Vogelstickers kopen? De 5 beste review

De 5 beste vogelstickers

Nu er steeds meer hoge gebouwen gebouwd worden, komt het ook veel vaker voor dat er een vogel tegen het raam aanvliegen. Door de hoge gebouwen met veel glas, kunnen vogels het glas niet zien en vliegen ze zich dood. Dit is natuurlijk erg vervelend. Gelukkig is dit probleem makkelijk op te lossen met vogelstickers. We gaan je er alles over vertellen.

Waarom zijn vogelstickers nodig?

Door alle hoge gebouwen met veel glas, zien de vogels het verschil niet meer. Ramen weerspiegelen namelijk vaak de lucht, waardoor de vogel met volle vaart tegen je glas aanvliegt. Dit kan zo hard zijn dat de vogel dit niet overleeft. Gelukkig is de kans hierop op een makkelijke manier te voorkomen.

Wat zijn vogelstickers?

Vogelstickers zijn stickers in de vorm van een vogel die je op je ramen kunt plakken. Dit kan de kans verkleinen dat er een vogel tegen je ramen aanvliegt. De stickers zorgen ervoor dat de weerspiegeling van het glas onderbroken wordt. Op deze manier kan de vogel beter zien dat het een raam is in plaats van de weerspiegeling van de lucht.

De vogelstickers plak je aan de buitenkant van je raam. Dit zorgt ervoor dat de vogels deze wel kunnen zien en op deze manier kun je dus voorkomen dat er vogels tegen je ramen blijven vliegen. Als je ze aan de binnenkant van het raam zou plakken, dan zullen ze niet werken aangezien de reflectie op het raam dan niet onderbroken wordt door de stickers.

Het voordeel van vogelstickers

Vogelstickers zorgen er dus voor dat er minder of geheel geen vogels meer tegen je ramen aanvliegen. Dit zorgt er daarnaast natuurlijk ook voor dat je daardoor minder vaak je ramen hoeft schoon te maken. De vogelstickers zijn weerbestendig en daardoor duurzaam. Ze zijn zeer makkelijk aan te brengen en weer te verwijderen. Er wordt aanbevolen om per vierkante meter raam een sticker aan te brengen.

Er zijn verschillende soorten stickers. Zo zijn er zwarte, witte of gekleurde stickers. Deze zijn goed zichtbaar voor zowel de vogels, maar ook voor jezelf. Gelukkig zijn er ook stickers die wat meer doorzichtig zijn. Deze hebben een reflecterende uv-laag, waardoor de vogels ze wel zien, maar ze zijn voor de mens niet heel goed zichtbaar. Zo is het geen gek gezicht als je van binnen uit je raam wilt kijken. Je ziet de stickers niet, maar ze doen wel hun werk goed, aangezien de vogels ze wel zien.

 

1

Vogelbescherming stickers raam

foto van een Vogelbescherming stickers raam
9.3Expert Score
Effectief, esthetisch, eenvoudige installatie, beschermt vogels.

De Vogelbescherming raamstickers zijn een geweldige aanwinst voor elke vogelliefhebber die de vogels in hun tuin of balkon wilt beschermen tegen botsingen met ramen. Deze zwarte silhouetstickers zijn niet alleen effectief in het voorkomen van ongelukken, maar voegen ook een subtiele, decoratieve touch toe aan het raam. Eenvoudig aan te brengen en te verwijderen zonder resten achter te laten, komen ze in een handig pakket van vier stickers, zodat ze op meerdere ramen kunnen worden aangebracht. Hoewel de stickers enigszins zichtbaar zijn van binnenuit, is de impact op het uitzicht minimaal. Over het algemeen zijn deze Vogelbescherming raamstickers een betaalbare, effectieve en esthetisch aantrekkelijke oplossing voor het beschermen van onze gevederde vrienden. .

Goede punt(en)
 • Gemaakt van het beste materiaal
 • Lange levensduur
 • Goede prijs kwaliteit verhouding
2

Raamstickers zwarte stickers

foto van een Raamstickers zwarte stickers
9Expert Score
Mooi, effectief, makkelijk aanbrengen, duurzaam, vogelvriendelijk, decoratief.

Ik heb onlangs de Raamstickers – zwarte stickers vogels op tak – vogelbescherming – vogelstickers raam buiten aangeschaft via Bol. com en ik ben zeer tevreden met dit product. Niet alleen zien ze er stijlvol en elegant uit op mijn ramen, maar ze zijn ook effectief in het voorkomen van botsingen van vogels met mijn ramen. De kwaliteit van de stickers is uitstekend en ze zijn eenvoudig aan te brengen en te verwijderen zonder resten achter te laten. Bovendien dragen ze bij aan de bescherming van vogels, wat ook een groot pluspunt is. Kortom, een aanrader voor iedereen die op zoek is naar zowel stijl als functionaliteit in raamstickers voor vogelbescherming. .

Goede punt(en)
 • Gemaakt van goed duurzaam materiaal
 • Gemaakt van goede kwaliteit materiaal
 • Zeker gebruiksvriendelijk
3

Raamstickers zwarte stickers

foto van een Raamstickers zwarte stickers
7.8Expert Score
Stijlvolle, effectieve vogelbescherming raamstickers, eenvoudige toepassing.

Ik heb onlangs de raamstickers van zwarte vogels op een draad aangeschaft voor vogelbescherming bij Bol. com en ik ben er zeer tevreden mee. De stickers zijn eenvoudig aan te brengen op het raam en zorgen voor een leuk, speels effect. Bovendien dragen ze bij aan de bescherming van vogels, aangezien de vogels de stickers duidelijk kunnen zien en hierdoor minder vaak tegen het raam aan vliegen. Het materiaal van de stickers is van goede kwaliteit en ze blijven goed zitten, zelfs bij wisselende weersomstandigheden. Ik ben erg blij met deze aankoop en raad deze raamstickers van harte aan voor iedereen die zijn of haar raam wilt opfleuren en tegelijkertijd wil bijdragen aan vogelbescherming. .

Goede punt(en)
 • Zeer redelijke service aan de klant
 • Zeer redelijk kwaliteit
 • Gemakkelijk en gebruiksvriendelijk
4

Vogelstickers 40 stuks

foto van een Vogelstickers 40 stuks
7.3Expert Score
Mooie, kwalitatieve stickers, variatie vogelsoorten, perfect voor creatievelingen.

Ik heb onlangs de Vogelstickers (40 stuks) van Bird Sticker aangeschaft voor mijn bullet journal en scrapbook projecten. Ik ben echt onder de indruk van de kwalitatieve afbeeldingen en levendige kleuren van de stickers. Het zelfklevende materiaal is duurzaam en plakt goed op verschillende soorten oppervlakken, zoals papier en karton. De set bevat een uiteenlopende selectie van vogelontwerpen die perfect zijn voor liefhebbers van natuur en creativiteit. Ik kan deze stickers zonder aarzeling aanbevelen aan anderen die op zoek zijn naar een eenvoudige en mooie manier om hun creatieve projecten een extra touch te geven. Het is zeker de moeite waard. .

Goede punt(en)
 • Redelijke service bij aankoop
 • Kwaliteit door keuze materiaal
 • Gebruiksvriendelijk
5

Vogel raamstickers zeflklevend

foto van een Vogel raamstickers zeflklevend
6.6Expert Score
Kleurrijk, effectief, eenvoudig aanbrengen, duurzaam.

De Vogel-raamstickers zeflklevend – Vogelsticker – Vogel-raam-sticker – 11 t/m 16,5 cm – Set van 9 zijn een geweldige toevoeging aan mijn ramen, zowel op het gebied van decor en veiligheid. Deze prachtig ontworpen stickers zijn van hoge kwaliteit en zijn zeer eenvoudig aan te brengen op elk raamoppervlak. Afgezien van het esthetische aspect, hebben ze ook het verminderen van de kans op vogels tegen mijn raam aanvliegen. De verscheidenheid aan mooie vogelontwerpen heeft een extra vleugje natuur toegevoegd aan mijn interieur. Ondanks dat ze zelfklevend zijn, laten ze geen ongewenste resten achter. Een echte aanrader voor iedereen die het uiterlijk van hun leefruimte wil opfrissen terwijl ze tegelijkertijd zorg voor de vogels in hun omgeving dragen. .

Goede punt(en)
 • Gemaakt van matig duurzaam materiaal
 • Gemaakt van matig materiaal
 • Gemakkelijk en gebruiksvriendelijk

 

   Beste review
   Logo
   Enable registration in settings - general
   Shopping cart