foto van een Bijouteriedoos Zwart 22 x 30 x 18 cm
7Expert Score
Een bijouteriedoos van matige kwaliteit

Deze uitgebreide sieradendoos van Davidt’s geeft u de mogelijkheid om al uw sieraden gemakkelijk op te bergen. Deze sieradendoos staat garant voor hoogwaardige kwaliteit. Doordat het stoffen interieur gemaakt is van een lichte kleur kunt u uw sieraden gemakkelijker terugvinden. De sieradendoos heeft 3 lades en meerdere kleine vakjes bovenin, hierdoor kunt u uw sieraden goed geordend opbergen.

Goede punt(en)
  • Redelijk design
  • Voordelige prijs
  • Matige prijs kwaliteit verhouding

      Beste review
      Logo
      Enable registration in settings - general
      Shopping cart