Drankkoeler kopen? De 5 beste review

Als je van plan bent om een entertainment bar of een man cave in te richten, kan een goede drankkoeler hier zeker niet ontbreken. Een drankkoeler is een speciale koelkast die is ontworpen voor het koelen van frisdrank, bier en in sommige gevallen ook sterk drank.

Waarom een drankkoeler kopen

Een drankkoeler zorgt ervoor dat jouw bier, frisdrank of andere drank goed gekoeld kan worden. Het is een uitstekende aanvulling op je normale koelkast. Als je een feestje hebt of in je eigen bar zit hoeven we je gasten niet meer elke keer heen en weer te lopen naar de koelkast om een drankje te pakken.

Het grote voordeel van een drankkoeler is dat hij beter ingesteld kan worden dan een normale koelkast. Zo zit er meer speling in de temperatuurregeling, vochtigheidsgraad en hoe je de planken kunt indelen. Een drankkoeler is dan ook echt specifiek ontworpen om drinken zo goed mogelijk te kunnen koelen en op te slaan.

De flexibiliteit van een drankkoeler

Een drankkoeler biedt een stuk meer flexibiliteit dan een koelkast. Omdat de drankkoeler over het algemeen een stuk kleiner en compacter is, kun je deze ook een stuk makkelijker verplaatsen. Je kunt hem een vaste plek in huis geven voor alleen drinken, maar ook is hij er makkelijk alleen bij te halen wanneer je een feestje geeft.

Daarnaast zit er ook veel flexibiliteit in het ontwerp van de drankkoeler. Vaak zijn de pasvorm en de afwerkingen van de koelkast aanpassen naar je eigen wensen. Zo zijn er bijvoorbeeld veel drankkoelers met een glazen deur waardoor je altijd het drinken kan zien, maar wil je dit niet zijn er ook normale dichte deuren. Voor bedrijven is dit helemaal handig aangezien je zelfs de drankkoeler makkelijk kunt personaliseren en afwerken in de stijl van je bedrijf.

Waar moet je op letten als je een drankkoeler gaat kopen?

Wanneer je een drankkoeler wilt aanschaffen zijn er een paar aspecten waar je op moet letten. Als eerste is het formaat van de koeler het belangrijkste. De koeler moet natuurlijk goed passen op de plek die jij voor ogen hebt, maar ook moet hij genoeg planken hebben om al je drinken kwijt te kunnen. Misschien ben je ook geïnteresseerd in onze champignonsnijder review.

Daarnaast moet je ook bedenken wat voor soort drank je er in wilt koelen en of de temperatuur daar juist voor in te stellen is.

De 5 beste drankkoeler

1

Whisiskey Luxe Whiskey

foto van een Whisiskey Luxe Whiskey
9.1Expert Score
Luxe set, herbruikbare whiskey stones, stijlvol, effectief, geweldig cadeau.

Ik heb onlangs de Whisiskey Luxe Whiskey Stones Set aangeschaft en het heeft zeker mijn whiskey-ervaring naar een hoger niveau getild. De set van 12 stuks herbruikbare ijsblokjes gemaakt van natuursteen zorgt ervoor dat mijn drankje perfect gekoeld blijft zonder te verdunnen. De fluwelen opbergzak geeft daarnaast ook een gevoel van luxe en is perfect voor opslag. Met de bijgeleverde flessenstopper en ijstang kan ik eenvoudig mijn whiskeyfles afsluiten en de stenen in mijn glas plaatsen zonder gedoe. Dit alles maakt deze set niet alleen praktisch, maar ook een stijlvolle aanvulling op mijn thuisbar.

Goede punt(en)
 • Kwaliteit door het beste materiaal
 • Lange levensduur
 • Gebruiksvriendelijk
2

Champagnekoeler RVS Met

foto van een Champagnekoeler RVS Met
8.7Expert Score
Stijlvolle, duurzame RVS champagnekoeler, praktisch, goede kwaliteit.

Ik heb onlangs de Champagnekoeler RVS met Tekst Ø22x22cm Wijnkoeler IJsemmer Drankkoeler Koeler aangeschaft en ik ben er zeer tevreden mee. Deze stijlvolle en duurzame RVS champagnekoeler houdt mijn drankjes perfect gekoeld tijdens feestjes en bijeenkomsten. De toegevoegde tekst geeft het ontwerp een unieke en chique uitstraling en zorgt tegelijkertijd voor een gespreksonderwerp. De grootte is perfect voor het koelen van meerdere flessen tegelijkertijd en de handvatten zorgen voor gemakkelijk transport en verplaatsing.

Goede punt(en)
 • Gaat lang mee
 • Kwaliteit door keuze materiaal
 • Zeker gebruiksvriendelijk
3

Intex Mega Chill

foto van een Intex Mega Chill
8.3Expert Score
Ruim, drijvend, stevig, praktisch, houdt drankjes koel.

De Intex Mega Chill 2 Drijvende Zwembad Drank Koeler is een geweldige aanvulling op je zomerse zwembadmomenten. Deze drankkoeler biedt voldoende opbergruimte voor al je favoriete drankjes en houdt ze heerlijk koel door middel van de ingebouwde ijscompartiment. Met zijn drie handige extra bekerhouders en een handvat voor gemakkelijke verplaatsing, biedt deze koeler functionaliteit en plezier in één.

Goede punt(en)
 • Redelijke levensduur
 • Redelijke kwaliteit door keuze materiaal
 • Gebruiksvriendelijk
4

Coolbar Coolbar Partytafel

foto van een Coolbar Coolbar Partytafel
7Expert Score
Multifunctioneel, stijlvol, ruime koelcapaciteit, makkelijk te verplaatsen.

Onlangs heb ik de Coolbar Partytafel, een veelzijdige en praktische oplossing voor buitenfeesten en gezellige bijeenkomsten, aangeschaft en ben ik zeer tevreden met mijn aankoop. De tafel is namelijk niet alleen een elegant meubelstuk, maar ook een multifunctionele drankkoeler. Daarnaast zorgt de hoogteverstelling ervoor dat u de tafel op de perfecte hoogte kunt instellen.

Goede punt(en)
 • Populair product
 • Kwaliteit door keuze materiaal
 • Snelle levering
5

Set van 2x

foto van een Set van 2x
6.8Expert Score
Stijlvol, praktisch, duurzaam, ruim, multifunctioneel

Ik heb onlangs de Set van 2 Ronde zilveren zinken drankemmers/drankkoelers van 11 liter aangeschaft bij bol. com en ik ben zeer tevreden over deze aankoop. Deze stijlvolle, metalen emmers zijn niet alleen een mooie toevoeging aan mijn feestjes en bijeenkomsten, maar ze zijn ook zeer praktisch in gebruik. De 11-liter capaciteit zorgt ervoor dat er meer dan genoeg koude dranken in passen, wat ideaal is bij warm weer of een drukke sociale gelegenheid.

Goede punt(en)
 • Leuk ontwerp
 • Gemaakt van matig materiaal
 • Matige gebruiksvriendelijk

 

   Beste review
   Logo
   Enable registration in settings - general
   Shopping cart