Kattenbuggy kopen? De 5 beste review

Als je kat al wat ouder is kan het zijn dat hij niet meer zo makkelijk naar buiten gaat. Een goede oplossing hiervoor is het kopen van een kattenbuggy. Met een kattenbuggy kun je buiten rijden zonder dat je kat weg kan. Zo kan het ook handig zijn als je bijvoorbeeld aan een drukke weg woont en toch je kat buiten wil laten.

Wat is een kattenbuggy?

Een kattenbuggy is letterlijk een buggy maar dan voor je kat. Op deze manier kun je je kat op een veilige en makkelijke manier meenemen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan als je kat graag buiten komt, maar dit niet kan in verband met een drukke weg voor de deur. Ook kun je op deze manier je kat mee naar buiten nemen als hij bijvoorbeeld zelf niet meer zo mobiel is.

Daarnaast kan een kattenbuggy ook heel handig zijn wanneer je een langere afstand moet afleggen. Van een reismandje krijgen veel katten stress, waardoor dit niet comfortabel is. In een kattenbuggy zitten zij een stuk comfortabeler en zullen ze veel minder stress ervaren als ze vervoerd worden. Ook is het een stuk handiger voor de baasjes om een buggy te duwen in plaats van een mand te dragen.

Hoeveel katten kunnen er in een kattenbuggy?

Er zijn verschillende formaten kattenbuggy’s te vinden. In de meeste kattenbuggy’s is er ruimte genoeg voor twee katten. Het zal misschien lijken alsof er meer katten inpassen, maar je moet rekening houden met de bevestigingspunten.

In de buggy maak je namelijk je kat met een klein riempje aan een harnas vast in de buggy. Zo kun je ze veilig vervoeren en zullen ze niet kunnen ontsnappen. Wanneer je meer katten in de buggy wil vervoeren raden we je aan om een groter formaat te kopen. Vergelijk dan ook altijd de formaten met elkaar en wat er aan specificatie bij staat voor hoeveel katten hij geschikt is.

Waar moet je op letten bij het kopen van een kattenbuggy?

Als eerste is natuurlijk het formaat belangrijk. Je kat moet wel comfortabel in de buggy kunnen zitten om fijn vervoerd te kunnen worden. Daarnaast is het ook wel zo handig als de buddy makkelijk in te klappen is. Zo neemt hij niet heel veel ruimte in beslag als hij niet dagelijks wordt gebruikt. Daarnaast is het materiaal vaak weerbestendig en zijn ze gemaakt met een lichtgewicht frame.

De 5 beste kattenbuggy

1

Hondenwagen Pet stroller

foto van een Hondenwagen Pet stroller
9.2Expert Score
Opvouwbaar, handig, stevig, comfortabel, veilig, wendbaar, lichtgewicht, stijlvol, betaalbaar, praktisch.

De Hondenwagen / Pet Stroller Foldable is een uitstekende keuze voor honden- en kattenliefhebbers. Het inklapbare ontwerp maakt het eenvoudig op te bergen en te vervoeren, en dankzij de spatborden blijven zowel uw dier als de omgeving schoon.

Goede punt(en)
  • Hoogste kwaliteit
  • Gemaakt van duurzaam materiaal
  • Zeer gebruiksvriendelijk
2

Kattenrugzak hondenrugzak doorzichtig

foto van een Kattenrugzak hondenrugzak doorzichtig
8.6Expert Score
Stevig, comfortabel, veilig, doorzichtig, draagbaar, ideaal voor kleine huisdieren.

De Kattenrugzak & Hondenrugzak Doorzichtig is een zeer handige en stijlvolle draagtas voor kleine huisdieren zoals katten en honden. De afmetingen van 32 x 28 x 40 cm zijn perfect voor de meeste kleine dieren en zorgen voor voldoende ruimte en comfort. De doorzichtige constructie biedt uw huisdier een goed zicht op de omgeving, terwijl het tegelijkertijd ook voor voldoende ventilatie zorgt. Deze rugzak is zeer robuust en veilig en zorgt ervoor dat uw huisdier zowel comfortabel als veilig op zijn plek blijft tijdens het dragen. Het gebruiksgemak wordt versterkt door de verstelbare banden en handige opbergvakken.

Goede punt(en)
  • Gemaakt van goed duurzaam materiaal
  • Hoogste kwaliteit
  • Gebruiksvriendelijk
3

Allernieuwste Kinderwagen Tas

foto van een Allernieuwste Kinderwagen Tas
8Expert Score
Leuk, handig, waterdicht, universeel, compact, katjes-ontwerp, kwaliteit.

Ik heb onlangs de Allernieuwste® Kinderwagen Tas Luiertas Draagtas Buggy Reistas met het schattige katjesontwerp aangeschaft en ben er zeer tevreden over. Deze waterdichte en universele tas past moeiteloos op elke kinderwagen of buggy. Met een afmeting van 33x14x16 cm is het ruim genoeg om alle benodigdheden voor mijn kindje zoals luiers, flesjes en speelgoed op te bergen. Het materiaal is van goede kwaliteit en gemakkelijk schoon te maken. Bovendien zorgen de verstelbare bandjes ervoor dat de tas eenvoudig aan de kinderwagen te bevestigen is, waardoor hij stevig op zijn plaats blijft.

Goede punt(en)
  • Gaat redelijk lang mee
  • Gemaakt van redelijk materiaal
  • Gebruiksvriendelijk
4

Baby deken Kat

foto van een Baby deken Kat
7.4Expert Score
Warm, zacht, schattig, praktisch, veelzijdig, fleece, capuchon, babydeken, roze, kwaliteit.

De Baby-deken ‘Kat’ is een prachtig en functioneel product voor alle kersverse ouders. Deze roze, wellness fleece deken met capuchon is niet alleen lekker warm en comfortabel, maar ook super schattig door het katontwerp. Met zijn afmetingen van 76×100 cm is het perfect voor gebruik in een wieg, buggy of kinderwagen. De kwaliteit van de stof is uitstekend en zorgt ervoor dat je baby zich altijd knus voelt.

Goede punt(en)
  • Populair product
  • Kwaliteit door keuze materiaal
  • Snelle levering
5

ZOOFARI Transporttas voor

foto van een ZOOFARI Transporttas voor
6.3Expert Score
Handig, lichtgewicht, comfortabel, duurzaam, veilig.

Ik heb onlangs de Zoofari Transporttas voor huisdieren aangeschaft en ik ben erg tevreden over dit product. Het is een zeer praktische en vouwbare draagtas, geschikt voor huisdieren tot 8 kg. Wat ik vooral fijn vind, zijn het netstof venster en de goede luchtcirculatie, waardoor mijn huisdier altijd voldoende frisse lucht krijgt. De tas is voorzien van een dik beklede en uitneembare bodem, wat zorgt voor extra comfort voor mijn huisdier.

Goede punt(en)
  • Leuk ontwerp
  • Gemaakt van matig materiaal
  • Gebruiksvriendelijk

 

      Beste review
      Logo
      Enable registration in settings - general
      Shopping cart