Perkhekjes kopen? De 5 beste review

Als je je tuin mooi aangelegd hebt wil je dit natuurlijk ook goed beschermen. Dit kun je doen door middel van een perkhekje te plaatsen. Het perkhekje zal je perk en de rest van je tuin beschermen, zodat niemand er zomaar doorheen loopt. Daarnaast ziet een perkhekje er natuurlijk ook nog gewoon heel mooi en gezellig uit.

Wat is een perkhekje?

Een perkhekje is een klein laag hekje dat je om je tuin heen zet. Dit zie je vaak bij voortuinen maar ook in de achtertuin kun je hem plaatsen. Denk hierbij bijvoorbeeld ook aan een hekje om je moestuin heen.

Dit kan ervoor zorgen dat bijvoorbeeld een hond of de kinderen niet zomaar het perk in rennen en je planten beschadigen. Zo kun je een veilige omgeving creëren. Daarnaast ziet het er natuurlijk ook nog hartstikke leuk uit en geeft het wat meer sfeer aan de tuin.

Verschillende soorten per hekjes

Er zijn veel verschillende soorten perkhekjes waar je uit kan kiezen. Ze verschillen onderling van kleur, hoogte en materiaal waar ze van gemaakt zijn. Hierbij zijn de meeste perkhekjes gemaakt van hout of van metaal. Vaak hebben de perkhekjes ook nog een mooi motief. Zo is er altijd een perkhekje wat het beste bij jouw tuin past.

Verder zijn er natuurlijk ook veel verschillende hoogtes en afmetingen. Voor een perkhekje wordt meestal voor een lage hoogte gekozen. Dit zodat je er makkelijk overheen kan stappen. Welke afmeting je nodig hebt is natuurlijk afhankelijk van de grootte van je tuin of van het perk wat je af wil zetten.

Waar moet je op letten Als je een perkhekje gaat kopen

Als je een perkhekje gaat kopen zal het opvallen hoeveel keuze er is. Er zijn dan ook een paar dingen waar je op moet letten voordat je een keuze maakt. Allereerst is het natuurlijk belangrijk dat hij de juiste afmeting heeft. Kijk hiervoor vooral naar de hoogte van het hekje. Deze moet wel hoog genoeg zijn om een veilige omgeving te kunnen creëren, maar ook weer niet zo hoog dat je er niet makkelijk overheen kunt stappen.

Verder is het natuurlijk ook belangrijk om naar de verschillende materialen te kijken en een perkhekje uit te kiezen die jij zelf het mooiste vindt en het beste bij je tuin past.

De 5 beste perkhekjes

1

Relaxdays 4delig perkhekje

foto van een Relaxdays 4delig perkhekje
9.4Expert Score
Stijlvol, stevig, makkelijk te monteren, laag, sfeervolle gothic uitstraling.

Ik heb onlangs het Relaxdays 4-delig perkhekje van metaal aangeschaft en ik ben zeer tevreden over dit product. Dit lage tuinhekje in zwarte gothic-stijl heeft een stijlvol design en voegt een mooie uitstraling toe aan mijn tuin. Het is zeer eenvoudig om te installeren en de kwaliteit van het materiaal is indrukwekkend. De robuuste metalen constructie is bestand tegen weersinvloeden, waardoor het hekje duurzaam is en lang meegaat.

Goede punt(en)
 • Hoge kwaliteit
 • Gaat relatief lang mee
 • Zeer gebruiksvriendelijk
2

Relaxdays 12delige perkhek

foto van een Relaxdays 12delige perkhek
9Expert Score
Elegant, stijlvol, duurzaam, eenvoudige installatie, decoratief, stevig, vintage.

De Relaxdays 12-delige perkhek set in de stijl van metaal GOTH is een charmante en nostalgische toevoeging aan elke tuin. Deze antieke tuinhekken met hun sierlijk ontwerp geven een verfijnde en klassieke uitstraling aan uw buitenruimte. De set bestaat uit 12 delen, waardoor u voldoende flexibiliteit heeft om het hekwerk aan te passen aan uw specifieke behoeften.

Goede punt(en)
 • Gemaakt van goed duurzaam materiaal
 • Gemaakt van het beste materiaal
 • Gemakkelijk en gebruiksvriendelijk
3

Relaxdays perkhekje 4delig

foto van een Relaxdays perkhekje 4delig
8.2Expert Score
Elegant, duurzaam, vintage, laag, aanpasbaar, metaal, sierhekje, vijverbescherming, simpel, stijlvol

Het Relaxdays Perkhekje 4-delig – laag tuinhek metaal – sierhekje – vintage hekje voor vijver, is een charmante en praktische aanvulling op elke tuin. Met zijn vintage ontwerp en stevige metalen constructie biedt dit hekje een esthetisch aantrekkelijke grens rond vijvers, bloembedden of looppaden. De eenvoudige montage en aanpasbaarheid maken het geschikt voor verschillende tuinstijlen en afmetingen.

Goede punt(en)
 • Gemaakt van redelijk duurzaam materiaal
 • Zeer redelijk kwaliteit
 • Redelijk gebruiksvriendelijk
4

Relaxdays perkhekje kunststof

foto van een Relaxdays perkhekje kunststof
7Expert Score
Stevig, decoratief, eenvoudige installatie, duurzaam, 30cm hoog, 4m lang.

Ik heb onlangs het Relaxdays-perkhekje van kunststof, borderrand, sierhekje, decoratief, 30 cm hoog, 4 meter, zwart aangeschaft en ben zeer tevreden met mijn aankoop. Dit sierlijke en praktische hekje is ideaal voor het afbakenen van bloemperken en tuinpaden. De montage is eenvoudig en het materiaal voelt duurzaam en stevig aan. De zwarte kleur geeft het een stijlvolle en moderne uitstraling.

Goede punt(en)
 • Een van de populairste op de markt
 • Gemaakt van sterk materiaal
 • Snelle levering
5

Relaxdays perkhek metaal

foto van een Relaxdays perkhek metaal
6.4Expert Score
Stijlvol, stevig, decoratief, eenvoudige montage.

Het Relaxdays Perkhek Metaal GOTH is een 4-delige set van nostalgische en antieke tuinhekken die bijdragen aan een stijlvolle tuinomgeving.

Goede punt(en)
 • Leuk ontwerp
 • Voordelige prijs
 • Gebruiksvriendelijk

 

   Beste review
   Logo
   Enable registration in settings - general
   Shopping cart