Kattenhangmat kopen? De 5 beste review

Je wilt je kat graag een comfortabele plek bieden waar hij kan liggen. Dit kan bijvoorbeeld een kussen zijn, een mandje, een bed, maar ook een kattenhangmat is een fijne plek voor je kat. Je kunt deze makkelijk ophangen op verschillende plekken en je kat zal er vaak gaan liggen.

Wat is een kattenhangmat?

Een kattenhangmat is letterlijk een hangmat waar je kat in kan gaan liggen. Dit is een kleine hangmat van een zacht materiaal die je op verschillende plekken kunt ophangen. Er zijn veel verschillende soorten kattenhangmatten, zodat er altijd wel een soort is die je kwijt kunt.

Verschillende soorten kattenhangmatten

Voor meer comfort tijdens je ontspannen momenten in de hangmat, bekijk onze gids voor de beste huisschoenen. Als je geïnteresseerd bent in koken en keukengereedschap, bekijk dan zeker onze review van de beste hakmachines.

Wanneer je niet in je plafond of in je muur wil boren om de haken te bevestigen, zijn er ook alternatieve kattenhangmatten die bijvoorbeeld aan de verwarming kunnen haken. Deze soort kattenhangmat is zeer populair maar gezien het een warm en fijn plekje bij de verwarming is. Voor deze soort hoef je dus ook niet te boren, aangezien hij gewoon haken aan de hangmat heeft zitten die je over de rand van de verwarming hangt.

Hoe kies je de juiste kattenhangmat?

Aangezien er erg veel soorten katten hangmatten zijn, kan het moeilijk zijn om de juiste keuze voor je kat te maken. Je kent je eigen kat het beste en kan daardoor ook het beste beslissen waar hij wel in zal gaan liggen. Daarnaast hou je natuurlijk ook rekening met hoe en waar je hem bevestigt. Ook zijn sommige hangmatten kleiner dan andere en kan het zijn dat er een gewichtslimiet aan zit.

Wanneer je kat bijvoorbeeld nooit in de zon of bij de verwarming gaat liggen, zal de kans groot zijn dat hij een kattenhangmat aan de verwarming geen fijne plek vindt. Dit is wel weer de perfecte oplossing wanneer je geen gaten wil maken. Daarnaast zijn er ook hangmatten voor een kat die op een hangmat voor een mens lijkt. Dit is echt een hangmat die je in een frame hangt en neer kunt zetten.

De 5 beste kattenhangmat

1

Hamster Hangmat Banaan

foto van een Hamster Hangmat Banaan
9.1Expert Score
Leuk, stevig, comfortabel, aantrekkelijk, veilig, hoge kwaliteit, slijtvast.

De Hamster Hangmat Banaan Schommel is een geweldige aanvulling op het verblijf van jouw hamster of andere kleine knaagdieren. Het unieke en speelse banaan-design maakt het niet alleen leuk voor de diertjes, maar geeft ook een vrolijke uitstraling in het verblijf. De eenvoudige installatie zorgt ervoor dat je het hangmatje in no-time hebt opgehangen. Deze hangmat is gemaakt van zachte materialen wat zorgt voor een comfortabele en knusse schuilplek voor je geliefde huisdier. Je hamster kan heerlijk ontspannen in het hangmatje of erop klimmen en spelen, wat bijdraagt aan een gelukkiger en actiever leven voor je kleine vriend.

Goede punt(en)
  • Hoge kwaliteit
  • Top service bij aankoop
  • Enorm gebruiksvriendelijk
2

Beeztees Sleepy Kattenhangmat

foto van een Beeztees Sleepy Kattenhangmat
9Expert Score
Comfortabel, stevig, ruimtebesparend, gemakkelijk te monteren, stijlvol.

De Beeztees Sleepy Kattenhangmat in zwart (46x31x24 cm) is een uitstekende aanwinst voor elke kattenliefhebber. Deze hangmat is niet alleen stijlvol en een toevoeging aan het interieur, maar biedt ook het ultieme comfort voor uw kat. Het stevige metalen frame zorgt voor stabiliteit en duurzaamheid, terwijl de zachte stof een perfecte rustplaats biedt voor uw huisdier. Met zijn compacte formaat past het gemakkelijk in elke ruimte en kan het gemakkelijk worden verplaatst.

Goede punt(en)
  • Gemaakt van goed duurzaam materiaal
  • Gemaakt van goede kwaliteit materiaal
  • Gebruiksvriendelijk
3

RHRQuality Wandmeubel wandmontage

foto van een RHRQuality Wandmeubel wandmontage
8.3Expert Score
Ruim, comfortabel, stevig, eenvoudige installatie, luxe uitstraling, tevreden kat.

Ik heb recent het RHRQuality Wandmeubel Wandmontage Klimmuur Kat aangeschaft voor mijn katten en ik ben ontzettend tevreden met mijn aankoop. Dit luxe hangmat XXL (53 x 43cm) in crèmekleur is een geweldige toevoeging aan ons huis. De kwaliteit van het materiaal is uitstekend en de krabpaal aan de muur zorgt ervoor dat onze katten hun nagels op een veilige en plezierige manier kunnen onderhouden. De muurbevestiging is stevig en betrouwbaar, waardoor de hangmat zelfs mijn zwaardere kat kan dragen. Montage was eenvoudig en de instructies waren duidelijk. De hangmat oogt ook zeer stijlvol in ons interieur.

Goede punt(en)
  • Gemaakt van redelijk duurzaam materiaal
  • Zeer redelijk kwaliteit
  • Gemakkelijk en gebruiksvriendelijk
4

DOWO Kattenhangmat XL

foto van een DOWO Kattenhangmat XL
7.7Expert Score
Robuust, ruim, comfortabel, stijlvol, gemakkelijk te monteren, geliefd.

De DOWO Kattenhangmat XL (35x52cm) is een fantastische aanwinst voor elk kattenliefhebbend huishouden. Dit kattenbed biedt niet alleen een comfortabele en zachte slaapplaats voor uw geliefde huisdier, maar is ook een stijlvolle toevoeging aan uw interieur door zijn tijdloze ontwerp. De hangmat is gemaakt van hoogwaardige materialen en is met veel zorg ontworpen voor het ultieme comfort van uw kat. Het formaat van deze hangmat is perfect voor zowel kittens als volwassen katten. Met zijn duurzaamheid en gemakkelijk te onderhouden materiaal, kan deze DOWO kattenhangmat de tand des tijds doorstaan.

Goede punt(en)
  • Een van de populairste op de markt
  • Redelijk in kwaliteit
  • Gewicht
5

Arnillo Kattenhangmat Kattenhangmat

foto van een Arnillo Kattenhangmat Kattenhangmat
6.7Expert Score
Stijlvol, comfortabel, ruimtebesparend, duurzaam, gebruiksvriendelijk.

Ik heb onlangs de Arnillo Kattenhangmat aangeschaft en ik ben zeer tevreden over dit product. De hangmat is eenvoudig te bevestigen aan het raam en biedt een comfortabel en veilig plekje voor mijn kat om te relaxen. Het houten ontwerp zorgt voor een stijlvolle en decoratieve toevoeging aan mijn interieur. De stevige constructie en duurzame materialen garanderen een lange levensduur van de hangmat.

Goede punt(en)
  • Gemaakt van matig duurzaam materiaal
  • Gemaakt van matige kwaliteit materiaal
  • Snelle levering

 

      Beste review
      Logo
      Enable registration in settings - general
      Shopping cart