Deurverklikker kopen? De 5 beste getest

Komen de kinderen iedere keer uit bed? Of werk je ergens waar de mensen uit bed komen en die niet van hun kamer af mogen? Een deurverklikker kan ervoor zorgen dat jij rustig kunt blijven zitten en een signaal krijgt als de deur open gaat. Je hoeft dus niet meer bang te zijn dat er wat gebeurd want jij bent de eerste die wordt gewaarschuwd als er wat is.

Wat is een deurverklikker?

Met een deurverklikker zet je een soort alarm op de deur, je kunt dan in de gaten houden wanneer de deur open gaat. Er gaat een alarm af zodra de verbinding met de deur wordt verbroken. Er zijn 2 delen die je aan moet sluiten, de ene sluit je aan op de deur en de andere op de deurpost. Op het moment dat er geen verbinding meer is tussen die 2 gaat er een alarm af, zodra je dat hoort is de deur dus open.

Waar koop je een deurverklikker?

Je kunt deurverklikkers op verrassend veel plaatsen kopen, zowel bij een woonwinkel als bij een bouwmarkt. Zelfs bij een elektronica winkel kun je die kopen, als je hem in de winkel koopt kun je vragen welke je het beste kunt kopen in jouw situatie. Als je ongeveer weet wat je wilt dan kun je ook online kijken, je hoeft dan de deur niet uit en de deurverklikker wordt aan je voordeur geleverd.

Wat kost het?

Er zijn heel veel soorten deurverklikkers, je hebt hele simpele die een geluid maken als de verbinding wordt verbroken maar ook een stuk luxere. Je kunt daardoor niet heel goed zeggen wat de kosten van een deurverklikker zijn. Als je voor een simpele gaat dan betaal je uiteraard een stuk minder dan wanneer je voor een hele luxe gaat.

Voor wie is het?

Je kunt om verschillende redenen een deurverklikker willen kopen, het kan zijn dat je kindje iedere keer uit bed komt en je dat wilt weten omdat je bang bent dat hij van de trap zal vallen. Ook kan het zijn dat je met mensen werkt die in de gaten gehouden dienen te worden omdat ze makkelijk kunnen vallen bijvoorbeeld, dan is het belangrijk dat je op tijd bij de mensen bent voordat ze vallen. Als je dan een deurverklikker op de deur het dan word je gelijk gealarmeerd op het moment dat de deur open gaat, je kunt er dan gelijk naartoe gaan.

Met of zonder melding?

Je kunt het zo luxe maken als dat je het zelf wilt hebben, zo kun je zelfs een deurverklikker hebben die jou via de telefoon of een ander apparaat een bericht stuurt als de deur open gaat. Het voordeel is dan dat er niet altijd een alarm afgaat bij de deur zelf maar wel op jouw telefoon op apparaat. Het is dus niet zo dat de mensen zullen schrikken bij de deur maar jij er wel heen kunt gaan omdat je weet dat de deur open is gegaan, als mensen schrikken kunnen ze alsnog vallen.

De beste 5 deurverklikker van 2023

1

Deurklink met WC slot 63mm

foto van een Deurklink met WC slot 63mm
Expert Score
Awesome

Place here Description for your reviewbox

2

Deurbeslag Deurkruk zwart

foto van een Deurbeslag Deurkruk zwart
8.9Expert Score
Top kwaliteit deurverklikker

None

Goede punt(en)
 • Gemaakt van goed duurzaam materiaal
 • Gemaakt van het beste materiaal
 • Gebruiksvriendelijk
3

Deurklink Ostium Avosso Mat Gouden deurklink

foto van een Deurklink Ostium Avosso Mat Gouden deurklink
8.3Expert Score
Een deurverklikker van redelijke kwaliteit

Avosso – Mat Gouden deurklink op ronden rozet. Deze industriële deurklink van het merk Ostium is met veel zorg samengesteld. De premium kwaliteit van de deurklinken zullen een hoge toegevoegde waarde hebben op de ‘look’ van het binnenhuis. De deurkrukken zijn geschikt voor alle binnendeuren en kunnen dus gecombineerd worden voor bijvoorbeeld de huis- woon- slaap- of badkamerdeuren

Goede punt(en)
 • Redelijke levensduur
 • Redelijke kwaliteit
 • Redelijke prijs kwaliteit verhouding
4

Impresso Redhill Deurklink Zwart 

foto van een Impresso Redhill Deurklink Zwart 
7.1Expert Score
Vierde beste deurverklikker uit de test

Het zwarte Impresso Redhill deurbeslag is gemaakt van duurzaam aluminium en zorgt er voor dat jouw binnendeuren gemakkelijk te openen en sluiten zijn. De Impresso serie is geschikt voor binnendeuren met een dikte van 38–45 mm. Dit binnendeurbeslag wordt geleverd inclusief deurklinken, deurschild, schroef en toiletsluiting. Het ovale deurschild beschermt de deur en de vering op onderconstructie van het schild voorkomt doorhangen van de deurkruk. Met de toiletsluiting draai je jouw wc gemakkelijk op slot.

Goede punt(en)
 • Populair product
 • Materiaal is sterk
 • Redelijke gebruiksvriendelijk
5

Intersteel Deurkruk Hera op vierkant rozet mat zwart

foto van een Intersteel Deurkruk Hera op vierkant rozet mat zwart
6.4Expert Score
Gemaakt van matige kwaliteit

De deurkrukken van Intersteel zijn er in allerlei vormen en kleuren. Voor elke woonstijl bestaat wel een deurkruk die een extra element toevoegt aan uw interieurdesign. Deze slanke deurkruk Hera op vierkant rozet in een mat zwarte uitvoering wordt per paar geleverd.

Goede punt(en)
 • Matige levensduur
 • Matige kwaliteit door keuze materiaal
 • Snelle levering

   Beste review
   Logo
   Enable registration in settings - general
   Shopping cart