Brugkraan kopen? De 5 beste getest

Een nieuwe kraan uitzoeken kan heel erg leuk zijn, toch kan het ook een flinke uitdaging worden. Er zijn zoveel mooie kranen waar je uit kunt kiezen dat het een lastige keuze kan zijn. Als je een mooie kraan wilt die overal bij past kun je naar brugkranen kijken. Die passen overal bij en zijn ook nog eens hele mooie kranen.

Wat zijn brugkranen?

Eigenlijk is het zo simpel als het woord zegt, een brugkraan is een kraan die in de vorm van een brug gevormd is. Brugkranen zijn kranen die altijd wel in de smaak zullen vallen, ze zijn modern en van deze tijd, daardoor kunnen ze een tijd lang mee gaan. Het voordeel wat je hebt is dat ze in iedere keuken of badkamer zullen passen, je hoeft dus niet bang te zijn dat het over een tijdje uit is want dat gaat zeker niet gebeuren.

Waar kijk je voor een brugkraan?

Als je wilt weten welke brugkraan je uit kunt kiezen dan kun je het beste naar een winkel toe gaan waar ze kranen verkopen, je kunt dan uitkiezen welke kraan je  mooi vind. Het is jammer als je een kraan krijgt die je achteraf niet mooi vind, je moet er toch een hele tijd nog naar kijken als hij er eenmaal in zit. Ga daarom dus kijken welke je mooi vindt zodat je ook echt tevreden zult zijn met je kraan.

Wie kan het installeren?

Meestal als je een nieuwe keuken krijgt of een badkamer verandering dan kies je een nieuwe kraan uit, met de ruime keuze in kranen kun je best lang moeten zoeken. Als je eenmaal de juiste brugkraan hebt gevonden dan wordt die meestal geïnstalleerd door een loodgieter, je weet dan zeker dat het goed gebeurd. Als je het zelf kunt is dat natuurlijk ook een heel goed idee, dat kan je geld besparen en als je het zelf op de goede manier doet kan dat heel handig zijn.

Waar koop je het?

Een brugkraan kun je kopen bij een sanitairwinkel of bij een bouwmarkt, daar hebben ze meer dan genoeg kranen op voorraad waaronder dus ook brugkranen. Je kunt daar kijken welke je fijn vindt en welke je mooi vindt, als je in de bouwmarkt bent kun  je vaak de brugkraan gelijk mee naar huis nemen. Dat betekend dus ook dat je hem gelijk kunt installeren, je kunt dan dus gelijk gebruik maken van de brugkraan.

Wat zijn de kosten van een brugkraan?

De kosten van een brugkraan zijn niet zo heel hoog, het is een aankoop die je maar één keer hoeft te doen. Mocht het dus wat duurder uitvallen dan is die prijs nog steeds haalbaar omdat je het maar één keer in de paar jaar hoeft te doen. Met de vele kranen die er zijn is het ook zo dat de prijzen er uit elkaar kunnen liggen, kijk dus goed naar welke prijs je wilt betalen. Het kan zomaar zijn dat een kraan ineens heel erg goedkoop uitvalt maar kan ook dat hij duur uitvalt.

De beste 5 brugkraan van 2023

1

Inspire Keukenkraan

foto van een Inspire Keukenkraan
9.3Expert Score
De beste brugkraan

Gemaakt van loodvrije, volledig metalen materialen, zeer gezond en milieuvriendelijk. Uitstekende corrosiebestendige, roestvaste afwerking van geborsteld nikkel, vlekt niet, kan dagelijks schoon worden gehouden zonder te wassen.

Goede punt(en)
  • Kwaliteit door het beste materiaal
  • Top service bij aankoop
  • Enorm gebruiksvriendelijk
2

Nevana Keukenkraan met Uittrekbare Uitloop

foto van een Nevana Keukenkraan met Uittrekbare Uitloop
8.5Expert Score
Hoge kwaliteit brugkraan

De Nevana Keukenkraan met uittrekbare uitloop is met recht uniek in zijn categorie. Niet alleen zijn luxueuze en moderne design is uniek maar vooral de functionaliteit die hij in zich heeft, hij is uitgerust met 2 standen voor een flexibel gebruik en eenvoudige schoonmaak!

Goede punt(en)
  • Gaat lang mee
  • Gemaakt van het beste materiaal
  • Zeker gebruiksvriendelijk
3

Noswo Keukenkraan met Uittrekbare Uitloop

foto van een Noswo Keukenkraan met Uittrekbare Uitloop
8.3Expert Score
Een brugkraan van redelijke kwaliteit

Een keukenkraan is de eyecatcher van iedere keuken. Het oog van bezoekers valt direct op wat er boven de gootsteen hangt. Deze luxe zwarte keukenkraan staat erg mooi in een industrieel of modern interieur en complementeert deze stijl als geen ander. Naast dat deze luxe zwarte keukenkraan er fantastisch uitziet, heeft het ook nog eens handige specificaties. De kraan is geschikt voor werkbladen van 0.5 cm tot 5 cm dik en heeft een 3/8 inch kraanaansluiting

Goede punt(en)
  • Zeer redelijke service aan de klant
  • Gemaakt van redelijk materiaal
  • Redelijk gebruiksvriendelijk
4

GROHE Euroeco Keukenkraan 

foto van een GROHE Euroeco Keukenkraan 
7.6Expert Score
Gemaakt van middelmatige kwaliteit

De GROHE Euroeco Keukenkraan is een praktische, waterefficiënte keukenmengkraan met een modern design. Het water voelt extra zacht aan op de huid dankzij de mousseur die extra lucht toevoegt aan het water. Het tijdloze design en de chromen kleur maken de kraan geschikt voor vrijwel elke keuken. De ronde vormen zorgen voor een speelse touch in een strak interieur.

Goede punt(en)
  • Gaat goed mee
  • Materiaal is sterk
  • Snelle levering
5

Croom Keukenkraan 

foto van een Croom Keukenkraan 
6.4Expert Score
Een brugkraan van matige kwaliteit

Op zoek naar een moderne kraan met alles erop en eraan, zonder honderden euro’s af hoeven te staan? Deze kraan levert design en kwaliteit voor een eerlijke prijs en geeft jouw keuken of badkamer net dat extra beetje stijl!

Goede punt(en)
  • Leuk ontwerp
  • Matige kwaliteit
  • Matige prijs kwaliteit verhouding

      Beste review
      Logo
      Enable registration in settings - general
      Shopping cart